Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eliade Burt
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 18 éves

Külső leírás: Körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú fiatal lányka. Szemei őzikebarna színben pompáznak, míg a haja egy árnyalattal sötétebb árnyalattal csillog, ha napfény éri. Általában apró rózsaszín csatokkal szoktak a haját oldalra tűzni, hogy ne lógjon a szemébe. Gyönyörű porcelánbaba arcát, íves szemöldöke és rózsaszín szájfénnyel emeli ki. Ruhatárában általában világos ruhák találhatóak, imádja a farmernadrágokat és a szoknyákat is. Van egy kedvenc ruhája, ami masnikkal van díszítve. Az arca jobb oldalán a haját nem tűzi annyira fel, mert van egy forradás a fülénél, ami egy baleset következtében van ott.

Jellem: Egy álomvilágban élő, álmodozó kis leányka, aki haragszik arra a napra, amikor a beleste volt. Bármit megadna azért, hogy egyszer egy rövid időre halljon. Sajnos a jelbeszédet sem ismeri így inkább leírja, hogy mit szeretne, iskolába azért elmegy, azt imádja, amikor a tanár a táblára ír, természetesen csúnyán néz a tanárra, ha diktálni kezd. Kapott a nagyszüleitől egy hatalmas nagy macit kiskorában és azóta is az a kedvence és azzal is alszik, annak ellenére, hogy lassan tizennyolc éves lesz.

Élettörténet: Burt család egy szem kislánya, igyekeztek mindent megadni a lányuknak, sajnos nem sikerült, mert a családnak kevés a pénze. Édesanyja takarítóként dolgozik a kórházban, míg édesapja konyhán dolgozik osztályvezetőként. Hiába léptették elő az ő fizetése elmegy a számlákra és a törlesztő részletekre. Amikor Eliade olyan öt éves lehetett a játszótéren játszott, ekkor egy részeg pasas elaludt a volánnál és felhajtott a játszótérre és elütötte a pici lányt. Sajnos elvesztette a hallását, nagyon furcsa volt ez neki, a szülei mindig támogatták, mégsem tudták olyan iskolába járatni, ami a siketeknek van kialakítva. A jelbeszédet sem sikerült megtanulnia, mert bonyolult neki. Az általános iskolát sikeresen elvégezte, a sok nehézség ellenére, a Gimnáziumi évek alatt sokat bántották, mert nem hallott, a tanárok sem figyeltek arra, hogy nem hall. Idén fog érettségizni, amitől retteg.

Hobby: Szeret feliratos filmeket nézni, így legalább tudja, miről szól egy film. Imád rajzolni.

Foglalkozás: Iskolai tanuló

Extrák: ~Shillámnak~, Eliade siket, utálja, hogy lenézik emiatt, arról sem tehet, hogy nincsen a szüleinek sok pénze a hallókészülékére.

Képinfo: A képm nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:00:28
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).