Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Perselus Piton
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Geneviev

Kor: 33 éves

Külső leírás: Markáns arcvonásaival, éjfekete hajával, szén színű szemeivel és sötét kisugárzásával félelmetes az összkép, amit mutat, mégis, valahogyan veszélyesen vonzó is. Haja, bár általában zsírosan tapad a fejére az állandó bájital gőztől, mégis, látszik rajta, hogy gondosan ápolja, hiszen puha és selymes. Arról tényleg nem tehet, hogy a hajnak nem éppen a legjobb az, ha az ember napokon keresztül többféle bájital fölött görnyedezik, ráadásul egy sötét pincében, ahol szervezete nem kap elég fényt ahhoz, hogy hajszálai tökéletesen egészségesek legyenek, bőrével egyetemben. Túlságosan sápadt, fakó a bőre, ami miatt sokan vámpírnak hiszik, de eléggé távol állnak az igazságtól. Ő csak egy egyszerű ember, igaz, hatalmas mágiával, és rendkívüli tehetséggel megáldva. Szemei, mint két gyönyörű ónix, úgy pillantanak az emberekre, mintha azok egy nagy tál, gusztustalan csótányok volnának, mindezek ellenére csábítóan is tudnak csillogni. Orra kicsit eléggé görbe, testét pedig hegek tarkítják, mindezek gyerekkori bántalmazásának, roxfortos diákkénti párbajozásainak, illetve halálfalóként és kémként eltöltött életének szörnyűséges nyomai. Alkarján halványan, de kirajzolódik fiatalkori botlásának borzalmas jele: a Sötét Jegy. Testalkata, bár fekete ruhái, még inkább, köpenyei eltakarják, eléggé izmos, inas, egyben karcsú is. Mondjuk úgy, hogy látszik rajta megerőltető, és harcokban gazdag élete. Fekete ruhákat részesíti előnyben, hiszen azon nem látszik sem a vér, sem pedig a bájitalok okozta foltok, sőt, még folytonos borongós hangulatának is tökéletesen megfelelnek.

Jellem: Rendkívül összetett személyisége van. A diákjai, de még kollégái is gonosznak, zsémbes, mogorva alaknak tartják, ami persze nem áll messze az igazságtól, de persze ő sem csak ebből áll, gondolja egy bárki bárhogy. Kívülről hidegnek, számítónak, rendkívül igazságtalannak, és erőszakosnak tűnik, akinek legjobb szórakozása a diákjai porig alázása, de ez nem teljesen igaz. Persze, nincs is jobb dolog, mint pontokat levonni az idióta Griffendélesektől, vagy a többi ház tanulóitól – a Mardekárt kivéve, természetesen -, de ha az ember belegondol, igenis kell az, hogy egy ilyen veszélyes tantárgynál erőteljesen fegyelmezzen a tanár, ha nem akarnak tömegkatasztrófát. De persze ott a másik oldal is, hogy talán a diákok jobban tudnának teljesíteni, ha ő nem állna felettük úgy, akár egy nagy, gonosz, sötét árnyék, aki a porba tapossa őket. Ezt viszont sajnos nem engedheti meg magának, hiszen fönt kell tartania régi „barátai”, és valószínűleg élő, régi mestere előtt az álcát, miszerint utálja az embereket, főleg a diákokat, és… nocsak! Nem is olyan nehéz, hiszen tényleg utálja az embereket. Csak rossz tapasztalatai vannak velük kapcsolatban, és hiába magányos, nem akar közel kerülni egyetlen emberhez sem, hiszen mindben csak csalódott eddigi élete során. Ez vezetett el ahhoz a szörnyű döntéséhez is, miszerint halálfaló válik belőle, ugyanis túl sok dolog taszította őt a sötét oldal felé, kezdve szülei kapcsolatával, a Tekergők gonoszkodásán át, Lily elutasításáig minden csak afelé terelgette. Egyetlen embert szeretett életében, Lilyt, de ő meg James Potterhez ment feleségül, Roxfortos életének legfőbb megkeserítőjéhez, és ez a pont volt az, mikor Lucius Malfoynak sikerült átcsábítani őt a sötét oldalra. Már kiskora óta vonzódott a sötét varázslatokhoz, és a bájitalokhoz is, ráadásul mind a kettőhöz megmutatkozott már korán a rendkívüli tehetsége. Mindig is szeretett volna erős lenni, de inkább észben, mint erőben, ugyanis vallja, hogy sokkal erősebb az, aki ellenfelét észbéli fölénnyel győzi le, mint aki szétátkoz valakit, ugyanis átkozni minden varázsló tud. Gondolkozni már kevesebb.

Élettörténet: Édesanyja egy Eileen Prince nevű tisztavérű boszorkány, apja pedig Tobias Piton, egy mugli születésű férfi volt, aki, miután megtudta, hogy felesége, és gyermekük varázsló, teljesen kiakadt. Sokat veszekedtek egymással, majd mikor a férfi elkezdett alkoholizálni, a feleségét, és gyermekét is verni kezdte. A kis Perselus ezért kezdett több időt tölteni az utcán, mint a házukban, és mikor felfedezte a környéket, megakadt a szeme egy csodálatos lányon. Figyelni kezdte, és örömmel látta, mikor látta, hogy a lánynak is van varázsereje. Egy játszótéri útja során látta, amint a lány a varázserejével nyitogatja egy leszakított virág szirmait, és ekkor mondta el neki, hogy ő egy boszorkány. Utána sokat találkoztak és beszélgettek egymással, és a kis Perselus teljesen beleszeretett Lilybe. Az iskolás évek alatt is nagyon jóban voltak egymással, hiába voltak két különböző ház tagjai, mindig együtt tanultak, és szórakoztak, bár néha hármuk közé csatlakozott Remus Lupin is, a legkevésbé szemét ember a Tekergők közül. A Tekergők iskolás évei megkeserítői voltak, és a legellenszenvesebb alakhoz, James Potterhez ment hozzá élete szerelme, Lily. Emiatt állt be a Sötét Nagyúr követői közé tizenhét éves korában, Lucius Malfoy hatására. Mikor szerelmét megölte Voldemort, mivel egy általa kihallgatott jóslatot úgy értelmezett a férfi, hogy meg kell ölnie Harry Pottert, Lily fiát, egyből jelentkezett Dumbledore-nál, hogy megbánta tettét, és nem akar halálfaló lenni. Az igazgató kémként alkalmazta, majd a Nagyúr bukása után fölvette tanárnak, hogy bizonyítsa az embereknek, hogy ennyire bízik benne. Egyedül, amit tennie kellett az az volt, hogy megígérje, hogy élete árán is vigyáz a kis Harryre, akit immár harmadik éve fog védelmezni titokban.

Hobby: Bájitalkészítés, sötét varázslatok, diákok porba alázása

Foglalkozás: Bájitaltan tanár, Mardekár házvezetője, Bájital Mester

Extrák: Beceneve: A Félvér Herceg, ami a félvér vére és anyukája Prince családnevéből tevődött össze. *** Pálcája: 13 hüvelyk, ébenfa, sárkányszívizomhúr. *** Eredeti neve: Severus Tobias Snape *** A patrónusa egy őzsuta, Lily emléke miatt. *** Sötét varázslatok kivédése tanár akar lenni, de sosem kapja meg azt az állást, a rajta ülő átok miatt. *** Többféle bájital, sokféle átkot talált föl, mint például a Sectumsempra. *** Kiváló okklumens, és legilimens is.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).