Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Antonius
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 17 éves.

Külső leírás: Cuki. Irtózatosan cuki… amíg jól állba nem vág. A külseje olyan, mint egy növekvő gyermeké, de a belseje… Körülbelül 170 centiméter magas, izomzata kidolgozott. Nem egy felfújt macsó, inkább finoman szálkás. A teste hívogató, senki sem nézné ki belőle, hogy harcedzett férfiú. Sötét szemei sosem csillognak, arca alig tükröz bárminemű érzelmet. Képes érezni, de nem engedi megmutatkozni a vágyait, indulatait, hiszen oda lenne a tekintélye, nem dolgozna alá senki, megszűnne a személyét körüllengő titokzatosság. Pillantása általában sejtelmes, valamiféle misztériumot hordoz magában. Haja sötétbarna színű, hajszálai tövében gyakran por ül, amit olajos vízzel tisztít. Bőre napbarnított, olyan, akár a csokoládé. Származása ellenére úgy néz ki, akár egy égi tünemény, egy igazi isten. Húsos ajkait ritkán nyitja szóra, ám ha kell, üvölteni is tud. Mikor edz, csupán egy ágyékkötőt visel, olyankor a saruját sem húzza fel. Ostorát és kardját mindig magánál hordja, az övére van csatolva mindkettő. Kedveli a világos színeket, valamint a vöröst is. Számára ez a szín az, ami előhozza belőle a szenvedélyes énjét.

Jellem: Titokzatos, csendes, misztérikus. Korához képest megvan az az általános tudása, akár egy felnőttnek. Gyors észjárásának köszönhetően kiváló harcos. Hamar megoldja a problémákat maga körül, elég csak meglendíteni az ostorát, és máris rendre utasítja a nálánál nagyobb férfiakat is. Ha kell, üvölt, ha kell, hallgat. Csípős megjegyzéseitől senki sem menekülhet. Képtelen a hazugságra, mindig pofátlanul őszinte. Magánéletéről nem szívesen beszél. Igen érzékeny, de sosem mutatja ki a gyengepontjait. Úgy véli, az asszonyoknak való az érzelmesség. Sosem hisztizik, kedveskedik. Nem tartja méltónak saját magához. Úgy véli, a szerelem gyengeség, ezért akkor sem vallaná be az érzéseit, ha kínoznák. Fájdalomtűrő képessége nagy, akár akkor is el tudja kendőzni a fájdalmát, ha épp az ujját vágják le. Írni-olvasni tud, ami a foglalkozását tekintve csoda. Fontosnak tartja a testedzést, ép testben ép lélek. Vallásos ember, hisz az istenekben, a misztikus teremtményekben. Legbelül fél, hogy helytelenül cselekszik, ezért mindig erényesen, helyesen cselekszik. Életében egyszer ölt embert, de ezt senki sem tudja. Lelkiismeret furdalása van, ha igazságtalanul kell bántania bárkit is. Persze, ez nem látszik rajt, mivel hideg maszkot visel.

Élettörténet: Egy rabszolganő fattyaként jött a világra, akit eladtak egy híres főnemesnek. Antonius az udvarnál cseperedett fel a gladiátorok között. Hamar elsajátította a fegyverforgatás minden csínját-bínját. Család és barátok híján csak magára számíthatott, ez a csatatéren be is bizonyosodott. Az úr pénzügyi válság miatt szolgáit bocsátotta harcba, így került ő is az arénába. Igen erős ellenfelet kapott, egy veretlen bajnokot, a közönség alig várta, hogy vért lásson. Úgy tűnt, Antoniusnak tíz másodperc alatt harangoznak, ám a csata elhúzódott. Kiderült, olyan mesterien használja az ostort, hogy földre terítette vele a gladiátort. A közönség döbbenetére kivégezte a férfit. A főnemes persze rengeteg pénzt kapott, így egy híres gladiátorképzőt nyitott. Hogy minél több pénzt keressenek, Antonius lett a kiképző. Nagy tiszteletnek örvend a tanoncok körében. Párszor előfordult már, hogy feleseltek vele, olyankor igencsak ellátta a delikvens baját. Szerelmes csupán egyszer volt. Egyetlen egyszer. Szerelme egy véres csata során vesztette életét, Antonius pedig végignézte, ahogy a hatalmas, erős testből lassan kiszáll az élet. Nem ítéli el a szerelmet, de nem is akar többé az lenni. Sokszor látja, ahogy tanoncai egymással szórakoznak, ilyenkor rájuk ripakodik, képtelen nézni, ahogy valaki jól érzi magát.

Hobby: Farigcsálás, íjászkofás.

Foglalkozás: Kiképző.

Extrák: Egyetlen férfival feküdt csak le eddig. *** Titkon nagyon szeretne családot, gyerekeket, de sosem tudott asszonyhoz vonzódni. *** Apját sosem ismerte, ám az a hír járja, hogy ő is gladiátor. *** Az Antonius nem az eredeti neve. *** Ostorát Ethosnak hívja.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 04. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).