Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lukas Merten
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 34 éves

Külső leírás: Ő aztán eléggé nemzetközi egy férfi, elég sok országból származnak rokonai. A legszembetűnőbb az anyai, japán ág, innen az egyenes szálú, puha haja, amit nappal jól nevelten hátrazseléz a fejére, míg éjszaka kimossa hajából a zselét, és úgy omlik arcába a sötét puhaság, ahogy csak akar, illetve kissé vágott szemei is. Mivel félvér, csak kicsit vágott a szeme, viszont tekintete sötét, akár egy feneketlen kút. Semmilyen titkot nem lehet kilesni belőlük, pedig van pár olyan, amit ha a napközbeni életében megtudnának, hát, az állásának azonnal búcsút mondhatna. Arcformája inkább europid, innen, és testalkatából látszódnak német vonásai, így legalább magasságilag nem lóg ki a svájci emberek közül. Öltözködésére is érvényes az, hogy az éj leszálltával megváltozik: napközben öltönyt hord, míg éjjel… hát, mondjuk úgy, hogy ritka, hogy van rajta valami. Nem vetkőzik le teljesen, egy gatya, esetleg pár szíj, mindig marad rajta, de az nem igazán mondható ruhának.

Jellem: Az üzleti életben határozott, céltudatos, és törekvő. Ezek azok a jelzők, amik leginkább jellemzik őt, de persze nem csak egy törtető kis halacska. Nem, ő az egyik bizonyos nagy hal, akinek sikerült elérnie, hogy már fiatalon vezető pozícióban lehessen, és azóta sem sikerült senkinek sem letaszítania őt, de valljuk be, ezzel nem sokan mertek próbálkozni, ugyanis valamilyen meglepő módon, mindegyik törtető emberke teljesen véletlenül otthontanul, és munkátlanul találta magát, ha vele kezdek ki. Rettentő határozott, és önbizalomból sincsen kevés benne, de nem hiába, amit önerőből elért, az nem semmi. Ennek ellenére, a kollégái fordulhatnak hozzá, ha valaki elront valamit, akkor igen, leszidja, de aztán segít a helyrehozásában, és nem rúgja ki egyből az illetőt, de nem is kell. Nem sokan szeretnek leszidva lenni általa, és mondjuk úgy, hogyha valaki elront valamit, készülhet egy könnyed kis fejmosásra, szóval aki egyszer kapott tőle fejmosást, többet nem rontott, az biztos. De ott van benne az ellenpólus is. Szeszélyes, és szenvedélyes. Ő a bárba járók kedvence, mikor ő lép fel, biztosan számíthatnak teltházra, és hatalmas bevételre. Csábító férfi, akin nem látszik meg a kora, mozgása is bárkit az őrületbe kerget, aki csak látja, hát még, ha valakit megtisztel kútmély tekintetének rabságával. Tudja magáról, hogy mennyien imádják, és mennyire jó abban, amit csinál, és éjszakáról éjszakára ki is használja ezt, bár inkább csak könnyed kis flört formájában, mivel az egyéjszakás kalandok már rég nem vonzzák, inkább csak a csodálat, de az nagyon. Imádja, hogy a férfiak szeme, még az abszolút aktív férfiaké is, kocsányon lóg, úgy bámulják őt, akiről mindenki tudja, hogy csakis seme pozíciójú, meg annak ellenére is, hogy tudják, csak ritkán kelti föl bárki is annyira a figyelmét, hogy egy könnyed flörtön kívül bármit is akarna tőle.

Élettörténet: Egy Svájc északi részén élő német apuka és egy japánból munka miatt kiköltözött anyuka egyetlen gyermekeként jött a világra. Bár nem tervezett gyerek volt, szülei nem akartak még gyereket, mert abban sem voltak biztosak, hogy közös jövőt akarnak, a baba miatt összeházasodtak, és elég hosszú időn keresztül együtt is éltek, mert annyira összeszoktak már, hogy nem akarták otthagyni a biztonságot, és a gyereket. Egészen addig éltek együtt ők hárman, illetve az anyuka anyukája, meg az apuka apukája, amíg Lukas tizennyolc éves korában kijelentette kissé konzervatív, vallásos családjának, hogy ő bizony meleg, és hanem teszik, ő bizony már nagykorú, szóval nincs szüksége rájuk. Persze, nem tervezte, hogy tényleg ez lesz, de a szülők teljesen kiakadtak, és egymást kezdték el hibáztatni, és ez egészen odáig fajult, hogy Lukas utcára került, a szülők meg elváltak, és ki-ki hazament a saját hazájába, Lukas meg maradt Svájcban, és egészen fölvitte a sors a csillagát. Mivel nem volt pénze, eleinte egy szórakozóhely pultosaként dolgozott, ám mikor bekerült egy vállalathoz, akkor egy kis ideig abbahagyta, hogy ne lehessen emiatt kirúgni, de mikor pozícióját nagyjából bebiztosította, visszatért az éjszakai életbe, ám most már egy meleg bárba. Ott még mindig csak pultos volt, ám annak a szórakozóhelynek a leányvállalatához átment, mert az stílusilag jobban tetszett, és mikor annak a tulajdonosa megpillantotta őt táncolni, egyből fölkérte, hogy legyen az egyik rúdtáncos. Eléggé vacillált, de aztán igent mondott, és immár körülbelül három-négy év óta ő az éjszakai élet legkeresettebb meleg, férfi rúdtáncosa. Családjáról azóta sem tud semmit, de már úgy van vele, hogy minek keresné meg őket? Ők nem érdeklődtek utána, akkor ő miért tegye.

Hobby: Táncolás, flörtölés, kutyájával foglalkozás

Foglalkozás: Nappal üzletember, éjjel rúdtáncos

Extrák: Kiskorában azt hitte, hogy a nők japánul, míg a férfiak németül beszélnek, és ennek megfelelően beszélt egy ideig a nőkkel, illetve a férfiakkal. Erre a következtetésre úgy jutott, hogy az anyai ágon csak édesanyja, és nagymamája éltek akkor, míg apai ágon csak az apuka és a nagypapa. *** Tud japánul, angolul, és Svájc három hivatalos nyelvén: franciául, németül és olaszul. A finnt és a kínait meg most tanulgatja. *** Van egy kutyája: Mortymer. *** Csakis Oni drágámé

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 25.

Módosítva: 2015. 04. 22. 21:46:42
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).