Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Naxos
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 28

Külső leírás: Első ránézésre túlzottan törékenynek és aprónak tűnhet a sok marcona kalóz közt, de hamar rácáfol az ilyesfajta benyomásokra. Való igaz, hogy nem nagydarab, de kisugárzásával és a harcban való jártasságával, teljes mértékben kompenzálja testi hátrányait. Viszonylag alacsony, karcsú alkat, de karcsúsága megtévesztő, napbarnított bőre alatt szálkás izmok hullámoznak, erősebb, mint hinnénk, gyorsaságához pedig nem férhet kétség. Szőke haját kiszívta a nap, néha még fehéresnek is tűnhet, ez pedig még inkább kiemeli sötét, méregzöld tekintetét. Bal szemér évekkel ezelőtt megsérült, nem lát vele jól, hiába maradt meg, így inkább szemkötővel takarja, hogy ne zavarják a vakfoltok. Az esetek többségében vigyorog, főként gunyorosan, de igazából bármilyen képet magára tud ölteni, ha kell, mások átverése miatt. Jóval fiatalabbnak tűnik a koránál, sokan el se hiszik róla, hogy ő a kapitány, míg rá nem fáznak a lebecsülésére. Lentről felfelé haladva, egyre kevesebb ruhát találhatunk rajta. A csizma szükséges a csúszós fedélzeten, a kényelmes, bő nadrágban és övben pedig sok fegyver elrejthető, de felülre csak mellényt szokott felkapni, és ki tudja miért, fekte kesztyűket. Bőr pánttal szablyát cipel, az övébe dugva pisztolyt, és a ruházata rejtett helyein, dobótőrök sokaságát. Erszényében pedig mindig akad drágakő, vagy arany, kevesen néznék ki belőle, de adakozás céljából. Homlokpántján ezüst koponya díszeleg, míg szemkötője egyszerű, fekete bőr. A nyakláncát még legjobb barátjától kapta régebben, és párszor már próbálta elhajítani, de sose vitte rá a lélek.

Jellem: Nem tipikus kalóz, még csak nem is klasszikus gonosztevő, sokkal inkább kalandor, aki sajátos módon pénzeli az utazásait. Nem idegenkedik a lopástól, úgy gondolja kincsekből sose elég, és a világ minden pontjáról gyűjti a különleges dolgokat, de a vérontást kerüli. Nem gyilkos, a szegényektől se lop, de ha valami kell neki, azt többnyire elveszi. Makacs, önfejű és vakmerő, csoda, hogy még életben van, de úgy tűnik hatalmas mázlival is megáldották az istenek, mert minden kutyaszorítóból szabadul a végén. Kissé gunyoros és cinikus, mindenre megvan a maga válasza, másoké pedig ritkán érdekli. Lehet neki tanácsot adni, de felesleges, általában elengedi a füle mellett, ha pedig mégis megfogadja, kissé nehézkesen ismeri be később. A legritkább esetekben képes csak a bocsánatkérésre, nehéz rajtakapni, hogy beismeri, hibázott. Imádja a kalandokat és az adrenalin élteti, szerencsére olyan legénységet talált magának, akik nem csak őt fogadják el miden idiótaságával együtt, hanem még a sokszor életveszélyes ötleteiben is mindig benne vannak. Sokan gondolják róla azok közül, akik nem ismerik, hogy nincs szíve, csak a kalandok éltetik, de ez nem igaz. Ahogy szíve, úgy egy sokkal komorabb és szomorúbb oldala is van, amely hiányolja múltbeli szeretteit, csakhogy ezt alaposan elrejti. Inkább hajszolja a veszélyt, minthogy megmutassa fájdalmát, és nem hagy magának egy perc nyugtot se, melyben ideje lenne elmélkedni a múlton. A barátjától kapott nyakláncát mégse volt még képes eldobni, és a kabinjának legeldugottabb ládájának a mélyén még ott van a kendő, melyet egykori szerelmétől sodort a kezébe a szél.

Élettörténet: Syracusa-ban született, de szinte a kezdetektől fogva az utcán nevelkedett, hasonló sorsú gyerekek, és őket felhasználó tolvajok közt. Hamar megtanulta a lopás mesterségét, a gyors futás fontosságát, és a harc alapjait is. Viszont még tíz sem volt, mikor egy barátság megváltoztatta az egész életét. Éppen a kastély tövébe sikerült a katonáknak bekeríteni őt, és azt hitte elérkezett a vég, mikor maga a kisherceg ugrott a segítségére, szó szerint. Együttes erővel meglógtak, és onnantól kezdve, elválaszthatatlan barátok voltak. Naxos ugyan továbbra is bajkeverő maradt, de Prometheus és az anyja mindig támogatták, ő pedig mindkettőjüket teljes szívéből szerette. A szíve viszont egyre többször húzta a tenger felé, ahogy cseperedett, és néha elkísérte a kereskedőket az utjaikra hajósinasként, a hajózás mestersége pedig ragadt rá. Egyik ilyen útja során, mikor 16 körül lehetett, beleszeretett egy másik sziget hercegnőjébe, akihez képes volt felszökni a palotába. Jól megértették egymást, bár semmi nem történhetett köztük, Naxos legalább a kendőjét elcsórta, mikor a szél hozzá fújta. Egy éven keresztül abban a hitben élt, hogy majd megszökteti őt is, és barátját is, és együtt hajózzák be a tengereket. Prometheus viszont apja nyomdokaiba akart lépni, erős volt benne a kötelességtudat, ráadásul egy borús napon, 17 éves korukban, befutott a kikötőjükbe Prometheus jövendőbeli mennyasszonyának hajója, aki nem volt más, mint Naxos szerelme. A fiú tudta, hogy nem állhat a boldogságuk útjába, arra viszont képtelen volt, hogy jó képet vágjon a dologhoz, így felszállt az első távozó hajóra, hogy vissza se térjen többé. Legalábbis addig azt hitte, míg el nem ért hozzá a lány, és Prometheus anyjának halálhíre. A temetésükre hazatért, de túl sok volt benne a gyász és a keserűség a két szeretett nő halála miatt, és mindezt düh képében, barátjára zúdította. Mikor rájött, hogy azt sebezte meg, akit ugyan annyira szeretett, észbe kapott, és leállt, de szégyellte magát, zavarodott volt és haragos, ismét felszívódott. Tíz év telt el azóta, ő pedig nem csak kiváló hajós, de híre kalóz is lett. Kalandjai során barátokat szerzett, legénységet, és számtalan kincset, de mindig különlegesebbeket keres. Kísérti a múltja, azért akarja lefoglalni magát a lehető legjobban, hogy ne győzze le a kényszer, és űzze vissza barátjához.

Hobby: Ivászat, kalandok, kincsek gyűjtése, harc, úszás, gyöngyhalászat, legénységével dajdajozni, nőknek csapni a szelet, bár ritkán tesz velük ennél többet. Bajkeverés és megúszás.

Foglalkozás: Kalóz/kalandor

Extrák: ** Jó pár tengert bejárt már, és olyan teremtményekkel is találkozott, amik létezését mások el se hiszik, mégis előszeretettel gúnyolódik még az isteneken is, amíg barátai le nem csapják emiatt. ** Van a legénységében egy nő is, annyira se babonás, hogy ne engedje meg neki, amúgy is jó barátok, és az egyik matróz felesége. Plusz akad a hajón még egy kutya, meg egy papagáj is, kifejezetten színes egy társaság, akik közt mindig zajlik az élet.** Prometheusnak és Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 06. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).