Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Koshima Zorin (kitalált)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Akahige

Kor: 17-nek tűnik

Külső leírás: Magas és kemény testfelépítésű. Haja barna, szeme pedig sárga, és barátságos. Kardját a hátán szokta hordani. Hajából barna farkasfülek, derekából pedig egy ugyanolyan színű farkasfarok kandikál ki. Olykor egyenruháját egy barna kapucnis pulóverre, és rövidnadrágra cseréli, egyébként fekete halálistenruháját hordja, néha pedig Tetsusaemon idegesítéséül egy fatáblát köt a bal vállára.

Jellem: Nagyon barátságos, és segítőkész. Mindenkivel tisztelettudó, még néhány negyedik és ötödik tiszttel is. elismeri mások képességeit, és sose (vagy legalábbis nagyon ritkán) keres bűnbakot, inkább a hiba kijavítása érdekli. Szeret harcolni, de nem viszi túlzásba, pláne hogyha a kapitánya ott van. A lányoktól nagyon fél, ha vele beszélnek, sokszor félrebeszél. Nem szereti, ha füleire, vagy farkára célozgatnak, olyan megjegyzésekkel, mint "ül", vagy "hozd vissza". Szakézni nem szokott. Nem szereti a tizenegyedik osztagosokat, szerinte "azt hiszik, hogy mindenki csak azért van, hogy a gyilkolási vágyaikat elégíthessék ki rajtuk, primitív ösztönlények egytől egyig". (Talán picit fura egy félállat szájából hallani). Véleménye szerint, mivel jobb varázslatban, neki kellene lennie a hadnagynak, és ezen sokszor össze is veszik Tetsuzaemonnal. Négy kapitánnyal van különösebb kapcsolata: Komamura kapitányt nagyon tiszteli, és szinte mindig a nyomában van, és egy szavára ugrik, Unohana kapitánnyal szemben még a szokottnál is vörösebb, és da-da-dadogósab, Zaraki kapitány az egyetlen, akivel talán nem mindig tisztelettudó, és végül halálosan fél Kurotsuchi kapitánytól.

Élettörténet: Az akadémián nem indult jó eredményekkel, de végül sikeresen tette le a záróvizsgát. Több osztagot is megjárt, pl a tizenharmadikat, és a kilencediket, de végül a hetedikben találta meg a helyét, és harmadik tiszti rangig jutott el. Mikor a hadnagyuk posztja megüresedett, egyrészt szomorú volt, mert jó barátja volt a hadnagy, másrészt örült, mert úgy gondolta, leteszi a hadnagyi vizsgát. Már éppen rászánta volna magát, mikor valaki megelőzte, ráadásul pont egy tizenegyedik osztagból jött: Iba Tetsuzaemon. Komamura kapitány mindkettőjüket egyenlően kezeli, és Zorinra, mint amolyan második hadnagyra gondol.

Hobby: A hadnagyi papírmunka fele erősíti benne a hadnagy érzetet (Tetsuzaemon ilyenkor bezzeg helyesel)

Foglalkozás: A Tizenhárom Védelmi Osztag hetedik osztagának harmadik tisztje

Extrák: Kardjának a neve Dómpáncélos, a kioldási parancsa, védelmezz. A képessége, hogy ötszáz tenyérnyi törhetetlen, hatszög alakú lemezt csinál, amik egy hosszú karddá is össze tudnak állni (ami életlen, nem tud vágni, csak ütni), és a használólya körül is tudnak lebegni, hogy pajzsokká összeállva védekezzenek. A legjobban akkor véd, mikor egy nagy kupolává áll össze. A bankai-n már dolgoznak Komamura kapitány segítségével. (Csak zárójelben megjegyezném, hogy, ha nem tiltaná az oldal, ő is félig valami állat lenne, mint Komamura)

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 02. 28.
2013. 03. 08.

Módosítva: 2013. 03. 07. 23:01:36
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).