Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Agent 47
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 36 éves.

Külső leírás: Igen magas, külseje makulátlan. Kopasz koponyáján csupán egy vonalkód található. Pontosabban a tarkóján, innen ered a neve is. Markáns arcéle miatt brutálisan férfias jelenség. Kék szemei élénken csillognak, állandóan figyelnek. A legapróbb részlet sem kerülheti el a figyelmét. Izomzata kidolgozott, szüksége is van az erejére, főleg a közelharcok során. Tekintete acélos, az arckifejezése általában semmiféle érzelmet nem tükröz. Külseje mindig kifogástalan, ad az öltözékére. Általában öltönyben mutatkozik, fekete kesztyűt és piros nyakkendőt visel a fehér inge felett. Ha kell, tökéletesen tud alkalmazkodni a környezetéhez, hiszen bármilyen álruhát képes magára ölteni. Sosem jár feltűnően, nem vonja magára a figyelmet, ő a tökéletes vadász. Mindig stílusos, olyan, akár a halál angyala, akit a készítői megbillogoztak. És ha úgy vesszük, teljes joggal hisszük ezt. Semelyik rasszhoz sem tartozik, így bárhol tökéletesen elvegyül. Akár egy fantom.

Jellem: Hideg, kegyetlen. Ez a két tulajdonság írja le legjobban a lényét. Hideg, mivel ábrázatán semmiféle érzelem nem tükröződik. Kegyetlen, mert nem kegyelmez senkinek, könyörtelenül elpusztítja, aki a célpontja. Igaz ez azokra is, akik az útjába állnak. Nem tűri, hogy bárki az útjába kotródjon, számára a feladat az első. A génjeibe van kódolva. A rá bízott feladatot 100%-os pontossággal végzi. Sosem gyilkol feleslegesen, sosem feltűnősködik. Introvertált jellem, érzelmek nélkül beszél. Az empátia szót nem ismeri, hiányzik a lényéből. Egyedül a küldetései közben érzett izgalmak hajtják. Hűséges típus, ha valaki tesz érte valami igazán fontosan, a maga módján viszonozza. Ellenlábasainak azonban nem kegyelmez. Észjárása gyors, problémamegoldó készsége magas fokú. Nincs olyan helyzet, amiből ne tudná magát kivágni. Mindig két lépéssel az átlag után jár. Állandóan gondolkodik, az agya szüntelenül dolgoztatva van. Bármit megjegyez, képes arra, hogy pár másodperc alatt feltérképezze egy helyiségbe lépve az összes kijáratot, a bent tartózkodók ruháját, testi adottságait. Antihero, a jellemében nincs semmi, ami pozitív volna. Egyedül a munkája iránti elszántsága az, ami irigylésre méltó, ám tudjuk jól, mivel foglalkozik, így képtelenség emiatt felnézni rá. Nincsenek álmai, nincsenek vágyai, azért él, hogy elvégezze a rá kiszabott feladatokat. Majdhogynem igénytelen, bármiből képes fegyvert csinálni. Igaz, jobban szereti a sajátjait használni. Ha akarja, halk, csendes gyilkos, fojtózsinórral altatja el az áldozatait… örökre. Sokoldalúsága miatt bármire bevethető, bármelyik földrészen megállja a helyét. Nem ismer se fájdalmat, se félelmet. Nem jellemzik az alapvető emberi tulajdonságok, így képtelenség emberként kezelni. Inkább úgy lehet rá tekinteni, mint egy beprogramozott gépre.

Élettörténet: A 47-es egy genetikai kísérlet tökéletes eredménye. Egy német tudós úgy vélte, DNS manipulációval és klónozással kifejlesztheti a tökéletes embert, aki fizikailag és mentálisan is képes eleget tenni a szuperkatonával kapcsolatos elvárásoknak. Ort-Meyert persze mindenki teljesen őrültnek nézte, ám mégis sikerült megalkotnia a saját magánhadseregét. Ezek a férfiak kiváló harcosnak bizonyultak, olyan embernek, akik képesek maximális odafigyeléssel elvégezni a rájuk bízott feladatokat. A 47-es 1964. szeptember 5-én született Romániában. Teremtője szerint ő a legtökéletesebb alkotás mindközül. A 47-es sosem kedvelte a körülötte lévő embereket, főleg azokat gyűlölte, akik fájdalmat okoztak neki. Előfordult már, hogy saját injekciós tűivel döfte agyon az egyik orvost, aki a fájdalmas oltásokkal kínozta. Az egészségügyi karbantartás mellett alapos kiképzésben is részesült. Maximálisan ért a puskák, maroklőfegyverek, vágóeszközök, katonai felszerelések, különféle gépezetek és rögtönzött fegyverek használatához. A közelharcban is halálos ellenfél, sajátos harcművészeti módszereket alkalmaz. A gyilkosokkal ellentétben, a 47-es pontosan tudja, mit miért tesz, hová céloz, mikor használja a fegyverét. Sosem cselekszik csak úgy, vaktában hozott, bizonytalan döntések alapján. Megfigyelő képességék tökélyre fejlesztették, memóriája páratlan, bármit képes megjegyezni akár első látásra is. 30 éves korában talált egy kijáratot, amin keresztül csupán két ember megölésével kijuthatott az intézetből, ahol raboskodott. „Karrierje” során először az ICA-nek dolgozott. Itt kétségtelenül ő volt a leghatékonyabb ügynök, ha úgy tetszik, mindig ő volt a hónap dolgozója.

Hobby: Kötögetés… ne higgy nekem, nincs neki.

Foglalkozás: Bérgyilkos.

Extrák: Egyetlen nőhöz fűzte eddig egy halovány emberi kapocs. Diana a 47-eshez hasonlóan kitenyésztett assasin volt. Az egyetlen női ügynök. *** Sosem voltak emberi kapcsolatai, képtelen bárminemű közeledésre, vagy reakcióra, ha bármit produkálnak felé. Akár azt is képes balta arccal tűrni, hogy egy meztelen nő vonaglik felette. *** Karakterdal: http://www.youtube.com/watch?v=mmfcvG_lLxI *** A Hitman Pc sorozat főszereplője

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 04. 29.

Módosítva: 2013. 04. 29. 17:18:38
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).