Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jennifer Sechtermann
Kategória: Fantasy
Feltöltő: VsRealm

Kor: 22

Külső leírás: Szeplős arcát mélybarna, hullámos haja makacsul keretezi, s vállára, mellkasára kihívóan bomlik. Feketés-barna szemei démonian matt színben úsznak, szivárványhártyáján a fény csak nagyon ritkán csillan. Hófehér, szürkés bőre hamar leég, ám hártyaként takarja a kissé telt idomokat és a merészen átütő érhálózatot.

Jellem: Igazi pszichopata. Bájos, kedves, figyelmes, életvidám és törődő személyisége mögött szarkasztikus, gúnyos, ironizáló, kritikus és rettenetesen önző kártyákat tartogat. És még az élet sem tudhatja biztosan, hogy melyik eseménnyel sodródik közelebb, s melyik fogadtatáshoz.

Élettörténet: Csecsemő korában került árvaházba, aztán nevelőcsaládról nevelőcsaládra járt, mert mindenhonnan megszökött. Sajnos mindig megtalálták azok, akiknek csak az állami segély miatt kellett a kislány. Mikor 14 éves volt, elvitte akkori családja a helyi tropicariumba. Azonnal beleszeretett a fölötte átúszkáló, az etetéskor vadul támadó cápák látványába. Teljesen megigézte a vízben lassan feloldódó vér látványa. Azóta kisebb állatokat; macskákat, madarakat, kutyákat gyilkolt, hogy élvezhesse a patakokban folyó vér látványát. Tizennyolc évesen rajtakapták, és nevelőintézetbe került, ahol két évet töltött, mint bíróságon kiszabott büntetés, s addig is bőszen folytatott tanulmányokat kedvenc tengeri ragadozójáról s fogságbeli gondozásáról. Húsz évesen kezdett a tropicariumban dolgozni, mint a cápák gondozója. Azóta elhatalmasodott rajta a mániája és megszállottságában a korábbi befogadó családjainak tagjait kezdte elrabolni, megkínozni és apró darabokban kis kedvenceivel elfogyasztatni a terhelő bizonyítékokat, vagyis a testeket.

Hobby: olvasás, úszás, nézni a tengeri állatokat

Foglalkozás: cápagondozó a helyi tropicariumban

Extrák: pszichopata, tömeggyilkos, pánszexuális

Képinfo: nem az én művem, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 05.
2015. 10. 26.

Módosítva: 2015. 10. 26. 17:52:08
Módosította: VsRealm

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).