Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rachel Esmeria
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 19 év

Külső leírás: Hosszú szőke haja lágyan keretezi hosszúkás vonásait. Kék szemeit tökéletesen kiemelik fekete, hosszú, dús szempillái, melyek minden pislogásnál csábosan vonzzák oda a kíváncsiskodó szempárt. Bal szeme alatt viszont egy csúnyább heg húzódik amit akkor szerzett mikor kicsi volt. Alacsony termetű, telt idomú és törékeny testalkatú de ugyanakkor egy igazi amazon. Általában bundás bőr páncélokat visel, mivel havas vidéken nevelkedett. Imádja a különféle színes tollakat és állandó renderességgel fonja be a haját és rejti arcát egy csuklya alá, hogy ne ismerjék fel. Attól függetlenül, hogy vékony csípője kissé szélesebb. Erőseket tud ütni, mivel tudja kezelni a súlyát, képes egyenlő arányban eloszlatni, vagy egy helyre összpontosítani azt. HA egyáltalán a maga 43 kg-ját lehet nehezebb súlynak mondani az ő korában. Gyakran nézik 16-15 évesnek amit nem igazán tolerál. Utálja ha gyereknek nézik, és ha elírják alacsony termete miatt. Hosszú feli még haja alól is kilógnak ez a különös ismertető jele annak, hogy ő egy az elfek közül.

Jellem: Nagyon makacs lány, határozott és éltudatos. Mindig is megtette amit kitűzött maga elé célul, sose futamodott meg. Addig próbált valamit amíg el nem érte azt. Gyerekkora nem mondható éppen a legjobbnak, folyton egyedül volt, jobban mondva csak majdnem. Hű társa Itun születése óta mellette van. ez az aminek köszönheti, hogy nem esett depresszióba és képes volt mindig hideg fejjel gondolkodni. Nem bánja ha csak a fehér oroszlán a társasága legalább egy kicsit érzi, hogy tartozik valakihez. Nagyon komoly jellem. Nehezen lehet megnevettetni. Nagyon tisztelettudó és illemtudó. Nem szeret barátkozni és egy vastag falat emelt maga és más emberek közé. Mióta a faja kihalt nem bízik meg senkiben igazán. Épp ez annak az oka, hogy magányos vándor. Mindig is vadásztak rá de úgy gondolja képes mindent megoldani, mint eddig. Sose kér segítséget senkitől, mert állítása szerint nincsen rá szüksége, meg van ő maga, ahogy eddig.

Élettörténet: Havas téli tájon született, bár akkor volt a nyári időszak mindent hó borított. Születésétől kezdve más volt mint elf társai, ő egy volt az hegyioroszlánelfek büszke nemzettségéből. Az oroszlán elfek büszke természetek, nem kérnek segítséget másoktól, elszigetelten élnek más elfektől együtt az oroszlánjaikkal. Képesek átváltozni oroszlánokká. Minden elf születésekor kap maga mellé egy társat aki élete végéig szolgálja. Ő egy fehér oroszlánt kapott, ami igen ritkaságnak számít. Azért kivételeztek vele, mert ő egy a vezetői vérvonal szülöttei közül. Komoly kiképzést kapott, megtanulta a három őri alap nyelvet ami a természetfelettiek világának alapjai. Megtanították a női etikettre, olvasni, írni többféle nyelven, megtanították alkudni. továbbá sok mindenre amit egy uralkodónak, vezetőnek tudnia kell. Az oroszlán elfeket akkortájt vadászták mivel prémjük értékes valamint a belőlük kinyerhető életenergia akár több ezer évvel is meghosszabbíthatja bárki életét. Mikro már cask egy maréknyian étlek egy hegycsoport közepére költöztek, hog így is védve legyenek a természet csapásainak köszönhetően. Ám a vadászok nemzettsége ezeken az akadályokon is átküzdve magát, pontosan a kicsi Rachel 14.születésnapján megtámadta őket. A családfő megbízta Itunt és az ő oroszlánját, hogy menekítsék ki az utolsó reményt az az a kislányt. Rachel bármennyire tiltakozott magukkal vitték. Az egyik vadász üldözni kezdte őket ekkor szerezte a sebet, a vadászok egyik mágikus töltettel ellátott nyila súrolta a bal szeménél lévő részt. Apja oroszlánja a küzdelemben az üldözővel együtt életét vesztette. Azóta magányosan járja a vidékeket, sokan próbálják megölni mivel ő az utolsó, de ő tartja magát és kiállja az élet próbáit. Jelenleg egy elf faluban szállt meg már hosszabb ideje a zord téli idő miatt átjárhatatlanná vált hágónak köszönhetően. De sokat nem várhat tovább, mert minden évben hazatér a halál virágok nyílására. tudni illik a halott oroszlánelfek véráztatta földjén gyönyörű fehér virágok nyílnak minden évben egy éjszakán át. Ebben a faluban ahol most van, van egy elf vezér aki szoros barátságban volt fajtájával, ő az egyetlen akit közel engedtek magukhoz. Bár nem ápol vele szoros kapcsolatot a férfi feltett szándéka mindenben segíteni a lányt.

Hobby: nincs nagyon neki egyedül a csillagos ég kémlelése

Foglalkozás: magányos vándor

Extrák: faja: oroszlánelf **van egy hatalmas fehér oroszlánja a neve: Itun**

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 05. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).