Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Anton Ivanovics
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 28 éves

Külső leírás: Körülbelül 185 cm magas, enyhén izmos testalkatú férfi. Holló fekete haja kiemeli gyönyörű selymes baba arcát, gesztenye barna szemeiből alig lehet valamit kiolvasni, amikor szemüvege rajta van, tekintélyt parancsoló a pillantása. Öltözködése kicsit egyhangú, hiszen a napból legalább 14 órát öltönyben van. Néha pár órára sportos öltözékre vált, meg este nem alszik semmiben, jobban szereti a természetességet.

Jellem: Munkában nem ismeri a könyörületet, ha valamiben fantáziát lát felvásárolja, hogy termelje a pénzt neki. Nem nagyon beszédes, de ha kell oda tud hatni az emberekre, főleg a dolgozóira. Van jogosítványa, de ritkán vezet autót, inkább a testőrével viteti magát mindenhova. Ha messzebbre kell utaznia akkor a helikopterével megy, ebben a járgányban még nem vitt el magával senkit, titkon reméli, hogy ez megváltozik. Egy hatalmas nagy házban él a gazdagok negyedében, csak a személyzete van ott neki.

Élettörténet: Ivanovics család örökbe fogadta Antont, amikor két éves volt, ugyanis az édesanyja drogozott és túladagolta magát, a rendőrök találtak rá az anyja holtteste mellett. Előtte a nevelőszülei már örökbe fogadtak egy fiú gyermeket, ő James, és két évvel idősebb nála, majd egy kislányt Sheela-t, akit megszeretett első látásra. A gyerekek sosem voltak elkényeztetve, nem is használták ki, hogy gazdagok, annak ellenére, hogy az anyjuk gyermek orvos, míg az apjuk ügyvéd. Anton nagyon magának való kisfiú volt, alig szólalt meg, nem is nagyon keveredett verekedésekbe. Gimnazista volt, amikor beleszeretett egy lányba, de a lány megcsalta fűvel fával, így elvesztette a bizalmat a nők iránt. Játékot tervezett, annyira felkapott lett, hogy onnantól kezdve dőlt hozzá a pénz és hatalmas birodalma lett. Ezt mind nagyon fiatalon érte el. Barátnői nem nagyon voltak,mert mindegyik csak a pénzéért volt vele.

Hobby: Szeret utazgatni, és vásárolni kezdő játékcégeket, meg imádja a fallabdát

Foglalkozás: Blizzard Vezérigazgatója

Extrák: Óránként, több mint 100.000$ -t keres, így ő a leggazdagabb férfi. Mindenki úgy tudja, hogy meleg, hiszen nem látták sose nővel, ha igen, nyoma tűnik a hölgynek.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 19.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:26:30
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).