Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sydney Bolton
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 23

Külső leírás: Sydney tökéletes természetes szépség, bájos, sugárzó teremtés. Mandulavágású koromfekete szemei, valamint arcának néhány jellegzetessége ázsiai vonású. Azt viszont maga sem tudja melyik ágról lehettek onnan származó ősei. Csodaszép szemeit kiemelik sűrű szempillái valamint vékony, hajához hasonló színű szemöldöke. Vállig érő ében fekete haját munkaidőben és még a szabad idejében is bekötve hordja. Kissé, szerinte magas homlokát enyhén balra fésült frufruval takarja. Ovális arcával sosem volt megelégedve, de mára már belenyugodott kinézetébe. Vékony ajkait, pisze orrát édesanyjától örökölte. Ajkát, némi szájfénnyel próbálja kiemelté tenni. Bőre nem hófehér, inkább halvány rózsaszínek mondható. Karcsú, vékony, testalkata irigylésre méltó, mindene megvan, telt idomaira igazán nem panaszkodhat. Kedveli a csinos ruhákat leginkább kék, zöld, és lila színekben. Azért nem veti meg a sportosat sem. Munkahelyén persze egyenruhát hord ami egy szürkés kék, csíkos térden felüli, rövid ujjú ruhából áll.

Jellem: Sydney egy olyan lány akit mindenki szeret, minden utashoz van egy kedves szava, még sincs se pasija se barátnői. Bár két lány akad a munkahelyén akikkel elég jól kijön de nem mondhatni, hogy a barátnői. Nagyon nehezen enged magához közel embereket, tart a csalódástól. Munkáján kívül szinte nincs is semmi más az életében, ez jelenti neki a biztos pontot. Imádja, hogy folyton úton van, többet van repülőn mint a saját lakásában. Többek között erre szokta fogni, hogy egyedülálló, azt mondja nincs ideje a szakmája mellett a szerelemre, családra. Valamint az is közrejátszik, hogy Syd nem az a fajta lány aki bulikba, szórakozóhelyekre vagy bárhova máshová elmenne ahol ismerkedésre van lehetőség. Így természetes, hogy kevesebb az esélye annak, hogy társat találjon magának, ha csak nem fut ősze a nagy Ő-vel egy repülő úton. Ez szinte lehetetlenség, mert szögesen ragaszkodik ahhoz az elmélethez, hogy munkahelyi kapcsolatot tilos létesíteni. Amikor épp nem dolgozik, a reptér legeldugottabb részén, ahol szinte egy lélek sem jár olvasgat, hosszabb szabadságán pedig vásárolgatással, sétával tölti idejét. Szüleit és testvérét három havonta ha meglátogatja, bár az utóbbi időben már az is nagy szó ha félévente beszél velük. Nagyon régóta más városba költözött a családi otthontól, nem bírta volna apja folytonos kötekedését, neki semmi se jó amit lánya csinál.

Élettörténet: Szüleivel és kishúgával Saraval nőtt fel egy Angliai kisvárosban. Mondhatni amolyan megszokott unalmas gyerekkora volt. Tele olyasmivel amiken más gyerekek is átesnek, dolgokkal amik megtörtének minden gyerekkel. Visszanézve nem tartotta soha , hogy minta gyerek lett volna, sőt azt sem hogy ördögfióka, elvolt a saját kis világában, gondolataiban. Családjukban a húgára jutott a mintagyerek szerep, ő mindenben jó volt, mindenhez értett. Így Sydney kissé háttérbe szorult, ez őt egy cseppet sem zavarta, sosem volt féltékeny Sarara, mert anyjáék megpróbálták mindkettőjüket hasonló képen szeretni, nevelni. De valahogy ez nem igen sikerült nekik, elég észrevehető volt, hogy azért mégis csak Sara felé hajlik a mérleg. Leginkább egyedül szeretett lenni, sokszor kisétált a kertbe, kifeküdt a fűre az eget kémlelve, álmodozva. Csodálattal figyelte az égen elvonuló repülőket, arra vágyott, hogy egyszer ő is rajta lehessen egy járaton bárhová is megy. 16 éves volt amikor megismerte legelső és eddig egyetlen szerelmét Dominic-et örülten bele szeretett, naivaként azt gondolta a kapcsolatuk örökké tart majd. Úgy tűnt igaza lesz, 19 évesen a fiú megkérte a kezét az esküvő napja is ki volt tűzve. Édesapja nem repesett az örömtől, hogy ilyen fiatalon férjhez akar menni lánya, de aztán belenyugodott. Az esküvő napján jött az amire a lány soha nem számított, Dominic „rászánta magát”-hogy az ő szavait idézze-arra, hogy elmondja megcsalta, nem egyszer, pontosabban már fél éve félrejár, ráadásul Syd legjobb barátnőével. Sydney rögtön faképnél hagyta, egy hónapig dühős és kétségbeesett volt. Mellette el kellett hallgatnia, apja én megmondtam kezdetű szónoklatát. Amint felépült visszament az iskolába majd egyetemre. Viszont valahogy már nem tudott bízni az emberekben, szorosabb barátságokat sem mert kötni, emellett pasija se volt azóta, pedig eltelt több mint 3 év most már.

Hobby: olvasás, vásárlás, munkája

Foglalkozás: légi kísérő(stewardess)

Extrák: Nagyon imádja a repülést. Ha nem dolgozik szeret egyedül lenni, elmélkedni dolgokon. Szereti az egzotikus gyümölcsöket, ételeket. Allergiás a macskaszőrre, kutyaszőrre. Legtöbben Syd-nek szólítják. Neve miatt sokszor került kínos helyzetbe, mivel volt olyan, aki nem ismerte személyesen, és fiúnak gondolta.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 24.
2013. 04. 13.

Módosítva: 2015. 04. 16. 20:20:14
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).