Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Susan Thomas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 20

Külső leírás: Hosszú, selymes, csípőig érő, gesztenyebarna haj keretezi bájos, puha bőrű, kerekded arcát. Csokoládébarna szemei csak még jobban kiemelik arcának fehér bőrét, és szemei mindig kedvesen, érdeklődve szemlélik a körülette zajló eseményeket. Termete alacsony, alkata vékony, kecses, de nem kórosan sovány. Kedveli a kissé kihívóbb ruhadarabokat, színekben főleg a fehéret, és a pasztellszíneket részesíti előnyben. Imádja az ékszereket, nyakában mindig lóg egy hatalmas medál, míg hajába kivételes alkalmakkor egy nagy, aranyszínű csat kerül.

Jellem: Kedves, vidám, barátságos lány, aki könnyen ismerkedik, és könnyen elegyedik bárkivel beszédbe. Ám nem olyan védtelen, naiv kislány, mint elsőre látszik, mert ha kell, meg tudja védeni magát. Ha muszáj, tud igen határozott is lenni, nem fél megmondani a magáét. Nem mindig szeret a középpontban lenni, ez nála hangulattól függ.

Élettörténet: Susan New Yorkban született egy könyvelő apa, és középiskolás anya egyetlen gyermekeként. Egészen nyolc éves koráig nem volt vele semmi baj, olyan volt, mint minden más gyerek. Ám egy éjszaka különös dolog történt vele, ugyanis kiderült, hogy képes belelépni mások álmaiba. Szülei először megijedtek, de később megbékéltek lányuk eme képességével. Sőt, felbukkant valaki, egy férfi, aki szárnyai alá vette a lányt, és megtanította, hogyan használja a képességeit. Susan később már annyira jól uralta a képességét, hogy kedve szerint járkált be az emberek álmaiba, néha megváltoztatva azokat, vagy csak nézelődött bennük. Mostanra pedig már képes illúziókat is létrehozni, akár éber állapotban levő emberek számára is. Emiatt sokszor hívják meg születésnapi zsúrokra, ő pedig örömmel tesz eleget eme felkéréseknek. Ezen kívül néha a rendőrség is a segítségét kéri, ha különleges halálesettel állnak szemben, hiszen Susan néha az emberek álmaiban látja azok eljövendő, vagy elkövetett cselekedeteit is. Ha éppen nem dolgozik, és nem álmodik, akkor a lány a new yorki Metropolitan Egyetem Bölcsész-szakos hallgatója. Egy nap szeretne vagy tanár, vagy író lenni. Még nem volt komolyabb kapcsolata, mert fél, hogy a képességei esetleg elriasztják a férfiakat.

Hobby: illúziók keltése, álmokban való járkálás, vásárlás, filmnézés, zenehallgatás, olvasás, séta a természetben, barátnőivel lógás

Foglalkozás: egyetemi hallgató

Extrák: *** Imádja a természetet, mert ott fel tud frissülni *** Szerinte a pillangók a világ legszebb élőlényei *** Néha felriad éjszaka, ha olyan álomba látogat, amely nagyon brutális, sötét, vagy erőszakos *** A tél kivételével minden évszakot szeret *** Nem iszik, nem dohányzik *** Allergiás a levendulára ***

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 02. 22.

Módosítva: 2013. 08. 11. 01:06:02
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).