Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: dr. Irina Dolohov
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 28

Külső leírás: Hosszú fekete haja a derekát verdesi. Frufruja álláig ér, szépen keretezi arcának jobb oldalát és olykor kissé szeme elé lóg. Általában egy copfba fonja, vagy ha nagyon siet csak egyszerűen össze fogja. Arc kerek, már-már kislányosan bájos vonásokkal rendelkezik. Szemei kissé mandulavágású, de szép nagy és sötét barna. Szemöldöke szépen ívelt, orra helyes kis pisze. Bőre bársonyos, bár kissé sápatag de nem betegesen fehér. Ajkai teltek, kívánatosak és szép cseresznyepiros. Kissé alacsony termetű, úgy 160 cm magas és mindehhez 48 kg-val rendelkezik. Formás, nőies idomai vannak. Kerek feszes melle, 80/C-s mérettel. Feneke formás. Öltözetben a sötétebb színeket kedveli, főleg a feketét. Szereti ha a kabátjának kapucniján szőrme van. Olykor még sminkel is, de a természetesség híve és azé, hogy a sok festék csak károsítja a bőrt. Amikor dolgozik persze elengedhetetlen a fehér köpeny.

Jellem: Aranyos mosolygok lány, aki szereti a természetet és annak védelmét is vallja. 100%-osan a természetességre törekszik. Rendszerető, de nem tisztaságmániás. Munkájában igyekszik a maximumot kihozni magából, ahogy a magánéletében is. A tökéletességre törekszik és a sikerre. Van benne némi bizonyítási vágy is, mely arra ösztönzi, hogy első legyen mindenben és álmaiért kitartóan küzdjön. Nem szereti az erőszakos dolgokat, a háborúkat, hogy emberek értelmetlenül gyilkolják egymást. Ha valamit nem akar, akkor hangot ad véleményének és tiltakozik. Szókimondó és őszinte, ám képes higgadtan átgondolni a helyzetet. Ha úgy látja jónak, akkor hallgat, főleg ha az élete múlik rajta. Ő az a típus aki először végig gondolja a lehetőségeket és csak utána nyitja ki a száját. Képes csendben meghúzódva, a háttérben figyelni és minél több dolgot megtudni, melyeknek később még talán hasznát veheti. Szereti a munkáját és örömmel végzi, érdekesnek találja és fontosnak.

Élettörténet: Egy átlagos család átlagos és legkisebb gyermekének született Irina. A két fiú gyermek után hatalmas öröm volt az aprócska lány és a bátyjai is mindig körül rajongták. A gyermekek közt nem volt nagy korkülönbség, de ahhoz pont elég volt mindig segítsék egymást. Irina születésekor Ivan, a legidősebb testvér 5, míg öccse Boris 3 éves volt. A szülök szépen nevelték csemetéiket, tanítgatták őket a jóra és sok figyelmet, valamint szeretet kaptak. Ivan mindig is példakép volt Irina számára. Az aprócska lány követte testvérét és ha a fiúk valami csínyen törték a fejüket ő sem maradhatott ki. Gyermeknek fiús volt, mindig katonásat játszottak és lövöldözőset bátyáival. De ahogy telt az idő és Irina iskolába került, barátokat szerzett és lett egyre lányosabb. Már általánosban is igyekezett kitűnni jobbnál jobb eredményeivel, ahogy azt tette bátyja Ivan is. Aztán elsőként legidősebb testvére, majd Boris is elkerült a családi háztól. A fiatalabb báty teljesen kilépett a család életéből mikor Irina betöltötte a tizenötödik életévét. Ivan viszont, bár már nem élt otthon és életét szépen egyengette, de mindig szakított időt a munka mellett kishúgára és támogatta őt mindenben. Irina hamar rájött, hogy érdekli őt a természet és a biológia, így nem is habozott tanulmányait ilyen téren folytatni. Az egyik legnevesebb egyetemre került be kiváló eredményeivel és ott a képzési időnek megfelelően fejezte be sikeres diplomával tanulmányait. Mivel nagy érdeklődést mutatott mindig is a biológia iránt, így nem okozott neki gondot tanulni és a kísérletek is mindig felkeltették figyelmét. Benne volt minden versenyben, előadásokat tartott, kutatásokat végzett amikor csak lehetett. Jelenleg biológusként dolgozik egy intézményben és emellett mikor ideje engedi tanársegéd az egyetemen, de szeretne egyszer ott oktatni ő is, mint egyetemi docens.

Hobby: természetet járni, rajzolni, új dolgokat felfedezni, kísérletezni és kutatni

Foglalkozás: biológus, egyetemen tanársegéd

Extrák: imád mindent ami a biológiával és a kutatásokkal, kísérletekkel kapcsolatos * szereti a természetet * van 2 bátyja* van egy cuki kis termetű keverék kutyája akit még Ivan-tól kapott a 27. születésnapjára és az ő neve Alex * munkája a legnagyobb hobbija is * háború és fegyver ellenes, szerinte értelmetlen egymás gyilkolászása * a párkapcsolatokra nem volt úgy igazán ideje, bár udvarlói mindig is voltak, azt viszont nem tudja hová is húzza őt a szíve * beszélt nyelvek: orosz (anyanyelve), francia, japán, német(szinte anyanyelvi szinten) * Narcisz szívem tömegébe

Képinfo: a képet nem én készítettem (http://)

Engedélyezve: 2013. 03. 06.
2015. 08. 02.

Módosítva: 2015. 08. 02. 12:37:12
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).