Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shane Chasey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 27

Külső leírás: Szögletes és sokszor borostás álla, nagyon világos, hidegkék, bennülő szemei, s a felsőajkát két egyenlőtlen részre osztó vágás miatt kifejezetten félelmetes látványt nyújthat első pillantásra, de ezt a jeget mindig képes volt megtörni már annyival, hogy megszólalt elmosolyodva. Haja rövid és feketén sűrű. Nem az a kimondottan égimeszelő, de azért 187 centijével a kicsik közé sem lehetne sorolni, amelyhez 90 kiló tömör izom jár. A bal fülét kétszer is kilövette, igaz, csupán két kis, kevésbé hivalkodó sínű gömböcskét hord benne. Mikor csináltatta, volt egy olyan romantikus elképzelése, hogy majd az egyiket élete párjának ajándékozza - ugyanis erre az eseményre csak 21 éves korában szánta rá magát, mikor már a tinédzserkori zavarokon túlesve ráébredt nemi beállítottságára, és azt is felmérte, hogy nem feltétlen tudja majd elvenni törvényesen párját. Igaz, azóta a törvényhozásban beállt változások kiölték ezt a korai romantikus gesztust eme testékszerekből, ennek ellenére olyan oldalát képviselik Shane-nek, amit csak kevesen ismernek. Állandó “tartozéka” még a katonasági biléta, amelyet mindig is büszkén viselt. Ha épp eltávon van, olykor megengedi magának, hogy kifesse a körmeit, mert szerinte vadító, ettől függetlenül nincsenek nőnek öltözési hajlamai, se semmi több, egyenesen meg is verne valakit, ha ezzel vádolná. Ruhái, még az otthoniak is, mind zöldek, szürkék, feketék, illetve terepmintásak. Mondhatni mindene a katonaság, így miden ruhája ezt sugallja, csupán pár bulizós cucca van, illetve egyetlen civil öltönye, ha hagyományos közegben kell megjelennie, és nem akar felvágósnak tűnni azzal, hogy díszegyenruháját ölti magára. Érdekesség lehet még, hogy a durva külső ellenére tetoválása és egyéb piercingje nincs, és nem is tervez, mert a bátor katona bizony nem szívleli a tűt. Nem retteg, mert az ciki lenne, de ha lehet, kerüli a közelebbi ismeretséggel járó alkalmakat.

Jellem: Külsejével ellentétben a jelleme barátságos és bizalomgerjesztő. Ha megszólal - márpedig külseje ellensúlyozására kifejezetten azzá a típussá cseperedett, aki eléd lép, kezet nyújt, és máris mosolyogva kezd beszélgetni, meggyőzve arról, hogy a kezdeti “szívroham” után meg is kedveld -, egy kellemes, intelligens és kifejezetten jókedélyű, optimista emberre ismerünk benne. Kifejezetten kellemes társaság, szellemesen elszórakoztat bárkit, ha kell, meghallgat, és tanácsokat oszt, nem feltétlenül a legbölcsebbeket, de valahogy érzéke volt hozzá mindig is, hogy legalább mosolyt csaljon a búskomor ábrázatokra. Sok barátja van, közkedvelt figura, amolyan társaság közepe típus annak ellenére, hogy ezért soha nem küzd meg, valahogy természetes mód válik meghatározó személyiséggé, bárhol forduljon meg, és mindenki mosolyogva emlékszik vissza rá. Persze neki is voltak balhéi, ki ne verekedett volna fiúként, de sosem csinált nagy marhaságot, ritkán hozható ki a dühéből, az is általában akkor történik, ha valaki a családját vagy a szerelmét becsmérli. Ugyan a seregben nem szeretik a homoszexuálisokat, Shane személyiségével ezt is áthidalta és közvetlen felettesei tisztában vannak nemi identitásával. Családjával is kifejezetten jó kapcsolatot ápol annak ellenére, hogy nem örülnek a szülők annak, hogy katonának állt, de ahogy ő is tiszteletben tartotta kérésük, és főiskolára ment, úgy ők is tiszteletben tartják, hogy elképzelései mit sem változtak, és ezt a hivatást tűzte maga elé. Húgát egyenesen imádja, és büszkén feszít mindig, amikor csak lehet, a bátyó szerepében. Már előre érezhető, hogy majd fel kell kötnie a gatyáját annak az udvarlónak, aki az ő kegyeit is el akarja majd nyerni, mert eléggé félti húgát mindentől. Timoval is harmonikus a kapcsolata, s a fiatal férfi megtapasztalhatta már nem egyszer, hogy Shane mennyire romantikus is mélyen belül, szereti Timot a tenyerén hordozni, és minden gondolata körülötte forog. Gondoskodó és hibái ellenére is tökéletes párja igyekszik lenni, sok-sok figyelemmel, kedvességgel és szeretettel. * Így ismeri mindenki Shanet, azonban az iraki “élmények” sokat törtek rajta, amely ugyan leveleiben nem érezhető, sötét fellegekként árnyékolják be addig tökéletesnek érzett élete egét. Mert a katonaélet feketelevese a túlságosan idealista férfi számára kifejezetten emészthetetlennek bizonyul.

Élettörténet: Shane középosztálybeli amerikai családba született, de már kiskorában megmutatkoztak a katonák iránti vonzódásának jelei. Egyrészt szinte istenként bálványozta nagybátyját, aki katona volt, s rengeteg érdekfeszítő, bár természetesen a gyerek Shane számára átszínezett és legfőképp kiszínezett történetet mesélt, akárhányszor - tény, nem volt sok alkalom - meglátogatta őket. Így természetes felszerelései voltak már kisgyerekként is szobájának a játékpisztolyok, katonai ruhák, eszközök, és már ekkor is jobban szerette a katonáskodással kapcsolatos vagy akciódús rajzfilmeket, filmeket. Az iskolában egyébként is sportos alkatnak bizonyult, szerette is a sportokat. Röplabdázott, atlétikázott versenyszerűen, majd középiskolában gyúrni is kezdett, és szertornában kiemelkedően teljesítve országos versenyeket is nyert. Kedvence a ló és a korlát volt. Kiemelkedő eredményei okán a testneveléstudomány irányába indult el, és Testnevelési Főiskolára járt, ott is diplomázott. (Igaz, csak szülei kérésére tanult tovább, mert kérték, hogy várjon még egy kicsit, míg betölti a nagykorúságot, és csak utána döntsön a sorsáról, szíve szerint már a középiskola után beállt volna önkéntes katonának). A felsőoktatásban töltött évek alatt ismerkedett meg élete egyetlennek tartott nagy szerelmével, nem sokkal azután, hogy kilövette volna a füleit. Ugyan hivatalosan 6. éve vannak együtt Timothyval, vagy ahogy ő szereti hívni Timoval - bár ezt az illető nem kedveli annyira, és sokáig kellett pimaszkodnia, mire elfogadta a másik - abból másfél évet immáron Irakban tölt majdnem egy huzamban, s előtte egy fél évig Afganisztánban is volt, mégis úgy érzi - és hiszi, Timo sem gondolja másképp -, ők egymás lelkitársai és elválaszthatatlanok, együtt fognak megöregedni. Sosem felejt el neki levelet küldeni, miközben persze arra lusta dög, hogy családjának külön küldjön, így mindig Timot kéri meg leveleiben, hogy tájékoztassa a többieket is. Azonban - ahogy az általában elkerülhetetlen - Afganisztánnal ellentétben Irakban sikerült belekeverednie a problémásabb területre irányított csapatba, és ezért sok éles bevetésben kellett részt vennie, és sok olyasmit tapasztalt meg, amely nem szerepelt gyermekkori álmaiban és elképzeléseiben a katonákkal kapcsolatban. Leveleiben ugyan még nem érezhető, de komoly jellemtorzulásokon esik át, távol családjától, és piszkosul távol Timotól.

Hobby: katonasággal kapcsolatban mindenféle dolgok gyűjtése, mióta együtt vannak Timoval, az írásai olvasgatása, sport (főleg futás és gyúrás)

Foglalkozás: katona

Extrák: Vágya hivatalosan is elvenni Timot, s nemcsak gyűrűvel jelképezni összetartozásukat, de szeretné nekiadni majd - és rávenni, hogy viselje - az egyik fülbevalóját. Ezen kívül szeretné - bár ez törvényileg elég bajos -, ha örökbefogadhatnának majd egy vagy akár több árvát is, hogy boldog és szerető családot adhassanak nekik, egyrészt mert kedveli a gyerekeket, másrészt mert úgy véli, titkon ez Timot is még boldogabbá tenné. De egy kutyát mindenképp akar, egy nagy mamlasz keveréket valami menhelyről. Már azt is kitalálta, hogy Buch lesz a kutya neve. *Mora Timothy Wright nevű karakteréhez

Képinfo: misstenshininja (devart) (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 22.
2023. 01. 29.

Módosítva: 2023. 01. 29. 15:16:39
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).