Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eren Jaeger
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Német származású, ez meg is látszik itt-ott rajta. Magassága és testsúlya a középérték körül mozog, hiszen 170 centiméter magas és 63 kilót nyom, ami sem előnyökkel sem hátrányokkal nem szolgál számára az ütközetek során. Ránézésre nem mondaná senki sem, hogy egy kemény srác, de az edzéssel töltött évek során egy egész szép izomzatot alakított ki magának, bár nem olyan erős mint „testvére”, de nem kell annyira félteni. Bőrszíne cseppet barnásabb árnyalatú a többi katonához képest. Arca meglehetősen hosszúkás, fiatal kora ellenére is férfias vonásokkal büszkélkedhet. Szemei nagyok és kerekek, színük általában a fényviszonyoktól függ, de leginkább türkizkék, csak ritkán látszik zöldesnek. Sötétbarna haja rövid, frizurája tépett, hátul nyakáig ér, elől feje tetejéről két irányba ágazik el. Tekintetével rengeteg érzelmet ki tud fejezni, bár heves természete miatt szemöldökeit gyakran összehúzza, így még akkor is idegesnek vagy dühösnek néz ki, amikor nem kifejezetten az. Egyenruhája csak annyiban tér el a legtöbb katonáétól, hogy barna kabátja alatt egy pólót hord, elől mély kivágással, két fonallal összekötve. Édesapjától kapott kulcsát mindig a nyakában hordja mint egy nyakláncot.

Jellem: Eren személyiségének legkiemelkedőbb jellemzői, hogy meglehetősen komoly és határozott. Már kis korában is el akarta hagyni a falakat, amit csak úgy érhet el, ha a Felderítő osztaghoz csatlakozik katonaként, és már akkor is ezt tervezgette, annak ellenére is, hogy tisztában van és volt azzal, hogy ez a legveszélyesebb dolog amit tehet. Ha elhatároz valamit, addig próbálkozik ameddig nem sikerül neki, még akkor sem adja fel, ha reménytelennek tűnik a helyzete. Rá mindig lehet számítani, hűséges barát és társ, törődik másokkal, sosem lenne képes cserbenhagyni senkit, akár az életét is képes kockáztatni másokért. Néha nagyon makacs és önfejű, és nem fél kimondani azt amit másokról gondol. Édesanyja halála után megesküdött, hogy az összes óriással végezni fog, bármi áron.

Élettörténet: (Spoilerek az animében történtekről!) A világban amiben hősünk él, az emberiségnek felbukkant egy természetes ellensége: az óriások – vagy titánok, kinek, hogy tetszik. Ezek a lények ugyan hasonlítanak az emberekre, de mégis rengeteg eltérés fedezhető fel, és ami a legszembetűnőbb az az, hogy hatalmasak, a legkisebb is több méter magas lény, és ezek a koránt sem szép teremtmények nem esznek mást, csak kizárólag minket, és ráadásul akkor is teljesen jól megvannak, ha nem esznek akár több, mint száz évig. Az emberiség három ötven méret magas falat épített egy, a föld méretéhez képest rettenetesen kicsi területet védve az óriások elől: a legkülső Mária falat, a módosabb embereket és katonákat védő Rózsa falat, és a királynak valamint hadseregének biztonságot nyújtó, legbelső falat: a Sina falat. Eren egy, a Mária fal által védett városrészben élt, szüleivel és adoptált testvérével, Mikasával. Már kiskorában is kiállt mások mellett, hogy testvérét megmentse még embert is ölt, valamint a városban zaklató srácoknak is gondolkodás nélkül nekiugrott, főleg ha legjobb barátját, Armint szemelték ki áldozatuknak. A szőke fiúval közös céljuk, hogy egyszer elhagyják a falakat és láthassák a kinti világot, hiszen Armin nagyapja birtokában volt egy könyvnek, amiben rengeteg dolog le van írva a „végtelen homok földjétől” kezdve az óceánokig, így Eren csatlakozni akart a Felderítő osztaghoz, akik a falakon kívül küzdenek meg a titánokkal. Mikor édesanyja tudomást szerzett erről, természetesen ellenezte fia ötletét, így nézeteltérésbe keveredtek, és Eren inkább megkereste barátját, ám akkor, azon a napon száz év után az emberiség „gondtalan” élete véget ért egy időre: egy hatvan méter magas óriás jelent meg a falakon kívül, és egy egyszerű mozdulattal beengedte az összes arrafelé garázdálkodó titánt, ami természetesen még többet vonzott a lyuk felé. A katonaság képtelen volt megállítani a támadást, rengetegen meghaltak, és Eren azok az emberek között volt, akiknek saját szemükkel kellett végignézniük szerettük halálát, hiszen anyját nem tudták kiszabadítani a romok alól, így egy óriás falta fel. Eren, látva, hogy jóformán ezektől a lényektől függenek, megesküdött, hogy az összes titánt meg fogja ölni, és semmi sem állhat az útjába, így csatlakozott a katonasághoz, célja pedig, hogy a Felderítő osztag tagja lehessen, ami sikerül is neki öt évnyi kiképzés után.

Hobby: Nem tudunk róla, hogy lenne kimondott hobbija, valószínűleg szeret edzeni, vagy épp egy edzés után lazítani.

Foglalkozás: Katona, a Felderítő osztag tagja.

Extrák: Anime: Shingeki no Kyojin. || Később kiderül róla, hogy képes ő maga titánná változni. Abban a formájában egy körülbelül 15 méter magas lény, hosszabb fekete hajjal és a többi titántól eltérően igen izmos testtel.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 07. 21.
2013. 07. 22.

Módosítva: 2013. 07. 22. 12:30:19
Módosította: Ichi-nii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).