Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Gellert Greystone
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 19 éves

Külső leírás: Külsőleg olyan, akár egy szőke herceg. Nem vicc, tényleg úgy néz ki, bár tegyük hozzá, hogy egy lázadó szőke herceg. A legújabb divat szerint van belőve a haja, zöld szemei pedig úgy tudnak nézni, hogy azzal bárkit el tudna varázsolni. El is tud, ha akar, ha nem, de általában mondjuk el akarja varázsolni az embereket, hiszen úgy tud csak elérni olyan dolgokat, amiket akar. Az eszével, és a külsejével egyaránt tud érvényesülni, akár az iskolában, akár az életben. Helyes, kisfiúsan jóképű arcát édes, egyben csábító mosoly szokta uralni, nagy ritkán van az, hogy fájdalom, félelem, esetleg szomorúság látszódik rajta, ez is csak olyankor, ha egyedül van, hiszen elég jól megtanulta már kezelni érzelmeit. Szereti az ékszereket, mindkét fülében van fülbevaló, nyakában több ezüstlánc, teste részén pedig csak azért nincsen, mert úgy gondolja, nem lenne elég férfias velük, már pedig ő minél férfiasabb akar lenni, hogy minél jobban megfelelhessen apja elvárásának.

Jellem: Ő az iskolában a nagymenő, mindenki vele akar barátkozni, a baráti körébe akar tartozni. Na, jó, az övébe, vagy legnagyobb ellenfelének köreibe, aki igazából régen a legjobb barátja volt, ám az idők során eléggé megromlott a kapcsolatuk, és most ők ketten vetekszenek az iskola bálványa címért. Igen, iskolában egy önző, egoista fiú, aki tudja magáról, hogy mindenben kiváló, de ez nem csoda, nem is tehetne mást az apja miatt. A férfi kiskora óta bántalmazza őt, és a legjobbnál is jobb teljesítményre ösztökélte, hiszen nincsen olyan, hogy egy Greystone nem a legkiválóbb jegyeket kapta volna mindenből. Apja nagyra van a származásukkal, és éppen ezért belenevelte fiába azt, hogy csak a saját köreiből szerezhet barátokat, akiket inkább szövetségesnek tekintsen csak, mint barátnak, hiszen egy Greystone nem engedhet meg magának olyan luxust, mint hogy barátai legyenek. Éppen emiatt a hozzáállás miatt romlott meg a kapcsolata Gellertnek a mostani ellenfelével, ugyanis hiába akart vele továbbra is barátkozni, az apja olyan kegyetlenül megbüntette, hogy bármit megtett, csak hogy vége legyen a szenvedéseinek, így kíméletlenül ki kellett dobnia a barátját, akár egy szemetet, hiába vérzett belül a szíve emiatt. Azóta tényleg nem is akar barátokat szerezni, hiszen számára az csak fájdalommal, lelki és testi terrorral jár, és inkább annak mutatja magát, akivé apja szeretné, hogy váljon. Lassan kezdi tényleg felvenni ezt a jellemet, nem csak mint maszkot, de egy része mindig is a barátokat szerezni vágyó kisfiú marad, aki gyűlöli azt a felét, aki apja miatt olyanná vált, amilyenné.

Élettörténet: Eléggé érdekes gazdag, nemesi családba született. Családjukban olyan legenda kering nemesi származásuk megszerzéséről, miszerint dédapja megölt valakit, csak hogy az övé lehessen a Lord Greystone cím, ám hogy ebben mennyi az igazság, és mennyi nem, azt nem tudni, csak azt, hogy a Greystone férfiak azóta brutális kegyetlenséggel követelik meg utódjuktól a tökéletességet, és a makulátlannak tűnő életmódot, hogy senkinek egy szemernyi kétsége se legyen arról, hogy ők tényleg igazi nemesek. Gellert is így nevelkedett, apja születése óta arra nevelte, hogy egy Greystone nem sír, nem fél, nem mutat érzelmeket, mindenki csodálja őket, és mindenből ők a legkiválóbbak. Mivel nem éppen ilyen kisgyerek volt, gyakran szökdösött el a birtokról, és barátkozott más gyerekekkel, apja mindig keményen megbüntette, és így lassan elszokott attól, hogy ellentmondjon apjának, hiszen nem az minden vágyálma, hogy apja által péppé verve haljon meg. Ezért is „dobta el” magától legjobb barátját, aki egy teljesen hétköznapi srác volt, ám ez az elutasítás nála azt érte el, hogy úgy döntött, csak azért is megmutatja Gellertnek, hogy ő is ér valamit, így Gellert nagy csodálatára, mikor először ment az elit, csak gazdag, vagy valamiben kiemelkedő diákoknak fönntartott fiú bentlakásos iskolába, szembe találta magát a szintén újonc volt barátjával. Viszont már egyikük sem barátkozott a másikkal, Gellert az apja tanításai miatt, a másik fiú pedig a büszkesége miatt, így azóta nagy riválisok. Mindenben vetélkednek, sportban, tanulásban, követők számában, de még csábításokban is, ám Gellert mindig jobb, még ha csak egy hajszállal is, ennek ellenére irigyli riválisát, hiszen neki normális családja van, és tud felszabadultan nevetni a barátaival. Ezt persze semmi pénzért nem vallaná be, sem azt, hogy már nagyon hiányzik neki egy barát, főleg a srác barátsága, helyette csak még jobban utálja őt, az apját, és úgy nagyjából mindenki mást is.

Hobby: Szórakozás, nyugalomba való elvonulás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Kiváló tanuló, és sportokban is verhetetlen, de egyiket sem szereti, mindent csak muszájból csinál. *** Családjának bankját kell majd átvennie, miután elvégezte iskoláit, ezért tanul pénzügyet, amit kifejezetten gyűlöl, megvet, és rosszul van tőle. *** Haza csak nyaranta megy, amikor nagyon muszáj, az összes ünnepet az iskolában tölti, tanulásra hivatkozva, viszont igazából csak olyankor van egy kis ideje saját magára. Olyankor mindig eltűnik mindenki szeme elől, egy sendes, nyugodt helyre, ahol senki nem találhat rá. *** Anyja egy tipikus nemesi feleség, aki csak azért ment hozzá Gellert apjához, hogy a férfi pénzén eléldegéljen, cserébe egyetlen fiút kellett szülnie. A férfi különben is meleg, és eléggé durván nyomja a dolgokat, így a nő számára megkönnyebbülés volt, mikor megszülte a gyereket, és még csak a kezébe se vette, hogy ne legyen meg a kötődést közte és gyermeke között, mert minél hamarabb el akart költözni, amit a kórházból kiérve meg is tett. Férjétől kapott egy saját házat, és csak mikor a minta feleség, minta család képet kell mutatni, olyankor találkozik férjével, és fiával, amúgy semmi köze nincs hozzájuk.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).