Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alishia Fon Nakai (kitalált)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Hosszú hófehér hajjal áldotta meg az ég. Bár szerinte túl snassz volt így a végeit feketére festette. Frufruja éppen nem lóg bele rózsaszínes szemeibe. Orrnyergén végig két oldalt 3pár fekete piercing díszeleg. Alsó ajkaiban két oldalt pedig fekete karikák találhatóak. Nem magas lány, éppen ezért nyugodtan hordhat magassarkúkat. Szereti is ezeket a cipőket meg nem is. Kedvfüggő mit vesz fel. Van, hogy aranyos pillangó mintás nyári felsőt, van, hogy szegecses mellényt vesz fel szaggatott farmerral. Szóval nem húz olyan éles határvonalat. Szeret mindent kipróbálni. Telt kebleinek köszönhetően nyugodtan vehet uniszex méretű ruhákat mert jól fognak rajta állni. Lábai karcsúak léptei kecsesek, néha az ember azt hiszi, hogy lebeg. Hajlékony a sok évi sportolásnak hála. Szereti a színes körömlakkokat és a karmos egész ujjas gyűrűket.

Jellem: Nagyon érdekes természete van, az a tipikus kiismerhetetlen jellem. Bármennyire is igyekszik az ember megfejteni annál több kérdést vet fel maga körül. Hisz ha kell akkor illemtudó, egy szende bárány, ha kell egy igazi díva, ha kell egy igazi amazonná válik. De bármennyire is igyekszik leplezni valódi énét, ő egy lélekben sérült lány. Sok szenvedés és megpróbáltatás volt az életében, amiket mind-mind tűrt. Ez a jellemváltakozás nála egy védelmi rendszernek felel meg. Nem szeretné, ha bárki is megismerné, fél, hogy ha megszeret valakit akkor az otthagyja egy idő után és neki megint fájni fog. Szeretett bátyja az egyetlen akiben feltétel nélkül megbízik. A páncél alatt, egy aranyos lány, aki imád másoknak segíteni. Egy olyan lány aki mindig kimondja mit gondol, néha pimasz és szemtelen de mindig tudja, hol a határ.

Élettörténet: Egy kisvárosban született. Bátyjával édestestvérek. Az apja egy nagy vállalat vezérigazgatója volt, de amikor a Alisha megszületett az apjuk kidobta a két gyereket és a nőt otthonról. Az otthonát vesztett édesanya visszament szülővárosába, megboldogult szülei lakásába amit ő örökölt. Amikor Alisha 6éves volt akkor kezdett el a zenével ismerkedni. a házban volt egy hatalmas zongora, édesanyja ha a gyermek szomorú volt mindig felvidította a játékával és néha tanítgatta kicsit. Két évig tartott a béke. Mikor 8 éves volt, anyját elütötte egy autó. A korházi ágyon életét vesztette. A kórház értesítette a gyerekek apját aki kelletlenül de visszavette őket magához. Ott szenvedés volt az életük. Az apa ugyan mindent megadott nekik, de nem beszélt velük, szemétként kezelte őket. A szolgálók nevelték a gyerekeket. Állandó nevelő nem volt mellettük. Alisha bátyja 4évvel volt idősebb nála. Mikor odakerültek rá fél évre, iskolai verekedéseket kezdett el produkálni. Senki se tudta miért. De húgának később elárulta, azért tette, hogy apjuk figyeljen rá. Ami persze nem történt meg. Csak annyit ért el vele, hogy magántanuló lett. A lány továbbra is járt iskolába, ahol rendszeresen piszkálták, kiközösítették főképp fehér haja és szemszíne miatt. Sátánfattyúnak csúfolták. De volt egy kislány akivel jóba lett, ő azt mondta olyan mint egy angyal. A barátság nem tartott sokáig, egyik nap mikor Ali iskolába ment, az fogadta, hogy barátnője az összes kis titkát amit elmondott neki, nagy bőszen meséli az osztálynak. A kislány lélekben összetört. Azok után nem barátkozott senkivel. A zenében talált menedéket. A ház egyik szobájában hangszereket találtak. Az öreg komornyik találta meg őket ott bóklászva, aki régen zenélt és elhatározta tanítja a gyerekeket. Alisha megtanult zongorázni, hegedülni és gitározni. Csodálatos hangja volt, szeretett énekelni is. 12éves lehetett mikor az öreg egyszer már soha többé nem jött. Színinfarktusban meghalt. 16évesek lehettek amikor apjuk halál híre is befutott hozzájuk, repülőgép szerencsétlenség. A gyerekek apjuk nagyszüleihez kerültek. Ők megkérdezték mivel akarnak később foglalkozni, Alisha a zenélést választotta, ami ugyan az öregeknek nem tetszett, de beíratta a lányt a Saotome bentlakásos iskolába. Most is ott tanul az A osztály tagjaként.

Hobby: zenélgetés, énekelgetés,

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Az évek során számtalan sportot kipróbált már idetartozik: akrobatika, kosárlabda, baseball, karate, versenykerékpározás, futás, úszás**Imádja a madarakat és a cicákat*** kedvenc színe a kék és a vörös*** Anime:, Uta no princes sama

Képinfo: A kép a saját alkotásom! (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).