Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sirius Black
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Geneviev

Kor: 16 éves

Külső leírás: Igazi szívtipró, ő a Roxfort egyik bálványa, amin nem lehet csodálkozni, hiszen kinek ne jönne be a fekete, félhosszú vad haj, és a csábító, szürke szemek. Arcvonásai férfiasak, de ajkain sokszor játszik csibészes mosoly, főleg, ha valami nem túl legális dologr készül, vagy készülnek Jamesszel. Testalkata is igazán lehengerlő, nem is látszik, hogy csak tizenhat éves, sokkal érettebbnek tűnik, de persze csak külsőre, belsőleg éppen ellentéte, sokkal jobban elmenne ovisnak. Szereti a polgárpukkasztó dolgokat, a rockot, és rocker ruhákat fölvenni, csak sajnos a Roxfort ezen tekintetben nem engedi az önkifejezés ilyen formáját, hiszen egyenruha van, de ez persze nem azt jelenti, hogy azokat stréber, jó kisfiú módjára hordja. Nem, jobb szereti a nyakkendőt nem megkötve, az ingjét félig begombolva hordani, a mellénye meg valószínűleg valahol az iskolai ágya aljához van hozzáragadva már harmadik óta, ugyanis kb azóta nem találkozott össze vele.

Jellem: Rettenetesen forrófejű, meggondolatlan, idióta, heves vérmérsékletű, és minden egyes balhéban benne van. Bár tudja, hogy hol van a határ, csak azért is mindig átlépi őket Jamesszel együtt, hiába próbálja meg őket Remus visszafogni, általában sikertelen ezen „küldetése”, ugyanis napi szinten jár a két fiú büntetőmunkára, és vesztenek a házuktól pontokat. Ennek ellenére nagyon népszerű srác mind a diákok, mind a tanárok körében, hiszen rendkívül okos srác, és nagy nőcsábász. A lányok, és némely fiú is rajong érte, amit ki is használ, hiszen imádja, ha körül rajongják. Van, hogy kutyaként élvezi a lányok figyelmét, de bőven elég, ha végig sétál a Nagytermen, és már vágyódó sóhajok kísérik lépteit mindenfelől, hiába van egy halom exe a tanulók körében. Egyetlen egy ember van… na jó, egy egész háznyi ember, aki rühelli, de abból a házból kifejezetten egy, még pedig Perselus Piton, akinek életét a Tekergőkkel együtt megkeserítik már évek óta. Nagyon okos fiú, csak sajnos nem nagyon hasznosítja, jegyei középszerűek, kivéve SVK-ból, ugyanis az a tantárgy simán megy neki. Átváltozástan is menne, hiszen önmagától simán megtanulta az animágusságot, ám számára túl jó szórakozás az öreg tanárnővel packázni, mint hogy figyeljen az órán. Mint jó griffendéles, nagyon hűséges a barátaival szemben, de annyira, hogy Remusért, három társával együtt, képesek voltak megtanulni állattá változni, csak azért, hogy vele lehessenek még teliholdkor is. Na meg a buli kedvéért, de na… Akit szeret, azért bármit megtenne, ráadásul nagyon tud szeretni is. Párkapcsolataiban nem a hűség mintapéldánya, viszont nem is szereti azokat a lányokat, vagy akár fiúkat, akikkel kikezd, hiszen ha szeretné őket, olyan hűséges volna, akár egy kölyökkutya. Na, vajon miért is kutya az animágus formája?

Élettörténet: Sirius a nemes, és nagy múltú Black ház tagjaként jött a világra, két aranyvér mániás szülő első gyermekeként. Kiskora óta az aranyvér felsőbbrendűségének hirdetése vette őt körül, családtagjai között elég sok ember lett Voldemort csatlósa emiatt. Sirius viszont, már kiskorában sem osztotta ezt a nézetet, és bármit megtett azért, hogy a szülei orra alá borsot törjön. Nem is akart a Mardekárba kerülni, ahová családtagjai kerültek, így örömmel fogadta, mikor a Griffendélbe került. Családja ezek után csak még jobban megvetette, és árulónak is tartotta őt, de ez nem igazán tudta érdekelni, számára így volt tökéletes. Egyedül Alphard bácsikája kedvelte, a család másik fekete báránya. Végrendeletében ráhagyta vagyonát, amiből aztán egész szépen eléldegél, főleg, hogy év közben az iskolában tengeti napjait, szünetekben meg inkább elmegy barátokhoz, csak hogy ne kelljen egy légtérben lennie a családtagjaival. Barátait sokkal inkább érzi családjának, és értük bármit megtenne: például animágussá változna a vérfarkas barátja miatt, amit meg is tett Jamesszel és Peterrel együtt.

Hobby: Tekergés a Tekergőkkel, szabályszegés, csajozás-pasizás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Regisztrálatlan animágus alakja egy kutya, ami miatt Tapmancs a beceneve. *** Gyűlöl hazajárni, ezért szüneteit inkább barátainál tölti. Az idei nyarát Jamesnél töltötte, még csak haza sem látogatott, ezért valószínűleg szülei ki fogják tagadni, de már meg sem lepné, őt úgyis mindig utálták, míg öccsét, a mardekáros tökéletességet mindig ajnározták. *** Irracionális gyűlöletet érez Perselus Piton iránt, mióta először megpillantotta, de ez valószínűleg azért van, mert ő is teljesen olyan számára, mint a családja tagjai. *** Utálja a fekete mágiát, és mikor végez a roxfortban, aurornak akar elmenni, hogy üldözhesse a sötét varázslókat.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).