Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Odre Eyeshi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: : Külsőre vérvonalát nem meghazudtolva, már messziről is látszik, hogy indián lány. Hosszú sötétbarna haja és élénkzöld szemei vannak. Az indiánokra jellemző sötétebb bőrtípussal rendelkezik. Arcfestése általában egy az orrán elhelyezkedő zöld csíkból és az arc két oldalán található vörös alatta zöld csíkból áll. Középmagas termetű, karcsú testalkatú lány. Ruházata általában a tradicionális viseletnek felel meg. Halványbarna, élénkzöld, vörös, sárga és fekete színek találhatóak meg ruházatában. Bivalyszőr és sas tollak is találhatóak ruháján. Általában jobb kezén két fonott karkötőt visel, míg bal kezén, a mutatóujján egy vörös gyűrűt. Tollas fejdísze is jelzi rangját. A fejdíszén a szalag élénk színekből és hagyományos mintákból áll, baloldalt található a dísz középpontja, mely egy ruhaanyagból készített gyönyörű virágból és 2-2 tollpárból áll. A tollak egy fonott /a karkötőkhöz hasonló/ anyagra vannak felerősítve. A szalagon melyre fel vannak kötve, gyöngyök is vannak fűzve. Más indián nőkkel ellentétben nem szereti a hosszabb szoknyákat így általában rövid szoknyában vagy nadrágban lehet látni. Lábára a szokásos bőr lábbelit húzza, ha a hidegebb idő beköszönt, de egyébként, mezítláb szokott mászkálni. A bokáin bokaperecek találhatóak.

Jellem: Barátságos típus, nagyon szeret ismerkedni. Barátait megbecsüli és szereti. Neki bármilyen titkot el lehet árulni ő, megtartja. Nem az a pletykafészek típus. Rangjából kifolyólag mindenki egy elkényeztetett libának hiszi, de ő nem ilyen. Tisztelettudó, jótét lélek. Mindig segít, ott ahol tud. Szeret társaságban lenni, és mindig önmagát adja. Kissé idegenkedik, az új sápad arcútól eredő dolgoktól. Más indián nőkkel ellentétben ő nem fél a sápad arcútól, ha kell, bátra szembe néz vele. Megtanították neki, hogy védje meg magát, és ha kell meg is teszi. A hagyományokat tiszteli és betartja a szokásokat. Nagyon szereti az erdőt járni, tiszteli a természetet. Úgy véli szeretni, kell minden élőlényt a földön, mert ha egy faj is kipusztulna, a világ képlékeny egyensúlya felborulna és beköszöntene a világba a káosz. Kötelességtudó, tudja, mikor mehet el és csinálhat, amit szeretne, és mikor kell fegyelmezetten viselkednie és igazságot szolgáltatnia. Mindig igazságosan dönt. Szeret néha egyedül lenni, és magában járni a vidéket.

Élettörténet: : Egy erdei indiánfaluban született. Mindig is közel állt a természethez. Apjához méltóan ő fogja követni őt a törzsfőnöki poszton. Gyerekkorától kezdve nagyon vigyáztak rá, mivel a főnök egyetlen gyermeke volt. Mikor meg tanult járni és beszélni egyből elkezdték tanítani. Megtanulta a lovaglás fortélyait, az íjászat titkait, a kézi harc alapjait és minden csínját bínját. Megtanult, evezni is, és megtanul tanulta, hogyan olvadhat eggyé a természettel. Az erdőben nem messze tőlük a vízesés hegyének tetején a parttól beljebb, egy öreg néne lakik. Akivel 14 éves korában találkozott először. A néne a kulcscsontjára készített egy különleges tetoválást melynek hála érti, azt, amit az állatok mondanak. A családjának nem mer erről beszámolni. Az alatt a hat év alatt, rengetegszer látogatta az öreg nénét, minden télen csen neki egy kevés friss forró kenyeret vagy más élelmet. Gyakran eteti a zord teleken az ott maradt állatokat. Több kérője volt már, de az állatok segítségével, valamilyen módon mindig elűzte őket. Apjával már többször megbeszélte a házasság kérdését, amire mindig csak azt felelte. ,,A béke érdekében háború esetén kész vagyok hozzámenni bárkihez, de szeretném a szívemre bízni a döntést”

Hobby: erdőjárás, úszás egy titkos vulkáni kráter tavában, állatokkal való beszéd, a kisgyermekek szórakoztatása

Foglalkozás: törzsfőnök lánya így gyakran segít neki különféle ügyekben

Extrák: van egy fehér barna foltos kancája, melynek sörénye krémszínű. A kanca bal szeme köré zöld festékkel egy kör van rajzolva és üstökébe két darab toll van tűzve. A lovas pokróca világosbarna, zöld és vörös szegéllyel. A ló neve. Anonim** Van egy farkas kutyája a neve: Doppi**

Képinfo: Nem az enyém csak illusztrációként szolgál a karakteremhez! (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).