Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damien Kenway
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lexine

Kor: 23

Külső leírás: Középmagas, vékony testalkatú. Egykor koromfekete haja az egyik gyógyszere mellékhatása miatt ma már szürkéskék színben pompázik, de ez őt egyáltalán nem zavarja, kifejezetten tetszik neki. Azt viszont nem szereti, hogy -mivel haja nagyon vékony szálú- a legkisebb fuvallat is képes a selymes, puha tincseket egy borzos hajkupaccá változtatni. Általában próbál odafigyelni, hogy tartása normális legyen, de mikor már nagyon elfárad háta cseppet begörnyed, járása pedig egyre nehézkesebb lesz. Öltözködése vagány, de egyben elegáns. Szereti a különféle rockos kiegészítőket, de soha nem húz magára egyszerre sokat. Szempillája hosszú és sűrű, tekintetét egész különlegessé varázsolja.

Jellem: Mikor egy bárban üldögél a barátaival, őt figyelve azt gondolod olyan, mint sok más rock zenész: nagyképű, menő és bunkó. Ám mikor vége a szórakozásnak és ő feláll a székről, a róla kialakult kép máris árnyaltabb lesz. Nehézkes járását figyelve azon kezdesz gondolkodni, hogy tűnhet valaki egyszerre ilyen elesettnek és menőnek. Hát igen, ez Damien. Kitartása és fáradhatatlansága legendás, barátai mind mélyen tisztelik. Szemében mindig ott csillog a küzdeni akarás és az a kifogyhatatlan erő, amire szüksége is van szinte minden lépésnél. Nem hajlandó betegsége miatt bármiből kimaradni, saját fáradtságát sokszor figyelmen kívül hagyja és már csak azért is mindig azt teszi, amihez éppen kedve van. Irreális álmokat azonban nem kerget, nagyra törő céljait már elengedte, de ez nem azt jelenti, hogy nem éli az életét. Szórakozik, dolgozik és az élet minden percét élvezi. Makacssága és büszkesége nem engedi, hogy panaszkodjon és inkább bevarrná a száját, minthogy segítséget kérjen. Modora nem épp a legjobb, sokszor kimondottan bunkó tud lenni, néha viszont egész kedves és közvetlen. Amikor barátaival van sokat nevet és viccel, de azért nem megy át vigyori kisfiúba. Általában nyugodt, vitatkozni is olyan nyugodtan szokott, hogy az ember teljesen megőrül tőle. Mindent lazán vesz, nem reagálja túl a dolgokat. Mivel tudja, hogy előbb-utóbb magatehetetlenül fog feküdni egy ágyban, nem keres komoly kapcsolatot. Egyéjszakás kalandja viszont annál több volt már.

Élettörténet: Damien élete nem egyszerű. Születése után kiderült, hogy izomsorvadása van. Szerencséjére viszont egy enyhébb fajtája alakult ki nála, ezért sok sorstársával ellentétben megtanult járni. Szülei mindent megtettek érte, kipróbáltak rengeteg gyógyszert és kezelést, ez pedig meghozta az eredményét. Damien leépülését sikerült a lehető legjobban lelassítani. Ő sem keseredett el soha, már kiskorában sem a messzi ijesztő jövőre koncentrált, csak az érdekelte, hogy az adott napot a lehető legjobban ki tudja élvezni. Barátaival alapítottak egy rock zenekart és úgy gondolták a világhírnévig meg sem állnak. Tizennyolc éves korában azonban állapota gyorsan romlani kezdett. Egy idő után már mankóval sem tudott járni és a levegőt is egyre nehezebben vette. Szülei ezért összeszedték a tartalékaikat és egy nagyon drága kezeléssel sikerült állapotát jelentősen javítani. Ez az eset viszont pár komoly elhatározásra késztette Damient. Nem akart a szüleinek ennyi gondot okozni, ezért amint befejezte az iskolát dolgozni kezdett és elköltözött egy kis lakásba. Ezen kívül otthagyta a zenekart is. Bár imádott a tagja lenni, állapota túl bizonytalan ahhoz, hogy hosszútávra tervezzen és nem akart barátai sikerének az útjába állni. A tagok nehezen fogadták el, mert ragaszkodtak Damienhez, de végül belátták, hogy ez a legokosabb döntés. Viszont nem feledkeztek meg róla, továbbra is úgy kezelik, mintha a zenekar tagja lenne. Azóta elég komoly hírnévre tettek szert és mikor Damien jól van, ráveszik, hogy a koncerteken egy-egy számban ő is játsszon. Ő pedig imádja a színpadot, a közönség pedig imádja őt. Az idő, amit orvosai jósoltak neki már rég letelt, de tudja, hogy a jelenlegi állapot nem tart örökké. Mankóira egyre többször van szüksége és légzési nehézségei is egyre gyakrabban vannak.

Hobby: gitározás

Foglalkozás: eladó egy lemezboltban, néha játszik a zenekar koncretjein

Extrák: Állapota ingadozó. Van mikor szinte teljesen jól van, de van, mikor még egy poharat is alig tud felemelni.***Gyógytornára jár és otthon is minden nap tornázik.***Barátaitól kapott egy koromfekete gitárt, amit úgy készítettek el, hogy könnyebb legyen, mint az átlagos gitárok.***Imádja a tengert nézni.***Nem lenne szabad cigiznie, de néha azért rágyújt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 03. 21.
2013. 07. 06.

Módosítva: 2013. 07. 06. 13:01:44
Módosította: Lexine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).