Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Derek Morgan
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: 32 éves

Külső leírás: Csokoládé barna bőre, bár sokaknak szúrhatja a szemét, ám sokaknak kényezteti is, főleg erőtől duzzadozó izmai miatt. Férfias külsejét minden nő, és néhány férfi is nyálcsorgatva nézi meg, amit ki is használ, szereti, ha fölfigyelnek rá. Na, nem mintha lehetséges lenne az, hogy valakinek nem tűnik fel, túlságosan is helyes ahhoz. Magabiztosságot sugároz magából, és erőt, mintha mindenkit képes volna megvédeni, még ha ez nem is így van, hiába próbálkozik. Nem mindenkinek áll jól a kopaszság, viszont ő azon kevesek közé tartozik, így nem is növeszti meg a haját. Barna tekintetébe mindenki szívesen mélyed, hiszen melegséget sugároz, még mikor teljesen eltökélt és dühös, akkor is. Tökéletes ajkait kis bajusz és fazonra nyírt szakáll keretezi, mellkasa viszont teljesen sima, és csak a hasánál vezet lefelé egy kis csík.

Jellem: Nem mondhatni önbizalom hiányos férfinak, sőt, igazán magabiztos, annyira, hogy az már kissé egészségtelen is, de csak annyira, hogy nem megy a munkája rovására, inkább elősegíti azt. Nem tehet róla, túl sok a visszaigazolás, akár férfiaktól, akár nőktől, hogy mennyire jó pasi, főleg Garciával bókolnak egymásnak folyton, néha kiakasztva vele egy-egy rendőrőrs teljes állományát. Hát igen, egyesek nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy egy helyes és magabiztos FBI ügynök telefon-flörtöljön egy érdekes személyiségű számítógép technikussal, miközben éppen egy komoly ügyön kell dolgozni… Nem nagyképű, nem néz le másokat, de sokan úgy vehetik, mintha az lenne, mivel szeret sokat viccelődni mások, főleg Reid kárára, de igazából csak olyannal piszkálódik, akit valamilyen szinten kedvel. Nem olyan típus, aki könnyen szerelembe esik, viszont ha igen, akkor tipikusan az a fajta, aki óvodás szinten piszkálja azt, aki tetszik neki, mert hiába ilyen dögös, és volt sok partnere, érzelmek terén eléggé bizonytalan, főleg a munkája miatt. Nem sok ember képes elviselni a munkájával járó rémálmokat, és azt, hogy még mikor elvileg pihen, még akkor is be kell menni dolgozni, ha olyan ügy kerül hozzájuk. Mások meg inkább tartsák távol tőle magukat, főleg a bűnözők, és a mindenféle pszichés zavarokkal ellátott emberek. Igazi nehézfiú, aki egyszerre kiváló ügynök, és dögös nőcsábász. Elég nagy bizonyítási vággyal rendelkezik, és úgy gondolja, hogy ő Gideon jobb keze. Az elsők közt lép be mindig a gyanúsítottak házába, a SWAT alakulattal együtt, és mindig elől megy, védve a többieket. A szenvedélybűnügyek szakértője, ám a többi bűnügy megoldásában is van tapasztalata és tehetsége is. Szereti magát a bűnözők helyébe képzelni, hogy úgy próbálja meg kitalálni, mégis mi hogyan zajlott, mit hogyan élt meg az adott bűnöző, illetve mit miért csinálhatott.

Élettörténet: Egy fekete apa és egy kaukázusi anyukától született két testvérével együtt. A két lánnyal elég kemény, városi környéken nőttek föl. Mikor tíz éves volt, apjuk meghalt, így a gyerekek magukra maradtak, ráadásul Derek élete eléggé szétesett utána, mivel kisebb bűncselekményeket is elkövetett. A környék ifjúsági központjának egy koordinátora alá került, aki próbált Derek pótapjává válni, és támogatni őt, hogy ne süllyedjen el a többi fiatal kori bűnöző között. Carl Buford volt ez a férfi, aki támogatta, hogy híres rögbi játékos lehessen Derekből, ám ezt a karriert derékba törte egy súlyos térdsérülés. Nevelőapjának eléggé befolyásos pozíciója volt a közösségben, így sikeresen elérte, hogy Derek priuszát töröljék, ám a férfi nem volt egy szent, sőt. Gyerekeket molesztált, és Dereket is elkezdte zaklatni, amiről úgy döntött a fiatal Derek, hogy megtartja magának, inkább ne tudja meg senki. Ezek után viszont úgy döntött, hogy életét a bűnözők megtalálásának és megfékezésének szenteli, és először chicagói rendőrségnél dolgozott, majd az FBI profilozóihoz került, ami csak egy kicsit esett távol attól a tervtől, miszerint rögbi játékos lesz belőle. De sebaj, az embereknek így sokkal jobbat tett, ráadásul még nevelőapja elfogásában is segédkezett, mikor kiderült, hogy nem csak őt, hanem másokat is molesztált, ráadásul egy fiút meg is ölt, mikor az megfenyegette, hogy leleplezi. Azóta sok ügyet megoldott már, és a csapattal olyan egységgé kovácsolódtak össze, akik olyanok egymásnak, mint egy család, és próbálják egymás segíteni, főleg, mikor a rémálmokról van szó. Mindannyiuknak vannak rémálmaik, ő egy halott lány dermedt, üveges szemeivel szokott álmodni, aki még az első ügyei közt volt.

Hobby: Reid piszkálása, ajtók berúgása, kutyájával foglalkozás

Foglalkozás: FBI viselkedés kutató (profilozó)

Extrák: Feketeöves dzsúdós, ő vezeti az FBI önvédelmi óráit. *** Van egy kutyája, akit Cloonynak hívnak. *** Könyv: Max Allan Collins: Gyilkos elmék (Criminal Minds)

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 25.

Módosítva: 2014. 11. 26. 11:07:40
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).