Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zane Bryson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 25

Külső leírás: Az embereknek megakad rajta a pillantásuk, pedig nem is annyira megjelenésével szereti megbotránkoztatni a népet. Így sokkal inkább elismerően pillantanak rá, hisz annak ellenére, hogy nem egy égimeszelő, megvan vagy 180 cm, és a rendszeres mozgásnak köszönhetően szálkás izomzattal is büszkélkedhet. Itt-ott akadnak rajta hegek, sérülések emlékei, melyeket munkája során szedett össze, de ezek csak dobnak a megjelenésén. Az arca nem egészen kifejezéstelen, de nem túl gyakoriak rajta a szélsőséges érzelem megnyilvánulások. Haja és szeme ugyan olyan sötétbarna árnyalatban játszik, pillantása így egész meleg, de tud igazán lenézően is tekinteni másokra, senki se próbálja ki szívesen, hogy villognak, mikor felhúzzák. Borzas tincseit nem szereti megregulázni, haszontalan időtöltésnek tartja, hagyja őket meredni a négy égtáj felé. A kényelmes ruhákat részesíti előnyben, a farmereket, és pólókat. Utóbbiakon gyakran látható kihívó, megbotránkoztató felirat, de még mindig szolidabban csinálja, mint néhány barátja. Elegáns ruhákba már gyerekként se nagyon lehetett belepasszírozni, hiába van neki most is egy öltönye, nem igen hiszi, hogy többre fogja használni, mint porfogó. Se ékszert, se kiegészítőt nem tűr meg magán, még a karórával is hadilábon áll, mindig összetöri.

Jellem: Az első, ami személyiségéről eszünkbe juthat, hogy fájdalmasan őszinte. Magas fokon űzi az, ami a szívén, az a száján mondást gyakorlatban, és általában nem érdekli, ha megbánt vele valakit. Aki fontos számára, az úgyse az a fajta, aki kiváltaná belőle a leszólási kényszert, a többiek véleménye meg nem érdekli. Igazi lázadó már gyerekkorától kezdve, és szinte életcéljának tekinti, hogy apjának szöges ellentéte legyen. Ezért se hazudik, előbb fordít lazán hátat, és sétál el szó nélkül, minthogy átvágjon valakit. Képtelen a megalkuvásra, és trükközni se szeret, hobbi szinten utasítja el a társadalmi normákat és elvárásokat. Kitartó, és keményen küzdő fajta, mindent megtett, hogy teljesen függetlenedni tudjon, és marhára nem érdekli, milyen pozícióban van az apja. Mélyen megveti a hízelgést, és köpni tudna azokra, akik benyalnak feletteseiknek a jobb pozícióért. Szabadszellemű a gondolkodása, és az életét is úgy éli, szeretné, ha nem kellene semmit megbánnia. Barátai imádják, és a hozzá igazán közelállók nélkül, ő se tudná elképzelni az életét. Szeret velük lógni, extrém dolgokat kipróbálni, és élvezi, ha kissé megbotránkoztathatja a begyepesedett embereket. Nem az a tipikus, mindig vigyorgós fajta, sokkal nyugodtabban kezeli a dolgokat, mint egykét barátja. Nehéz kihozni a sodrából, de nem is ajánlott. Makacs, akár az öszvér, ezért se volt még hajlandó kibékülni az apjával. Szerelemben nem sok szerencséje akadt eddig, párszor már csalódott mások felszínességében, az egyik komolyabb kapcsolatából pedig kihátrált, azóta se tudja, miért.

Élettörténet: Gazdag és neves családba született, ahogy később húga is. Az apja elismert, és ambiciózus politikus volt már akkor is, és azóta csak feljebb jutott a ranglétrán. A vagyonukat mégis főként Zane nagyapja szerezte a vállalatukkal, hozzáértésének köszönhetően. Az anyja egyszerű nő, akinek a férje szava szent, még fia érdekében se nagyon szállt vele vitába. Hamar kiderült, hogy Zane nem ütött nemzőjére, sokkal inkább örökölte nagyapja szabadszelleműségét, őszinte és szókimondó természetét, csak éppen bölcsességből híján volt. Híres magániskolában végezte el az általánost, de sose érezte odavalónak magát. Állandóan verekedésekbe keveredett, amiknek valljuk be, többnyire ő volt a kiváltója. Nem bírta, ha valaki belékötött, és a többi elkényeztetett, gazdag kölyökkel ellentétben, szerette ököllel megoldani a gondjait. Ezért a tanáraival is sokszor került összetűzésbe, apja pénze, és a kiváló eredményei miatt, mégse rúgták ki. Mert igenis piszok jó feje volt már akkor is, ha nem is vitte túlzásba a tanulást, könnyedén boldogult. Aztán elérkezett a gimnázium ideje, és ki is tört az első nagyszabású háború otthon. Zane úgy döntött, nem kér a magángimnáziumból, ő csak azért is egyszerű iskolába fog járni, és nem hatott rá semmi, nem engedett elhatározásából. Szerencséjére nagyapja mellé állt, és mivel az öregnek azért volt tekintélye még a fia szemében, fogcsikorgatva ugyan, de elfogadta a dolgot. Zane pedig végre megtalálta a helyét, gyorsan barátokat szerzett, alig volt otthon, mert folyton velük lógott mindenfelé. Beleszeretett a kosárba, megtanulta milyen megdolgozni valamiért, és ráeszmélt, hogy ő bizony kaszkadőr akar lenni. Ezt prezentálta is otthon, mikor az egyetem került szóba, ez vezetett a második háborúhoz. Ekkor már az apja szenilisnek tartotta az öregét, így nem volt szava a dologban, Zane egyedül maradt. A vita odáig fajult, hogy apuci közölte vele, kitagadja, ő meg rávágta, hogy leszarja! Összeszedte a cuccait, és átköltözött két legjobb barátjához, akikkel együtt edzett és tanulta a szükséges dolgokat, hogy kaszkadőrök lehessenek. Az apja mégse tagadta ki hivatalosan, de ha másban nem is, makacsságban rá üt a fia, így nem sokat beszélnek. Zanet a nagyapja támogatta még eleinte, de aztán hamar sajátlábra állt, egyrészt befutott kaszkadőrök lettek, másrészt nyitottak közösen egy éttermet. Nem valami puccosat, inkább csak kajálda az, de igen népszerű.

Hobby: Kosarazás, motorozás, kaszkadőrködés, barátaival lógni, sörözni, hülyülni. Főzni is szeret, de inkább csak kisegít, egyik barátja a nagy szakács.

Foglalkozás: Kaszkadőr, társtulajdonos

Extrák: ** Nem cserélt nevet, mert a nagyapja is Bryson volt, őt mindig is szerette, és tisztelte. Egy éve halt meg az öreg, és igen sok pénzt akart rá is hagyni, de már előtte lebeszélte róla, ő megértette, így nem tette. Anyjához nem fűzi szoros kapcsolat. Szereti ugyan, de számára csak úgy van, miatta sose volt ingere, hogy hazatérjen, vagy javítsa a viszonyt az apjával. Húga az, aki máig fontos neki, bár érdekes a viszonyuk. A leányzó az apjára ütött, előszeretettel hagyta már gyerekkorukban is, hogy bátyja vigye el a balhékat, és mivel Zanet ez különösebben nem zavarta, hagyta neki. Ő mindig is feketebárány volt, hagyta tehát, hogy apjuk tökéletesnek higgye egy szem kislányát. Lisa pedig felnőve is kitűnően játssza a szerepét, hála éles eszének és számításainak. Ettől függetlenül nem rosszindulatú, de szereti, ha mindene megvan. Az, hogy most az apja hirtelen házasságba akarja kényszeríteni, teljesen megdöbbentette őt, és Zanet is.** Biszex, volt ár dolga lányokkal és fiúkkal is, de egy ideje újra két barátjával élnek egy méretes lakásban, éppen nincs senkijük.** Hétvégente kaszkadőr előadásokon vesznek részt, máskor az éttermet igazgatják, vagy szórakoznak.** Foglalt, Sophiemnak.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).