Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gebhard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 21 éves

Külső leírás: Lenyűgöző férfi, nemde? Hát igen, aki az egész napját edzéssel, vagy a római légiók elleni harcokkal tölti, annak nem csoda, ha ilyen izmai vannak. Termete meg törzsének minden tagjára, még a nőkre is jellemzően magas, szóval hiába ekkora, nem lóg ki a környezetéből. Zöldesbarna szemeiben nem nagyon lehet olvasni, hiába próbálná meg azt tenni bárki is, ám mikor harcol, egészen tüzes tekintete lesz. Barna haja van, ami illik jelenlegi bőrszínéhez, ami hiába volt hófehér még kiskorában is, a félmeztelen, fárasztó edzések következtében bronz barnára sült. Kis kecskeszakáll határolja puha ajkait, amit csak azért nem növesztett még szakállá, mert még nem házasodott meg, ugyanis törzsénél ez szokás, hogy szakálluk csak azoknak a férfiaknak lehet, akiknek van feleségük. Páncélt nem nagyon hord, vagy ha igen, akkor is inkább kemény bőrt, mint fémet, ám sisakját az egyik sikeres csatája után kapta a törzsének vezetőjétől ajándékba.

Jellem: Egy germán harcoshoz képest egészen higgadtnak mondható, ám egyben temperamentumosnak is. Sokszor inkább az erejére hagyatkozik az esze helyett, ám ő egy olyan harcos, aki bár látszólag fejjel neki menne még a falnak is, ám belül már nagyjából kész terve van arra vonatkozólag, hogyan élje túl, lehetőleg minél kevesebb veszteséggel az adott csatát. Nem ítélkezik látatlanban, ám hajlamos általánosítani, így mivel több szemét, gyilkos rómaival találkozott eddigi életében, mint kedvessel, vagy ne adj’ Wotan, egyenrangúságot hirdetővel, hajlamos az összes rómait mételyes, kiirtandó aljadéknak tekinteni, de persze ezért nem kezdene esztelen öldöklésbe, számára bőven elég, ha csak megvédheti lakhelyét a portyázó légiók támadásaitól. Ennek ellenére, ha mesélnek valakiről valami rosszat, mint mondjuk a leendő feleségéről amiket meséltek, nem hiszi el a pletykákat, amíg nem látja valamilyen alapjukat. Sajnálatos módon a menyasszonyával kapcsolatos hírek nem igazán túloztak, mert bár megveti a pletykát, most az egyszer szívesen vette volna, ha tényleg csak túloznak az asszony méreteit, és ész béli képességeit tekintve. Döntéseit általában megfontolja, de persze ő is emberből van, így nem lehet elvárni, hogy mindent alaposan átgondoljon, minden eshetőséget mérlegelve. Bár tényleg átgondolja a dolgokat, és feje szinte tele van tervekkel, ám többször hagyatkozott már megérzéseire, mint a részletesen kidolgozott terveire, amik segítségével valószínűleg már a második csatájában életét vesztette volna. Hiába, ténylegesen minden rizikófaktort nem lehet ám számításba venni… Eléggé kimért fickó, és csak olyankor szokott tudni feloldódni még társai között is, mikor éppen tivornyáznak a férfiak. Kissé ittasabb állapotban még akár két szó kimondásánál többre is képes, sőt, törzsénél legendák keringenek egy éjszakáról, amikor egy egész kis monológot előadott arról, hogy miért is nem akarja ő elvenni azt az asszonyt, akit apja kiszemelt számára, ám ő ezt rendíthetetlenül tagadja, hogy igaz volna. Egyáltalán nem mondható a társaság középpontjának, sokkal jobban szeret hallgatni, mint beszélni, ám ne tévesszen meg senkit sem a némasága! Ő igenis figyel, és minden információt elraktároz, hogy azt a kellő helyzetben esetleg a maga megsegítésére tudja fordítani. Nagyjából csakis eldöntendő kérdésekre ad választ, szóval csak igennel, vagy nemmel válaszol, vagy ha nagyon muszáj beszélnie, akkor is, a leghosszabb mondat, amit ki lehetett eddig húzni belőle józanul, az kemény hat szóból állt.

Élettörténet: Egy germán törzsből származó igen erős harcos, és egy kiváló egészségnek örvendő anya gyermeke, akit már gyerekkora óta a rómaiak elleni harcolásra neveltek. Na, nem úgy, hogy mindig azt mondták, hogy egyszer majd megtámadják a rómaiakat, és majd ők legyőzik a világ leghatalmasabb birodalmát, hanem egyszerűen csak úgy, hogy megmondták neki: ha egy római légióst lát, akin látszik, hogy nem tisztességes szándékkal jár arrafelé, azt nyugodtan ölje meg, mert ha ő nem teszi, akkor a légiós teszi majd meg vele, és a családjával. Minden éjjel hallgatta a tábortűz mellett a felnőttek történeteit a Római Birodalomról, és annak lakóiról. Rettenetes legendákat meséltek az idősebb harcosok, akik sokat éltek már meg, arról, hogy miket tesznek a római polgárok azokkal, akik nem olyanok, mint ők. Meséltek a római nép kegyetlenkedéseiről, hogy az elhurcolt, fogságba esett nőkkel, és gyakran férfiakkal is hogy bánnak, meggyalázzák, és bemocskolják őket, testileg, és lelkileg, a rabszolgákat pedig láncra verve tartják, és éheztetik, szomjaztatják őket, jelezve, hogy ők az urak. Éppen ezért, hogy megakadályozza, hogy népének bármely tagja is ilyen sorsra jusson, mindent beleadott a tanulásba, hogy kiváló harcos lehessen belőle. Apja büszke volt rá, így mikor elérte a férfikort, és megölte élete első légiósát, ténylegesen bevezettette őt a férfi létbe. Bevonta a harcosok tivornyázásaiba, majd mikor a sokadik csatát vitte sikerre, úgy döntött az apja, hogy ideje kiházasítani a fiát, hogy még több ilyen kemény, és elszánt harcosa legyen a törzsüknek. Mivel a saját törzsében nem talált a fia számára valót, egy másik törzsből hívatta meg a saját asszonyának egy rokonát, akiről tudta, hogy tökéletes volna a fia leendő gyermekeinek a kihordására, és kemény kezű nevelésére. Gebhard eleinte mit sem sejtett, ám mikor egy tivornyázás során apja egyik barátja elszólta magát, hogy tudja, milyen asszonyt vesz majd feleségül, enyhén szólva kiakadt a maga csendes, bár kissé lobbanékony természetével. Mondjuk úgy, nem kedvelte, és még most sem kedveli azt a gondolatot, hogy egy olyan lányt kell feleségül vennie, akinek a látványától már rosszul van, és ha valaki megemlíti a nászéjszakát, már menekülne is hetedhét országon túlra.

Hobby: Farkasával foglalkozás

Foglalkozás: Harcos

Extrák: Nem beszél. No, nem azért, mert nem tud, vagy, mert nem értené a rómaiak nyelvét, vagy akár a görögökét, hanem ezért, mert úgy gondolja, hogy minek beszéljen, ha nincs miről. Teljesen feleslegesnek tartja a beszédet, amit otthon se túl sokat gyakorolt, hiszen mindig is úgy volt tanítva, hogy a tettek sokkal többet jelentenek a szavaknál, szóval az, hogy igent, vagy nemet válaszol, esetleg más egyszavas mondatot mond, az eléggé ritka alkalom nála. *** Van egy farkasa, akit még ő szelídített meg kiskorában, és az állat azóta mellette van minden alkalommal. Na, nem mintha egy farkast meg lehetne szelídíteni, de egész közel van hozzá az övé. A farkas neve Tyr, a legbecsületesebb isten, a hadisten után. *** Van egy menyasszonya, akit nem szándékozik feleségül venni, ám harcokban hiába készít jó terveket, az esküvő elkerülésére egyetlen használható tervet sem tudott még összehozni, pedig az alkalom már eléggé vészesen közeledik.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 04. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).