Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ronnie Cooper
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Elveszik a korabeli fiúk közt magasságügyileg, ennek ellenére meg van győződve róla, hogy nem ő alacsony, hanem mindenki más túl magas. 165 cm-es, és kissé még alkatilag is lányos, de nem ajánlott ezzel piszkálni, mert igencsak fel tudja húzni magát rajta. Ráadásul formás, finom izomzata van, amit a rendszeres sportnak köszönhet, és habár verekedni sose próbált, valószínűleg rögtön padlóra is küldenék, egész jól rúg, és labdával még kifejezetten veszélyes is. Egyértelműen inkább aranyos, mint sármos, vagy jóképű. Vonásai lágyak, valószínűleg sose növi ki a kölykösségét. Az érzelmek egész skálája leolvasható az arcáról, a széles vigyoroktól kezdve, a durcás csücsörítésig, bármit képes produkálni, csak éppen nem szándékosan. Nem csak arcáról, de zöld, kissé macskás szemeiből is minden kiolvasható. Vöröses tincsei általában merednek a négy égtáj felé, főleg mikor frissen kászálódott ki az ágyból. Minden esetben a kényelmes ruhákat részesíti előnyben, és van pár olyan darabja, amit annak ellenére megvett, hogy kissé lógnak rajta, de neki tetszettek, és kész. Reméli, hogy napok kérdése, és beléjük nő... hónapok múltán is képes ezt hajtogatni. Imádja a farmereket és mintás pólókat, valamint a kapucnis felsőket is, de a mezében is sűrűn rohangászik, ha elfelejti átvenni. A nem általa választott, nagyobb méretű ruhái, mind divatosak, mivel egyik nővére húzza rá őket, aki stylistnak tanul. Kicsit gyengébben lát távolra, nem vészesen, de hogy ne romoljon tovább a látása, szemüveget hord, bár többnyire kontaktlencsét.

Jellem: Tipikusan az a fajta srác, akit imádnak piszkálni az erősebbek, de nem a durvább módszerekkel, csak amolyan tessék lássék módon, hogy figyelhessék a reakcióit. Mert azok nem csupán szórakoztatóak, de hihetetlenül változatosak. A pukkancs tombolástól kezdve, a köldökig pirulásig, bármire futja tőle, sőt, olyan is van, hogy mindent elenged a füle mellett. Nyílt, és kissé naiv jellem, de nem hülye, neki is vannak néha csípős megjegyzései, és akaratlanul is, de tökélyre fejlesztette a lelkiterrort. Néha úgy tud nézni másokra, hogy azoknak eszébe se jut a számára nem tetsző választ adni. Könnyen megsértődik, de még könnyebben megbocsájt, nem bír huzamosabb ideig haragudni, vagy távol maradni a szívéhez igazán közel állóktól. Szörnyen kíváncsi, sokszor olyan dolgokba is beleüti az orrát, amibe nem kéne, máskor viszont a legnyilvánvalóbb dolgok is elkerülik a figyelmét. Örökmozgó típus, nehéz rávenni a hosszan tartó egy helyben maradásra, és a feszült koncentrációra. Nagyon ragaszkodó, főleg legjobb barátjához, aki nem véletlenül érzi kötelességének a megvédését. Ronnie ugyanis hobbi szinten vonzza mind a bajt, mind a zaklatókat. Nem kifejezetten béna, de tuti, hogy átesik az elé nyújtott lábakon, és a szél is mindig az ő padjáról állítja röppályára a papírokat.

Élettörténet: Édesapját korán elvesztette, alig volt négy éves, nem is nagyon emlékszik rá. Halálával viszont Ronnie maradt az egyetlen férfi a családban, anyja, és két nővére mellett. Nem csoda hát, hogy az amúgy is kissé törékeny külsejű fiú, gyakori céltáblájává vált a csúfolódásnak, már az óvodában. Eleinte így a lányokkal volt el jobban, de aztán elsős korában új család költözött a szomszédjukba, egy korabeli fiúval, akivel meglepően gyorsan barátokká váltak. Lukas szinte már olyan neki, mint egy testvér, a másik fiú szinte kötelességének is érzi a védelmét, már megismerkedésük óta. Pedig az elmúlt tíz évben, Ronnie is összeszedte magát kicsit. Viszonylag jól teljesített mindig az iskolában, de amit igazán szeretett, az a röplabda volt. Mire befejezték az általánost, már csapatkapitány volt, és mióta gimnáziumba járnak, egyre közelebb van ott is ehhez a ranghoz. Még mindig Lukas a legjobb barátja, aki a kosárt részesíti előnyben. Otthon minden rendben zajlott náluk az elmúlt években, csak a szokott káosz uralkodott. Édesanyja próbálkozik a randizgatással, de eléggé látszik rajta, hogy elvesztett férje volt számára az igazi, és jól elvan gyerekeivel. Egyik nővére se költözött még el, egyik most végzős, a másik már egyetemre jár. Imádják az öccsüket, szekálni és megvédeni is, valamint mindig bevonják minden társalgásukba, és mániájuk az öltöztetése, így Ronnie általában naprakészen néz ki. Kivéve, ha éppen az általa választott, nagyméretű ruhákban sikerül meglógnia testvérei elől. Még nem találta ki, mivel szeretne foglalkozni a későbbiekben, de még van egy teljes, és egy majdnem teljes éve eldönteni.

Hobby: Röpi minden mennyiségben, úszás, filmezés. Képregények, amiket nem csak olvasni, de rajzolni is szeret. Lukasszal, és a többi barátjával lógni. Kutyázni, macskázni.

Foglalkozás: Diák

Extrák: **Nagyon szépen rajzol, bár nincs sok önbizalma, és hiába foglalkozna a képregényrajzolással később, úgy érzi nem elég jó hozzá.** Imádja a gumicukrokat, a nyalókát és a gyümölcsöket, de a csokit nem különösebben. Az aranyos és cuki dolgokért is oda van, tart két macskát, és egy kistestű keverék kutyát is.** Foglalt, Lulumé.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 06. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).