Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nathan Brunwin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lexine

Kor: 19

Külső leírás: Első pillantásra nem tűnik izgalmas látványnak. Magassága átlagos, ruhái sem feltűnőek. Barna haja és szeme szinte teljesen ugyan olyan színűek, sőt még szempillája is inkább barna, mint fekete. Elsőre az a gondolat fogalmazódik meg az emberben, hogy a természet talán éppen kifogyott az összes többi színből, mikor Nathant megáldotta ezzel a nem túl fantáziadús külsővel. Ha viszont tovább nézzük, rájövünk, hogy pont emiatt az egyszerűség és harmónia miatt nyújt kellemes, szinte megnyugtató látványt. Ráadásul teste sokkal kidolgozottabb és kívánatosabb, mint az ruhái takarásából látszik. Vállai formásak, csípője keskeny, bőre pedig olyan puha, mintha soha senki és semmi még csak hozzá sem ért volna. Sokat mosolyog, de tekintetében még olyankor is ott bujkál az a szűnni nem akaró fájdalom, mikor néhány centivel lejjebb egy mosolygó száj azt hirdeti, hogy minden rendben van.

Jellem: Kellemes személyiség. Igaz kicsit hallgatag, de intelligens, kedves, és ha muszáj szinte bárkivel meg tudja találni a közös hangot. Mindenről megvan a saját véleménye, de nem érez késztetés, hogy elmondja, így csak hosszú és kitartó faggatózás után hajlandó elárulni, akkor viszont kíméletlenül őszintén. Viszont ő sem szereti, ha beleszólnak a dolgaiba. Olyankor nagyon mérges tud lenni és a hirtelen felháborodást követően sem hajlandó megfogadni senkinek a tanácsát. Ha valamit helyesnek gondol, akkor senki sem tudja meggyőzni az ellenkezőjéről és, ha valamit meg akar tenni, akkor meg is fogja. Hatalmas szíve van, éppen ezért sokszor hétköznapi dolgok is érzékenyebben érintik, mint másokat. De emiatt nagyon jó barát, rá mindig lehet számítani, bármiről legyen szó. Ő viszont nem kér segítséget, de még azt sem engedi, hogy mások lássák, ha szüksége lenne rá. Nem mutatja, de minden percben maró bűntudat rágja egyébként is érzékeny lelkét. Úgy gondolja, hogy a néhány éve történt autóbaleset az ő hibája volt. Nem képes feldolgozni a tényt, hogy ha akkor másképp csinált volna valamit, akkor egy ember még most is élhetne. Bár magát vádolja, mégis attól retteg, hogy ha elmondja valakinek, az az illető is őt fogja majd hibásnak gondolni. Még nem volt komoly kapcsolata, mert fél attól, hogy túl sebezhető lenne, ha valakinek kitárná a szívét. Viszont, ha beleszeret valakibe akkor attól kezdve az illetőt feltétel nélkül szereti, ha csak távolról figyelve is.

Élettörténet: Egy tehetős család egyetlen gyermekeként született. Apja gyerekorvos és azt szerették volna, ha Nathan is ezt a pályát választja. De ő a zene iránt érdeklődött, már kiskorában is jobban szeretett gyakorolni a zongorán, mint bármi mással játszani. Kedvessége miatt mindig népszerű volt, sok barátja volt és nagyon jól érezte magát a bőrében. Szülei azt sem erőltették, hogy orvosi pályát válasszon, megértették, hogy neki valami más okoz örömet és még büszkék is voltak rá. Mikor Nathan 16 éves volt a egy családi összejövetelre sietett a zeneóra után. Nagyon esett az eső, ezért taxival akart menni, de az idő miatt nagyon nehéz volt szabad taxit találni. Mikor végre talált egyet egy nő sietett oda és kérlelni kezdte őt, hogy engedje át neki. De Nathan megígérte, hogy időben odaér és már így is késében volt, úgyhogy felajánlotta a nőnek, hogy osztozzanak meg a taxin. A nő belement és elindultak. Mivel Nathan úti célja volt közelebb, először oda mentek, de dugóba kerültek. Nathan javasolt egy másik utat, de a sofőr nem akart arra menni, mert arra nem jó a világítás. De ő erősködött és végül meggyőzte a sofőrt. Elindultak, de beigazolódott, hogy jobb lett volna, ha nem azt az utat választják. Karamboloztak egy másik autóval és a csúszós út miatt hatalmasat repült az autójuk. Nathan beszorult az autóba, mozdulni sem tudott, a nő pedig gyakorlatilag az ő ölében fekve vérzett el. Sokáig tartott, mire az elhagyatott környéken valaki észre vette őket és mentőt hívott. Addig pedig csak nézte és nézte annak a nőnek az élettelen testét, aki talán még most is élne, ha ő nem erősködik. A balesetet a nő kivételével mindenki túlélte. Nathan hamar felgyógyult, de a bűntudattal nem tud megbirkózni, szinte várja, mikor kapja meg az élettől a büntetését.

Hobby: Zongorázás, titokban képregényeket olvas

Foglalkozás: Tanuló, alkalmanként itt-ott zongorázik

Extrák: ***A baleset óta nagyon fél mindenféle járműtől. Csak akkor ül be bármibe, ha nagyon muszáj, de olyankor is rettenetesen feszült, szinte nem lehet hozzá szólni.***Az egyetemen zenét tanul, a tanárai azt mondják, hogy nagyon ígéretes zongorista.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 02. 19.

Módosítva: 2013. 02. 19. 17:37:30
Módosította: Lexine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).