Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jamie Bennett
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Regi

Kor: 17

Külső leírás: Első pillantásra egy egyszerű srácnak tűnik, de az még csak az első pillantás volt… Másodszorra az ember már észreveszi a soha el nem tűnő mosolyát, ami a leghűvösebb szívet is felmelegíti, a csodaszép, csokibarna szemeit, amelyek kisfiúsan csillognak, és még mindig nyitottak minden csodára. Mogyoróbarna haja is olyan selymes és kócos, mint egy kisfiúé, és úgy teljes egészében kisfiús benyomást kelt, ami miatt sokszor sokkal fiatalabbnak hiszik, mint amennyi valójában. Nem túl magas, a kortársaival ellentétben ő nem nőtt túl magasra, alig magasabb 167 centinél. Vékony srác, ennek ellenére rengeteg energia és erő lakozik benne, annyi, amennyit ki sem néznének belőle. Szereti a laza cuccokat, mert azokban könnyen el tudja engedni magát. A kedvenc ruhadarabja egy kék mellény egy piros csíkkal, ami nagyon hasonlít arra a mellényre, amit tíz éves korában hordott. Hidegben pedig egy szintén nagyon a régihez hasonló fehér és zöld ushankát hord.

Jellem: Jamie már egészen kiskora óta hatalmas képzelőerővel és kíváncsisággal volt megáldva. Saját magának készítette a játékait, ez is azt bizonyítja, mennyire kreatív volt már kicsinek is. Ezt a kreativitását most rajzolásban, festésben és papírmasé modellek készítésében éli ki, és az édesanyja sokszor mondogatja neki, hogy nagy művész lesz belőle. Egy kissé hiperaktív fiúcska, aki szinte mindenre nyitott, mindenben meglátja a pozitív dolgokat, látja a csodákat, és élvezi az élet apró örömeit. Talán ez lehet az oka annak, hogy amíg az összes többi tizenhét éves fiú és lány már nem hisz a tündérmesékben, ő még mindig nem szűnt meg hinni sem a Nyusziban, sem a Télapóban, sem a Fogtündérben, vagy Jack Frostban. A barátai emiatt egy picit furának tartják, de így is szeretik őt, hogy még mindig hisz az ilyen „gyerekes butaságokban”. Megbízható, erős lelkű srác, bár egy kissé túl naiv. Imádja a húgát és az édesanyját, szinte mindent megtenne értük, és folyton elhalmozza őket a saját kezűleg készített ajándékaival. Szereti, ha valaki fizikai úton mutatja ki neki a törődését, ezért ő is folyton ölelgeti Sophie-t és a barátait. Valamiért az érintések és egy másik test melege mindig megnyugtatják.

Élettörténet: [VIGYÁZAT, SPOILERT TARTALMAZ!]Az életéről nem tudunk meg sokat, csupán annyit, hogy az édesanyja egyedül neveli őt és a kishúgát, Sophie-t, már nagyon régóta. Éppen ezért sok dolgot nélkülözniük kellett, leginkább játékokat, de ez sosem zavarta Jamie-t – ő maga készítette el a játékait, amiben megmutatkozott, hogy mekkora képzelőereje és kreativitása volt már kisfiúként is. Mindig is hitt a csodákban, de ő, nem úgy, mint más gyerekek, sosem nőtt ki ebből. Tíz évesen találkozott először az Őrzőkkel személyesen. Amikor Pitch bezárta a babafogakat és tönkretette, a Húsvétot, Jamie volt az utolsó fény, az utolsó gyermek, aki még mindig hitt az Őrzőkben. Épp, amikor már ő is feladta volna a reményt, Jack Frost „jelet” küldött Jamie-nek, hogy a Nyuszi igen is, létezik. Amikor Jamie rájött, hogy a szobájában havazik, akkor kezdett el hinni az addig általa is csak mesének képzelt Jackben. Ez volt az a találkozás, ami megváltoztatott mindent. Jamie a hatalmas képzelőerejének köszönhetően sikeresen felvette a harcot a barátaival és az Őrzőkkel együtt Pitch ellen, akit el is nyeltek a saját félelmei. Jamie azonban szomorú volt, mert Jacknek el kellett mennie. Akaratlanul is kötődni kezdett a fiúhoz, és nem akarta elengedni. Azt hitte, ha elmegy, akkor soha többet nem fogja látni… Ez azonban szerencsére nem volt így. Ahogy teltek az évek, Jack folyamatosan meglátogatta Jamie-t, akinek így egy percre sem rendült meg a hite benne. Jamie iskolába járt, élte az életét, de szinte minden szabad percét kitöltötte az izgalommal fűtött várakozás, hogy újra Jackkel lehessen, és önfeledten szórakozhassanak a hóban. Jamie egyébként iskola mellett diákmunkás, sokat dolgozik, hogy ha azzal a kevés pénzzel is, amit szerez, de segíteni tudjon az édesanyjának.

Hobby: hóangyal készítés, mókázás Jackkel, festés, rajzolás, papírmasé modellek készítése

Foglalkozás: tanuló

Extrák: William Joyce: The Guardians of Childhood c. könyvsorozat szereplője.***Ő volt az első gyerek, aki látta Jacket.***Még mindig hisz a tündérmesékben, még mindig látja az Őrzőket. ***Egyetlen Hópelyhemnek Jack mellé.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 10.

Módosítva: 2014. 09. 27. 13:36:20
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).