Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Thomas Ward
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yuno*

Kor: 17

Külső leírás: Tejföl szőke haja és jégkék, ártatlan tekintete van. Vonásai lágyak, arca kissé kerek, de nem tűnik tőle hájasnak, sőt fiú létére is szépnek mondható. Dús szempillái irigylésre méltóak ahogy az eredeti szőke selymes haja is. Három fülbevaló van a bal fülében, amiket hihetetlenül imád. Eléggé alacsony kb 165 cm, és ehhez hozzáadva az 56 kilóját kapunk egy vékony srácot akin néhol van egy icipici fölösleg, de jól áll neki. Testén gyakorlatilag sehol sincs szőr, ezt az egy dolgot szégyelli is valamennyire, a fiúk a sulijában sokszor piszkálták is emiatt, de hát ő nem igazán tehet erről. Általában egyszerű ruhákat hord, fehér, fekete, szürke színeket kombinálva, nem igazán szokott színes dolgokat hordani.

Jellem: Alapjáraton csendes srác aki nem szeret hangoskodni, de ő egyáltalán nem az a félénk kissrác mint akinek sokan gondolják. Ha van valami véleménye azt kimondja, de nem bántóan. Nagyon tisztelettudó a tanáraival és nagyanyjával, az osztálytársai körében pedig mindenki tudja jól róla hogy nagyon kedves és őszinte, de ennek ellenére is sokan nem kedvelik. Őt ez nem igazán zavarja, nem az a típus aki mindig a középpontban akar lenni. Ezek után bátran lehet mondani hogy a társainál sokkal érettebb, hisz a szülei elvesztése után ugyan volt aki felnevelje, de egy 60 év felett járó nénike mellett sok erőfeszítést kellett tennie azért hogy rendesen élhessenek, és sohase lett volna szíve teljesen a nagymamájára támaszkodni.

Élettörténet: 10 éves volt mikor a szülei meghaltak és a nagymamájával élt tovább. Kezdetben nagyon nehéz volt, nehezen dolgozta fel a szülei halálát, sokszor keveredett verekedésekbe, de egy idő után lecsillapodott és rájött hogy mostantól már nem viselkedhet gyerekesen, hisz a nagyijának ugyannyira szüksége van rá mint neki a nagymamájára. Elkezdte kivenni a részét a házimunkában, s míg nagyija takarítónőként dolgozott addig Ethan otthon tanult, és vezette a háztartást, néha mikor nem volt suli elment a nagyijával dolgozni hogy több pénzt kapjanak a takarításért, alkalomadtán Thomas még főzött is a családoknak. Nem bánja hogy nem volt gyerekkora, nagymamája viszont annál inkább, ahogy a fiú 17 lett próbált kicsit többet magára vállalni, hogy az unokája kicsit szórakozhasson, de a fiú sohasem élt ezzel a lehetőséggel.

Hobby: új receptek elsajátítása, főzés

Foglalkozás: tanuló, alkalomadtán eljár takarítani a nagymamájával

Extrák: *Uke*

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.
2015. 01. 30.

Módosítva: 2015. 01. 30. 19:46:14
Módosította: Yuno*

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).