Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yoko Azusay /kitalált karakter/
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Hosszú világosbarna haja lágyan omlik hátára, kivéve amikor éppen felköti. Türkizkék szemei barátságosan csillognak. egy ugyan ilyen árnyalatú csík húzódik a hajában bal oldalt is. Sportos alkat, mondjuk élete első szakasza miatt nem is csoda. Általában egy ujjatlan köldök fölé érő barna felsőt visel és egy ujjatlan mellényt ami fehér kék szegéllyel. A vállain ezüstös tüske húzódik. Bal felkarja mindig be van kötve mert egy csúnya égési sérülés található ott és az ott lévő tetoválás égett nyomai rusnya emlékeztetőt hagytak ott. A nyakában egy fekete szalag található mely gyásza jelképe, viszont két ezüst cédulát is visel a nyakában mellyel emléket állít elhunyt szüleinek. bal karján a tetoválás alsó része látható, míg hasa alján egy egyiptomi szárnyas lényt ábrázoló műalkotás található melynek szárnyai kétoldalt körbe ölelik a hasfalát. általában a mellényéhez illő szoknyát hord, barna halálfejes övvel és fekete térdig érő csizmával. A szoknya alá általában térd fölé vagy combközépig érő cicanadrágot húz. bal füle végig van lyuggatva. Imádja a fülbevalókat és az öveket. Nem magas lány ebből kifolyólag fürgébb bárkinél. Alacsony termete ellenére hosszú kecses lábai vannak melyekkel kecsesen lépked.

Jellem: Makacs lány, általában nem hallgat másokra. de olykor képes éles helyzetekben leblokkolni, de utána mégis kitalál valamilyen megoldást és mindig jól kerül ki az életveszélyes helyzetekből. A vérében van a túlélés. Hajtja az élet ösztöne, bármilyen helyzetben akár testével védené szeretteit. Barátkozó típus, nem szeret egyedül lenni, fél attól, hogy egy nap magára hagyják. Gyakran vannak rémálmai, rendszerint visszatérőek amik állandóan kínozzák éjszakánként. Ilyenkor hajlamos kiabálni, sírni, üvölteni és néha csapkod is. Nem ajánlatos neki magas helyen aludni, mert ilyenkor mindig forgolódik. A barátait megbecsüli, őszinte lány, mindig kimondja amit gondol. Múltjáról viszont senkinek sem képes beszélni, mert fájnak a régi sebek. álmát tűzön vízen is kergeti, sosem adja fel. Szereti a gyerekeket és mindig a békére törekszik. Nem nagyon szokott másokba bele kötni, mert nagyon nem izgatja más mit csinál. Nem azt jelenti, hogy önző épp ellenkezőleg, csak ismeretlen lények dolgába nem folyik bele, csak ha nincs más választása. Nagyon ragaszkodó típus és eléggé haragtartó is. Nem szereti ha átvágják, vagy hazudnak neki. könnyen megbízik másokban, ugyanakkor nem hiszékeny.

Élettörténet: Apja a katonaságnál szolgált, mint űrhajós pilóta. Anyja pedig gépészként dolgozott, szintén a katonaságnál. a gyermek még a nagy Krog háborúk idején látta meg a napvilágot, legnagyobb balszerencséjére. Mikor megszületett a katonaságnál nagy zűr volt, ugyanis tilos volt a házasság nélküli együttlét. Így a gyermeket elvették szüleiktől és ideiglenesen nevelő otthonban helyezték el. Ám amikor már járni és beszélni is tudott, visszavitték a családhoz, mondván kiképezik katonának. Így is lett, már 8 évesen lövészetet tanult, valamint kézifegyveres harcot. Mikor betöltötte a 10-et akkor gépészetre kezdték oktattatni édesanyjával. a kislány nagyon jól értett az ilyen dolgokhoz hiszen a vérében van. A háború vége felé az utolsó ütközetnél, édesapja hajóját eltalálta egy hatalmas lövedék, ennek következtében édesapja a halál közelébe került, még élt mikor visszahozták a földre. halálos ágyán azt mondta a lányának, hogy egy nap el fog tűnni ő is ebből a pokolból és akkor tovább kell, majd élnie és, hogy képes lesz rá mert meg van hozzá az ereje. Miután az apja meghalt, megfogadta a 10 éves kislány, hogy pilóta lesz és, hogy kerüljön bármibe ő lesz a legjobb pilóta akárcsak az apja. A versenyzésbe 13 évesen szeretett bele amikor egy szabadnap az anyja elvitte egy futamra. Rögtön megragadta a szívét a gépek zaja, a tomboló tömeg lelkesedése és a versenyzők elszántsága. Eldöntötte pilóta lesz, de versenypilóta.Tizennégy éves korában vesztette el édesanyját, aki egy fertőzésben halt meg. Mikor 15 éves volt, már teljes jogú szerelőnek számított, valamint pilótai képzésének hála messze felülmúlta kortársai eredményeit. Mikor megkapta a kézbesítéseiről szóló okiratot, akkor határozott, hogy megszökik. Még aznap este elkötött, egy motorsiklót fogta a kevés kis holmiját és sikeresen megszökött a katonaságtól. Egy távoli szerelőműhelyben dolgozott egy éven keresztül, majd szomorúan de elváltak az útjaik. Csatlakozott egy verseny istállóhoz szerelőként. Amikor az Oban futam megkezdődött, annál a verseny istállónál dolgozott, ami Don Wei tulajdona volt. Mikor nem őt vitte el szerelőnek szörnyen csalódott volt, de tovább dolgozott. Újabb egy év elteltével elhagyta az istállót és egy a közelben lévő de nevesebb istállóhoz csatlakozott. egy szőrnyű véletlennek köszönhetően a verseny előtt lesérült a pilóta, így mivel nem volt más lehetőség Yoko elvállalta a beugrást. A futamot tetemes előnnyel megnyerte. Így másodpilóta lett.

Hobby: énekelgetés, szerelgetés, céllövészet

Foglalkozás: szerelő, másodpilóta

Extrák: A cédulákat a tizenhatodik születésnapján csináltatta. **Álma egyszer kijutni az Oban futamra**Anime: Oban star-racers**van egy kutyája egy újfunlandi fekete kutyusa neve Démon

Képinfo: A kép saját alkotás.!!! (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).