Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ewerett Stella
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Barack

Kor: 17 éves

Külső leírás: Alig 160 cm magas, fiatal lányka, aki apuci szeme fénye. Gyönyörű gesztenye barna hajában padlizsán szín is megtalálható, amit édesanyjától örökölt. Hatalmas szürke színű szemei kiemelik arca bársonyosságát és tökéletességét. Mivel mindene megvan, így a legdrágább ruhákban kell mutatkoznia, bárhova is megy. Kedvenc ruhakölteményei nagy része selyemből van. Van a nyakában egy nyaklánc, melyet édesanyjától kapott.

Jellem: Kislánykorától kezdve nagyon naív, hisz a tündérmesékben, így is képzeli el a világot. Szülei sokszor nagyon szigorúak és vaskalapok hozzá, könnyen lehet őt befolyásolni. Hiába van véleménye, senkit sem érdekel, ha el is mondja, gyorsan híre megy, mert a cselédek, akik körülveszik, mind egytől egyig pletykások. Hiába született gazdag családba, aranykalitkában él, mindene megvan, mégsem boldog.

Élettörténet: Ewerett család az egyik leggazdagabb család, sokan irigylik is őket, főleg a kicsi lányt, Stellát. Mindent megkaphat, amit csak szeretne, azt senki sem tudja, hogy valójában milyenek a szülők. Édesanyját alig látta már baba korától kezdve, mert egy dadus vigyázott rá, szoptatta, tanította. Édesapja ritkán látogatta meg, mindig utazott, volt, mikor hónapokig nem tért haza. Édesanyja partykat szervezett és ott csalta meg a férjét, ahol csak tudta. Egyszer Stella is rajta kapta anyukáját, amikor öt éves lehetett, éppen rosszat álmodott, amikor átment anyukájához, ám a nő éppen az egyik gróffal hempergett. Egyedül a dadusára számíthatott egészen a mai napig, mert tőle kér tanácsot, csak egy baj van, hogy ő rajta is fogott az idő. Testvére sosem született, aminek kifejezetten örült, mert nem akart holmi idegentől zabi gyereket.

Hobby: Szereti a rózsáit,imád nagyokat sétálni,imád főzni, és sütni

Foglalkozás: -

Extrák: * Shilla Morgannak * - Szereti a süteményeket, sőt megtanult főzni is, meg mindenféle édességet elkészíteni, a szülei ellene vannak, hogy bármit is csináljon, próbálják irányítani, néha kikéri magának.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 20.
2018. 06. 25.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:56:37
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).