Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lusha
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: 48 /a teste 16/

Külső leírás: Derékig érő szinte fehér szőke haját szalaggal köti hátra. Szivárványhártyája helyett mintha jáde kövek világítanának. Szemei mindig vizesek, csillognak, mintha épp most készülne elsírni magát, pedig Arken fiai és lányai tőle egy könnycseppet sem láthattak soha. Termete nyurga, magas, még a saját fajához tartozók között is. Genetikailag sovány, hosszú, szálkás karjai és lábai vannak, de mellei azért vannak, szép kerekdedek. Bőre makulátlan, kicsit sötétebb a hófehérnél. Orra pisze, éles fülei kecses formájúak, ajkai penge vékonyak. Soha nem látni szoknyában annak ellenére, hogy a fajához tartozók nő tagjai csak szoknyát kötelesek hordani. Hol garbós, hol pedig sima V kivágású pólókat hord, ruházata egyszerű, egyedül színes kardja, és ezüstös-vörös köves medálja kelt feltűnést. Sokan beszélnek arról, hogy Lusha rendelkezik két csökevényes, gyenge és beteg szárnnyal, melyek a lapockáihoz csatlakoznak. Pelyhesek, néhol tollasak, de semmire nem képesek, csak egy kis gyenge mozgásra.

Jellem: A múltban ragadt, előre csak ritkán tekintő mogorva jellem és a melankólia jellemző rá. Nem nagyon szólal meg, ha nem muszáj, nem nagyon mosolyog, nem nagyon érez érzelmeket a fájdalmon kívül, tipikusan a csendes önsajnáló típus, mással viszont nem osztja meg bajait, nyűgjeit. Szépen elsajnálgatja magát egyedül, aztán azon is sajnálkozik, mennyire egyedül van, de azért, hogy ez ne így legyen, tulajdonképp az égvilágon semmit nem tesz. Nincs túl jóban önmagával, sem a világgal, elsőre tán mindenkit ellenségnek tart. Őszinte, egyenes lány, szereti folyamatos kihívások elé állítani magát, hogy azokat átvészelve, teljesítve jobban érezze magát, kicsit nyugtasson a lelkén. Neki mindegy, mit híresztelnek róla, a lényeg, hogy ő tisztában legyen azzal, mit miért tesz. Nem tartja érdekének, hogy világgá kürtölje saját igazságát. Igényli a szeretetet, de már annyira sokat volt egyedül, hogy agresszívan visszautasítja azt, amikor kapna, aztán megint jön az önsajnálat. Nehéz őt kisodorni a saját csapdájából, a saját ördögi köréből. Az egyetlen eset, mikor hangossá lehet tenni, ha elzabálja valaki a kajáját, mert az élelem az, amire érzékeny, és brutálisan megtorolja, ha valaki élelmiszert lop tőle.

Élettörténet: Arken fiai valaha szárnyakkal rendelkező, hatalmas és dicsőséges lények voltak. Szőkék, hófehér bőrrel, kék szemekkel. Uralták egész Omnallia földjét és egét egészen a Csillagokig, békében, nyugalomban éltek. A termés bő volt, mindenkinek volt elegendő jószága és termőföldje. Kicsit több, mint 30000 évvel ezelőtt megjelentek a sokkal erősebb, nagy termetű groaliták. Bőrük erős volt és fényes, akár egy páncél és olajbarna színű. Hajuk ébenfekete, akár a legsötétebb barlang, tekintetük szinte sebet vájt Arken fiain, akik szelíd lelkűek voltak. A groaliták is fenséges, gyönyörű lények voltak, ellenben rosszindulatúak és rendkívüli hatalomvággyal rendelkeztek, és rendelkeznek a mai napig. Iszonyatos, véres háború vette kezdetét, melyben a szelídek maradtak alul, azóta rabszolgasorban élnek a groaliták cselédjei -jobbágyaiként az egész bolygón. Egyes legendák szerint a groaliták annyira irigyek voltak Arken fiaira a szárnyaikért, hogy a győzelem után a megmaradt szelídek szárnyait letépték, tűzben elégették. A sokéves rab iga alatt Arken fiai már nem hasonlítanak dicső őseikre. Legtöbbjüknek barna haja van, szárnyaik csökevényesedtek, majd teljesen eltűntek. Mai napig rendszeres az éhezés és a nyomor köreikben, míg a groaliták fényűző életet élnek. Azonban volt egy szelíd, aki 1000 évvel ezelőtt megjövendölte, hogy akkor, amikor az Usika hold eltakarja a napot, és belépünk a szahárok (egy fekete madárfaj) évébe, akkor megszületik a megváltó, aki fordít a kockán és megbosszulja a groaliták brutalitását. A jövendőmondót kivégezték, a legendát pedig megpróbálták elfeledtetni Arken fiaival, azonban most, hogy az Usika valóban eltakarta a napot, pontosan 48 évvel ezelőtt, és beléptünk a szahárok évébe, egy jobbágynak, és annak feleségének született egy gyönyörű gyermeke. Újszülöttként már erős fehér tincsekkel rendelkezett, s a hátán volt kettő kis csökevény... A hír nem terjedhetett volna el, de a lelkes szelídek egymásközt mégis pusmogtak a megváltóról. Csak idő kérdése volt, hogy a groaliták fülébe jusson, Lusha családjának pedig menekülnie kellett. Lusha 30 éves volt (10céves) mikor szüleit, és 41, mikor a szökést fel nem adó, életerős bátyját is végül elkapták. Lusha folyamatosan menekül, szelídeknél ellátják élelemmel, megpihenhet, de gyorsan tovább kell mennie, soha nem maradhat sokáig egy helyen, különben veszélybe sodorja az őt vendégül látókat, segítőket. Lusha egyszerre dühös és lelkes sorsáért, változtatni nem tud rajta. Sokszor arra is gondolt, hogy lehet, hogy ez csak a véletlen egy kegyetlen játéka, egy banális tévedés, semmi több.

Hobby: harcművészetek, szahárok figyelése, alvás

Foglalkozás: vándor, koldus, kiválasztott?!

Extrák: Az itt élő népek körülbelül 3-szor lassabban öregednek, mint egy átlagos ember. *** A szahárok, melyeknek évében Lusha született, nap mint nap feltűnnek, mintha figyelemmel kísérnék a lány útját. *** Lusha gyorsabban fejlődik, mint a szelídek, és erősebb is Arken fiainál. *** Két erős kardja van, az egyiket egy szelíd kovácstól kapta, a másikat pedig -mert ilyen is van - egy liberális groalitától, aki eleinte azt sem tudta, hogyan nyisson Lusha felé, attól tartva, a lány megijed majd tőle. (Meg is ijedt) *** Lusha célja most tulajdonképpen az, hogy elvándoroljon a groaliták királyi kastélyába és megölje az uralkodót. Hogy utána mi lesz, arról fogalma sincs. *** Yuri fantasy. Fiúval csak akkor adom össze, ha az írás a történetre megy, és semmiféle testiség nem lesz benne ^^

Képinfo: nem az én rajzom, csupán felhasználom, Shilin egy műve :3 (http://)

Engedélyezve: 2013. 05. 21.

Módosítva: 2013. 05. 21. 13:52:42
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).