Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: RinRyo Setsuko /Kasumi/
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 19év

Külső leírás: Ez a nő maga a vadság és megszelidíthetlenség. Ez tükröződik egész lényén, tökéletes testalkattal áldotta meg az ég. Arca nőies, de mégis gyermeki. Szemei a vörös és az aranysárga árnyalatában játszanak. Bal szemét egy hosszú vágás szegélyezi függőlegesen. Ezt a csodás csábító arcot mell alá érő, hosszú, hullámos vörös fürtök keretezik. Keblei, teltek és nagyok. Lapos has, formás csípő és fenék, vékony, de mégis mutatós combok. Lábai hosszúak és karcsúak. Léptei határozottak, tekintélyt parancsolóak, de ugyanakkor puhák, könnyedek, kecsesek is. bőre enyhén nap barnította, a hátán hatalmas, az egész bőrfelületet lefedő nonfiguratív minta szegélyezi melynek közepén a béke szimbóluma a Yin-Yang jel díszeleg, e köré épül az egész. Jobb fülébe egészen a külső porcon 8fülbevaló ékeskedik. A legalsóban egy arany karika mely párban van így a másik fülében is egy ugyan ilyen karika található. Vándorló árnyék így szinte mindig ugyanaz a ruha van rajta, ami egy mell előtt fűzős, éppen csak azt fedő fekete topból és egy fehér vörös csíkos övből, egy fekete bőr rövidnadrágból és egy bőr láncos térdig érő bakancsból áll. Általában a felsője fölé egy gomb és cipzár nélküli, fekete has középig érő kabátból áll melynek csuklyája fehér szőrmével van díszítve. Általában a hátán pihen x alakban felhelyezve a két katanája is, valamint a combjára felerősítve a hat fekete tőre és az övére a fekete ostora. Mikor ő Kasumi akkor egy fekete hosszú testhez simuló bőr nadrágot visel, egy díszítés nélküli fekete bakancsot, ami szintén térd fölé ér. Valamint egy hátul fűzős ujjatlan felsőt, ami két oldalt fekete csipkével van díszítve. Erre pedig egy földig érő csuklyás fekete köpenyt vesz fel. Valamint száját és orrát egy fekete kendővel takarja el. Szemei elé pedig egy fekete maszkot vesz fel. Haját összeköti és a csuklya alá rejti.

Jellem: : Nagyon makacs lány. Kiskorában úrinőnek nevelték, így kívülről vágja az etikettet, de szó szerint nagyon tojik rá. Nem érdeklik az illemszabályok, mit hogyan és mikor kell tennie. Megy a saját feje után, azt teszi, ami szerinte jó és helyes. Mindig is nagy álmokat kergetett és sosem hódolt be senkinek. Mindig is ellenszegült azzal, amit mondtak neki. heves természetű, szenvedélyes és harcias jellem. Nem adja meg magát egy könnyen. Senkitől nem fogad el jó tanácsot, szinte alig kommunikál emberekkel. Aki őt megadásra akarja kényszeríteni az az életével, fizet. mindig elégedetlen magával, hisz tudja ő ennél többre képes. Agyon hajszolja magát. büszke természet, büszke származására, de nemigen hangoztatja. Elővigyázatos és érett nő, de ugyan akkor fittyet hány a veszélyekre. Kreatív, agyafúrt és roppant agyafúrt nőszemély. Szemtelen, hisz mindig kimondja azt, amit gondol, mindenkinek meg mondja a véleményét akár tetszik az illetőnek akár nem. Rideg és elzárkózott, szeret egyedül lenni, de tudja célja elérése miatt társakra lesz szüksége és követőkre.

Élettörténet: Királyi családban született japánban. Kiskorában mindent megkapott, amit akart, szülei nagyon imádták. Már kiskorában megmutatkozott, hogy jól választottak keresztnevet a lány számára, ugyanis a Setsuko jelentése: szenvedélyes, heves. Szenvedélyesen imádta az egzotikus állatokat és apja fegyvergyűjteményét. Odavolt a testőre /aki nő volt/ bőr öltözetéért. nem egyszer kérte meg a nőt, hozzon neki is ilyen ruhákat. A nő mindig mondta, hogy majd ha idősebb leszel. A kislányt úri hölgynek nevelték. Semmi gond nem volt vele, talán csak heves természetével, akaratos modorával és határozott szókimondóságával. Egyszóval anyja szavaival élve a beszédstílusa volt a fő gond. Tizenkét évesen már profin kezelte az íjat és az ostort, mivel csak azzal a feltétellel volt hajlandó tanulni, hogy apja beleegyezik abba, hogy harcolni tanuljon. Később tanult meg íjat használni. De nagy szenvedélyét a katanákat már tizenkét éves kora előtt felfedezte. Mikor betöltötte a tizennégyet egy bál alkalmával, apja meglepetés szerűen bejelentette az eljegyzését. A bál végeztével döntött úgy Setsuko, hogy elhagyja az otthonát és megszökik. De amikor a folyosón futott összeakadt a testőrével, aki nem állította meg, hanem elvitte magához és adott a lánynak ruhát. Olyat, amilyet már régóta akart. Egy táskába összepakolt minden évszaknak megfelelő holmit. Valamint két legkedvesebb katanáját is a lánynak adta, a tőröket is tőle kapta. A nőnek volt egy tigrise akit gyerekkora óta őt nevelt, rábízta a lányt és együtt engedte útnak őket. A nőt később kivégezték, mert nem volt hajlandó elárulni hol van a királylánya. setsuko, mikor megtudta, hogy keresik eldobta a család nevét és onnantól kezdve csak Setsuko lett. A heget az arcán tizenhat éves korában szerezte mikor egy haramiával harcolt a tigris is ekkor sérült meg. Ugyan ebben az évben szörnyű hír rázta meg az egész országot. A királyi családot lemészárolták és egy erőszakos férfi került hatalomra, aki sanyarúságba, nyomorba és szenvedésbe taszítja a népet. Setsuko ekkor döntött úgy, hogy ő lesz a titokzatos:Kasumi, ami ködöt jelent. Ő lesz a köd, mely megmenti az országot, és mikor elérkezik, az idő felfedi ki is ő és visszaveszi a helyét a trónon.

Hobby: a csillagos ég kémlelése, esti fürdőzés tavakban, patakokban

Foglalkozás: vándor, titokzatos harcos

Extrák: van egy jelvénye, ami utal arra ki is ő, valamint a királyi pecsétgyűrű is az ő birtokában áll.** a tigris neve: Toguro

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 07. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).