Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nork
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: Korát erősen titkolja

Külső leírás: Az első, ami feltűnik az embereknek, két éles, vöröses színű bika szarva. Amikor megszületett, nem látszottak, majd szépen lassan kinőttek, megadva ezzel egy igen szomorú gyermekkort, majd egy izgalmas imázst. Onnan lehet megkülönböztetni a többi szarvval rendelkező egyedtől, hogy jobb szarvából még egy szarv -kinövés -nőtt az idők során. Kócos, ébenfekete tincsei közül egy-egy hófehér tincs is kikandikál. Ritkán látott fésűt, ellenben nem hanyagolja el a fején lévő bozontot, rendszeresen mossa, a fazonját is ő adja meg, különböző kenceficékkel, s mikor túlságosan megnő, maga nyírja. Norkot a sötétben is megtalálhatja, ki jobban figyel, ugyanis szemei aranybarnán-bronzosan világítanak. Testét kisebb áldozatok -mint például madarak, patkányok, kígyók- vérével kenegeti, hogy meglegyen a "kontaktus". Egyébként egész arcából a ridegség, a lenézés és a gyűlölet árad. Teste kemény, erős, kellemes látványt nyújt. Rendszeresen eddz, a kis rongyok, szalagok, amik takarják a testét, csupán jelzésértékűek.

Jellem: Halk, többnyire suttog mély, de kellemes hangján. Kimért, és távolságtartó, a megfigyelés, az érzékelés nagymestere. Meditációban kiváló, és abban, hogy megtalálja a közös hangnemet -rezgésszintet -aktuális beszélgetőpartnerével. Igaz, fiatal fattyúnak tűnik, de rettentően okos, sőt, sokan bölcsként is emlegetik. Rettenetesen idegesíti a hangoskodás és az ostoba viselkedés, de nem áll fel soha problémázni, megül a fenekén. Ha valaki túlvetné a sulykot, ne várja, hogy Nork kesztyűs kézzel bánjon vele. Brutálisan megtorolja, ha valaki kárt akar tenni a becsületében, hírnevében. Sokszor depresszív, egész aurájára jellemző a melankólia. Most pedig jöjjön az az énje, amelyik drogok hatása alatt van, mely gyakrabban fordul elő, mint az eredeti... Átfedések természetesen vannak, de a drogos Nork egy valóságos ripacs, nagy hanggal hirdeti saját tökéletességét, utánozhatatlan képességeit. Elképesztően hiú, imádja a rivaldafényt, és az elismerést. Talán nehezen hihető, de így könnyebben megtalálja a hangot bizonyos szellemekkel, melyekkel kérkedni kíván a közönség előtt. Ezek a szellemek többnyire nem szolgálnak túl sok szellemi táplálékkal bárki számára, ezért a drogos Nork hajlamos néha gyerekes, vagy épp ostoba viselkedésre, amire a tisztulás után emlékezni sem akar, ha pedig megemlítik neki, felmegy benne a pumpa. Arra ügyel drogosan is, hogy soha, semmilyen terhelő információt ne kotyogjon ki magáról.

Élettörténet: Nem sokat tudni Norkról, bár sokszor egy-egy viselkedésmódja, reakciója bizonyos dolgokra sejtetni engedi, hogy nem lehetett neki sem könnyű. Volt idő, mikor képességeit rosszra használta. Most egy vándor horrorcirkuszhoz nyert felvételt páratlan képességeinek köszönhetően.

Hobby: meditáció, gombázás, mariskázás, vízipipa, utazás.

Foglalkozás: Ő a Halottlátó

Extrák: A legkülönbözőbb szellemeket tudja megidézni, a legkülönbözőbb alakban. Sárkányokat, apróbb állatokat, kérésre embereket. akár találkozót is el tud intézni, ha egy élőnek befejezetlen feladata van egy holttal. Amiről már kevesebben tudnak -azok közül is a legtöbben már halottak -az, hogy akár bizonyos Isteneket is képes megidézni, de ez rengeteg energiájába telik, nem biztos, hogy sikerül, és minden egyes alkalommal, amikor megpróbálja, az életét kockáztatja. *** Egy varjú szelleme, mikor azt megidézte, annyira megkedvelte az ifjú Norkot, hogy nem volt hajlandó visszatérni saját világába. Ő Nork jobb keze, s mindig ott csücsül Nork jobb vállán. ***Narcisz horrorcirkuszos játékába.

Képinfo: nem az én alkotásom, csupán illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2013. 06. 27.

Módosítva: 2013. 06. 26. 20:18:33
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).