Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép






Tulajdonságok
Név: Watanabe Ai
Kategória: Yuri
Feltöltő: Sarge666

Kor: 26

Külső leírás: Átlagos magassággal áldotta meg a természet, de aránytalanul elosztva a centiket. Egy igazi hosszú combú jelenség, aki formásan kidolgozott sportos testével egy esztétikai bomba. Ahol megjelenik akaratlanul is a középpontba kerülve. Nem egy klasszikus szépség, legalábbis nem a porcelánbaba mintájú. Sportosan nőies, farmer, bakancs és trikó párti, de ha úgy tarja kedve szoknyát és inget vesz fel. Vörös derékig érő haja és világos bőre van. Mézbarna szemei közömbösségről árulkodnak, az eredetileg meleg szín valahogy veszélyesen és fagyosan csillan az emberek felé.

Jellem: Egy igazi magányos farkas. Bizalmatlan és rideg, közömbös az emberek felé, és mogorva. Szinte sosem látni mosolyogni, de ha mégis azt vérfagyasztóan teszi. De ez csak a látszat, a kőfal mögött egy mélyen érző és gondolkodó jellem. Ok nélkül nem szeret másokat bántani. Lojális és hű, bátor és makacs. Szépítés nélkül kimondja, amit gondol, szarkasztikus és kellően ironikus.

Élettörténet: 15 éves koráig az átlagos emberek hétköznapjait élte, szerető szülőkkel, jó iskolával és jeles tanulóként. Fényes jövőt terveztek neki, nem csak a tanulmányai, de a sportteljesítménye is kitüntette őt a figyelemre. Egyik este viszont betörtek hozzájuk, némán a tetőn ülve nézte végig, ahogy a szüleit lemészárolják. Ő csak azért menekült meg, mert kiszökött a csillagokat nézni. De mivel sosem volt egy tétlen lélek elindult segíteni a szüleinek, de a könnyek által homályossá vált sötétben nem vette észre az akadályokat és leesett a tetőről a bokrok közé. A villódzó kék és piros fények vakító villanásaira ébredt, az emberek kiabáltak és az összegyűlt tömegben észrevette az elkövetőket. Elmenekült, de megfogadta, hogy bosszút fog állni. Ezután az utcán élt, elhagyott házakban húzta meg magát és tolvajlással kereste meg a napi betevőt. 22 éves korában rosszul választott magának célpontot és egy öreg yakuza házába tört be. Elkapták, és a ház ura elé vitték. Szó nélkül tűrte a megpróbáltatásokat. Ezzel felkeltette az öreg kíváncsiságát, és maga mellé fogadta. Harcolni taníttatta, és kiképeztette. Idővel megszerette az uraság és lányává fogadta.

Hobby: autóversenyzés, kések

Foglalkozás: szabadúszó

Extrák: Dohányzás és sörözés.

Képinfo: nem az enyém, illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 10.
2020. 10. 02.

Módosítva: 2020. 08. 28. 06:51:27
Módosította: Sarge666

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).