Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Amanda Stevens
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ayamechan

Kor: 20

Külső leírás: Hosszú, csípőig érő vörös haja, valamint smaragdzöld szeme van, amik nagyon jól kiemelik arcának világos bőrét. Orra pisze, ajkai teltek, rózsaszínek. Alkata nyúlánk, karcsú, igen formás, termete középmagas, se nem túl alacsony, se nem túl magas. Szereti az extravagáns ruhákat, a magassarkú csizmákat, hálós harisnyákat, fűzőket, és úgy általában a gothosabb dolgokat. A kiegészítőket, valamint az estélyi ruhákat nem nagyon szereti, habár minden jól mutat az alakján.

Jellem: Szeszélyes, igazi művészlélek, akinél sosem tudhatod, éppen hányadán állsz. Az egyik pillanatban még kedves kiscica, a másikban viszont egy féktelen fenevad. Ennek ellenére nincsenek allűrjei, és nem játsza meg magát. A munkában igen pontos és maximalista, de ugyanezt várja el mindenki mástól is. Gyűlöli a jellemtelen, gerinctelen, talpnyaló embereket, tőlük szó szerint felfordul a gyomra. Szeret a középpontban lenni, de ha kell, képes elhallgatni. Nagyon tud szeretni, de kevés embert enged a bizalmába.

Élettörténet: Amanda New Yorkban született diplomata apa és háztartásbeli anya gyermekeként. Öt éves volt, amikor apját Londonba helyezték, így az egész család Angliába költözött. Kiskorában Amanda imádott írni, rajzolni, majd az általános iskolában rájött, hogy nagyon szeret színészkedni. A középiskolában a drámaszakkör tagja volt, és itt fedezte fel őt egy producer, aki éppen készülő filmjéhez keresett fiatal színészeket. Amanda megfelelt a meghallgatáson, és bár eleinte csak kisebb szerepei voltak, de egyre feljebb kapaszkodott a ranglétrán. Ma már ő Nagy-Britannia egyik legkeresettebb, és legismertebb fiatal színésznője. Szüleitől már elköltözött, és a Hyde Park közelében bérel lakást magának. Még nem volt komoly kapcsolata, csak futó kalandjai voltak színészkollégákkal, valamint staffosokkal. De nagyon vár arra a férfira, aki majd elcsavarja a fejét.

Hobby: a munkája, olvasás, zenehallgatás, goth cuccok és ruhák gyűjtése, séta a Hyde Parkban, múzeumba járás

Foglalkozás: színésznő

Extrák: *** A kép az egyik filmjéből levő jelenetkép *** Rajongóival mindig tisztelettudó és udvarias, hiszen jól tudja, hogy részben nekik köszönheti a sikerét *** Többnyire csak goth-témájú filmekben szerepel, bár elvállal mást is, ha tetszik neki a forgatókönyv *** Van egy fekete macskája, Éjfél, aki jelenleg a lelki társa *** Még szűz ***

Képinfo: A kép nem saját, csak a karakterhez vettem kölcsön. (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 27.

Módosítva: 2016. 01. 18. 18:38:37
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).