Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jack Frost/Dér Jankó
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: Több, mint 300, külsőleg viszont 17

Külső leírás: Régen, még életében nem ilyen volt, haja, és szemszíne is megváltozott, a barna kissrácból fehér hajú, és kék szemű Jack Frost vált. Nem sokan látják még most sem, ám egyre többen, és többen, akik pedig mégis látják, mind elcsodálkoznak rajta, hogy mennyire hasonlít ahhoz, amit elképzeltek, mégis, mennyire más. Ők sokkal inkább egy komor, kicsit idősebb bácsikát képzeltek el, olyan Télapóra hasonlítót, mégsem lepődnek meg, hogy Jack igazából egy, a kamasz korában megragadt, édes kissrác. Nem túl magas, de ezt tudja azzal kompenzálni, hogy fölfekszik a szél hátára, és több fejjel az ember feje fölött lebeg. Ruházata nem túlságosan változatos, végül is, egy olyan személy, aki nem él, az nem is izzadhat, szóval ruhái nem büdösödnek, nem szakadnak, nem történik velük semmi, ezért van az, hogy már jó pár éve egyetlen kék, kapucnis felsőt hord, egy világos nadrággal együtt. Kezében elmaradhatatlan kellék a botja, ami segít erejének fókuszálásában, és ha esetleg valami történik azzal a bottal, azt eléggé megérzi, mintha az is a testének egy meghosszabbítása, egy végtagja volna.

Jellem: Most mondhatnám azt, hogy olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek, de… ő igazából tényleg egy gyerek. Hiába van túl a 300. évén is, külsőleg, és belsőleg is még mindig egy lázadozó, csínytevő kamasz, így mondjuk úgy, hogy szépen szólva nem egy könnyű eset. Ráadásul, jósága egyre csak csökkent az évek során, hiszen ha az ember gyereke magányos, senki nem látja, csak el kell érni valahogyan, hogy, ha nem is kifejezetten fölfigyeljenek rá, de legalább ő láthassa kedves gonoszkodásai végeredményeit. Ezek után csodálkozik valaki azon, hogy ő a Mikulás listavezetője a Rosszak felirat alatt? Pedig igazából ő is arra lett teremtve, hogy boldogságot hozzon az gyerekeknek, deeee… mondjuk úgy, ő ezt eléggé rendhagyó módon teszi. Persze, eléggé menő dolog a hó szünet, de ami a legjobb abban, amit ő csinál, az a móka, és a közös szórakozás, legyen az akár kinti, akár benti. Ha sok hó van, a gyerekek kint játszanak, szórakoznak egymással, ha viszont még több havat csinál, akkor meg az egész család együtt lehet, nézhet filmet, vagy sütögethet. Talán nincs is ennél jobb dolog, az Őrzők viszont egészen Szurok ismételt megjelenéséig kicsit lenézték, vagy éppen dühösek voltak rá, hiszen míg ők keményen dolgoznak, hogy a gyerekeknek ajándékokat készítsenek, addig Jack csak használja a képességét, és kész is az, amit tud adni a gyerekek számára, akik nem látják őt. Ez a hozzáállás viszont, az elmúlt évek során gyökeresen megváltozott, most már értékelik Jacket is, és tudják, hogy ő a hóval, és hideggel okoz boldogságot a gyerekeknek, de persze ehhez kellett Jamie, és az ő hite. Igaz, nem lehetne különbséget tennie egy Őrzőnek gyerek és gyerek között, de ő képtelen megállni azt, hogy ne Jamie legyen a kedvence, az a gyerek, aki először hitt benne, és először látta őt. Előtte is szeretett mókázni, így nyomva el kételyeit, félelmeit, viszont azóta, hogy egyre több, és több gyerek látja őt Jamie hatására, csak még optimistább, vidámabb, csínytevőbb lett, nem hiába szokták a Vidámság Őrzőjének is hívni. Kissé cinikus, ám eléggé humoros fiú, aki mindenben meglátja az okot egy kis vidámságra, vagy éppen ártatlan gonoszkodásra. Például a kedvence az az, hogy mondjuk hátulról megdob valakit egy hógolyóval, mire az olthatatlan vágyat érez egy kis hó csatára. Szeret így gonoszkodni, ami végül úgyis vidámságba, mókába torkollik, viszont ez kicsit a kétségei elnyomása is. Rengeteg van még most is, egyetlen dolog van, ami tényleg teljesen el tudja feledtetni vele ezeket a kétségeket, az pedig a repülés. Olyankor érzi az abszolút szabadság érzését, hiszen semmi és senki nem korlátozza, csak rábízza magát a szélre, aki csak repíti és repíti a végtelenbe, és akár tovább is, ha egyszer úgy akarná. Viszont egyelőre nem akarja, mert minél több időt együtt akar tölteni az ő édes, drága, első hívőjével, Jamievel.

Élettörténet: Jack egy kicsiny kis faluba született, egy eléggé hideg helyen. A faluban persze ő töltötte be az ügyeletes mókamester szerepét, mindig csak hülyéskedett, szórakozatta az embereket. Anyjával, és húgával jó kapcsolatot ápolt, ő vitte mindig a húgát korizni is a közeli tóra, ahogyan azt azon a bizonyos napon is tette, mikor Dér Jankóvá vált. Mikor rámentek a jégre, az repedezni kezdett alattuk, és csak úgy tudta megmenekíteni húgát a vízbe fúlástól, hogy ő maga fúlt bele. Nagy lélekjelenlétről, és lelkienergiáról tett tanulságot, mikor ezt megtette, ám mikor megtudta Dér Jankóként, hogy mi történt vele, akkor sem bánta meg tettét, sőt. Viszont még mindig emlékszik arra a sötétségre, arra a jeges, csontig hatoló hidegre, amit a halálakor érzett. Igazából 300 évig nem is volt más emléke, csak az a jegesség, az a rettegés, ugyanis nem halt meg igazából, nem került át a túlvilágra, mivel a Holdember új életet, új lehetőségeket adott a számára. Új nevet adott neki: ő lett Dér Jankó, vagyis Jack Frost, aki elhozza az embereknek a telet, és az ezzel járó mókát, vidámságot, de a bosszúságot is. Ezt önzetlensége, testvére iránti szeretete és odaadása miatt kapta, a Holdbéli Ember ezért választotta ki pont őt erre a feladatra, ám ezt 300 évig nem tudta. Nem tudott sem múltjáról, sem céljairól semmit, csak azt, hogy mások számára láthatatlan, és azt, hogy hideget tud csinálni. Közben megismerkedett az Őrzőkkel, ám nem nagyon került velük jó kapcsolatba, hiszen Észak gyárába többször be próbált szökni, a Húsvétot egyszer hóviharba fullasztotta, ésatöbbi, ésatöbbi. Bár a többi Őrzőnek nem volt nagy problémája vele, abban azért mind megegyeztek, amikor arra került sor, hogy a Holdember kiválasztotta Jacket Őrzőnek, hogy a fiú eléggé felelőtlen egy gyerek. Mikor ez megtörtént, mármint a kiválasztás, Szurok megjelenése után, Jacket szépen szó szerint elrabolták a jetik, és az Őrzők elé hurcolták, hogy belőle is Őrző válhasson, ám ez ellen ő kézzel-lábbal tiltakozott. Nem akart Őrzővé válni, de mikor Szurok megkörnyékezte őt, mellé sem akart állni, hiszen egyáltalán nem volt szimpatikus számára az, hogy a gyerekeknek ne mókát, hanem félelmet, rettegést, és hideget adjanak. Egyedül az emlékei miatt segített csak az Őrzőknek, ám mikor odáig jutottak az Őrzők, hogy semmi erejük sem maradt, mert már csak egyetlen gyerek hitt bennük, segített nekik, hogy a gyerekek újra higgyenek bennük. Jamie volt az utolsó hívő, és pont az utolsó pillanatban sikerült rávennie, hogy márpedig továbbra is higgyen bennük, mert mindenki létezik. A fiú volt az első, aki látta őt, és hitt benne, és az ő segítségével győzték le a gonosz, nagy Mumust. Azóta folyton látogatja Jamiet, beszélget, mókázik vele, így a fiú még mindig, hét év elteltével is szentül hisz benne is, és a többi Őrzőben is, pedig már rég kinőtte azt a kort, amikor a gyerekek még hisznek bennük.

Hobby: Repülés, hószünet okozás, csínytevések, mások bosszantása

Foglalkozás: Télteremtés

Extrák: Könyv: William Joyce: The Guardians of Childhood, vagyis A Gyerekkor Őrzői. *** A Fogtündér imádja, ugyanis állítása szerint Jacknek van a legszebb fogsora, amit pályafutása során látott, ugyanis a színe olyan, akár a frissen esett hóé. Babafog is imádja őt, de ő viszont inkább azért, mert megmentette Szuroktól, és azóta az alkalom óta amikor csak van ideje, Jack körül legyeskedik, aki ezt persze nem bánja, hiszen imádja a kicsikét. Mielőtt Őrzővé vált volna, még a botját is oda adta cserébe Szuroknak, az viszont más kérdés, hogy a Mumus nem adta oda neki a kicsit. *** Képességei: Ő irányítja a téli időjárást, tőle függ az, hogy mikor van hideg, és mikor van hó, vagy jég, szóval ha Húsvétkor hóvihar van, őt kell hibáztatni ezért, mint ahogy Nyuszi azóta is hibáztatja őt egy bizonyos alkalom miatt. Mondjuk, most már inkább csak néha emlegeti fel, ha nagyon fölidegesíti Jack valamivel, de régen, mielőtt Jack Őrző lett volna, Nyuszi utálta, rühellte őt emiatt. Ha jégvirágot fúj egy ablakra, vagy más felületre, és arra rárajzol valamit, azt egy kis ideig meg tudja formálni 3D-ben, viszont nem sokáig marad meg, hamar széthull sok-sok hópehelyre. Nincsen szárnya, mégis tud repülni: a szelek szárnyán repíti magát egyik országból a másikba, egyik helyről a másikra. Erejének a hóbotja az irányítója, azzal sokkal erőteljesebben tud mindent csinálni, például hőmérsékletet szabályozni. Mikor Szurok elvette tőle, és eltörte, eléggé fájt fizikailag is neki, ám a saját erejét felhasználva képes volt fölhasználni. Na, és persze a legfontosabb képessége, az az, hogy az emberekben képes vágyat ébreszteni a szórakozás iránt, így okoz nem túl véres, ám annál mókásabb hócsatákat. *** Jamie volt a legelső gyerek, aki hitt benne, ezek után lett belőle Őrző, pedig a Holdember mindig is annak szánta Jacket. Jamie szinte a legjobb barátja, rá mindig szán egy kis időt, minimum hetente meglátogatja, még ha nem is mindig beszélnek, van, hogy csak messziről figyeli, ahogyan a fiú az iskolában tanul, a családjával van, vagy a barátaival szórakozik.

Képinfo: teralilac (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 10.

Módosítva: 2013. 04. 09. 23:14:43
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).