Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Chisato Reika
Kategória: Yuri
Feltöltő: ef-chan

Kor: 18

Külső leírás: Igazi bombázó, legalább is határozottan tesz róla, hogy annak tűnjön, pedig adottságai terén ő sem dolgozhat igazából többel, mint a lányok nagy többsége: középmagas, karcsú, formás fenék, kis mellek, ráadásul unalmasan fekete színű haj és sötétbarna, majdnem fekete szemek. Mi az akkor, ami miatt mégis dögös, és mondhatni a suli sztárja? Egyrészt erőteljes kisugárzása, másrészt tudatos sminkelése és öltözködése az, amely kiemeli a nagy átlagból. Lázadó, a körme mindig fekete, a száján mindig ott csillog a diszkrét színű, mégis csillogásával feltűnő szájfény, amelyet megkoronáznak kifejező és akaratos, megtörhetetlen szemei, amelyeket mindig kihangsúlyoz, füstös tekintetet varázsolva magára. Haja is kimondottan lázadónak tűnhet, mivel környezetében kifejezett divat a hosszú haj, ahogy a göndörítés és a festés is, hogy a lányok megszabaduljanak unalmas, japán génjeik miatt örökölt külsejüktől. Na az övé már csak azért is rövid, fekete, és szögegyenes. Egy apró kunkor sem lehet benne sosem, ahogy a copfokat sem tolerálja semmilyen mértékben, pedig neki is lehetne cuki ki “csoffadtsága” - ahogy ő hívja a pici copfokat -, de ő nem akar cuki lenni, még kevésbé egyenesen kawaii, loli, vagy egyéb, ő határozott, felnőttes és még azt sem szégyelli, hogy egyenesen fiús, amolyan irányító típus. Egyetlen hajdíszt visel el, a színes hullámcsattokat, de abból is csak bizonyos színeket: a lilát, a vöröset és a fehéret a standard feketén kívül. Ha hord valamilyen ékszert, az bizonyosan rocker stílusú lesz, mert kell a bőr, a koponya, a stilizált kereszt és a hasonlók. Ennek ellenére nem híve a piercingnek és a tetoválásnak, maximum a hennát és a “lyukasztás, fúrás, faragás” nélkül felvehető testékszereket hordja. Öltözködésében is nagy hangsúlyt helyez a hagyományosan lázadóra. Semmi olyan színt nem hord, ami épp divat, kawaii és egyebek, utálja a mintákat. A legmintásabb ruhadarabjai kockás rakott miniszoknyái, a hozzájuk való kockás nyakkendővel. Illetőlegesen van egy kollekciója, amely Nightmare before Christmas (Karácsonyi Lidércnyomás) mintájú, és szintén egy nyakkendőből és hozzávaló rakott miniszoknyából áll. Felsői sosem kivágottak, kifejezetten sokat takarnak, nem jellemző rájuk a dekoltázs, mivel tisztában van vele, hogy nincs mit kidomborítania, viszont azt is tudja, hogy a fűzős dolgok nagyon jól állnak neki, így azokkal szokta feldobni egyébként unalmasnak tetsző ingeit. Bár egyenruhát neki is kellene hordania, még sosem látta senki a hagyományos egyenruhákban, mert azokat nem hajlandó viselni, helyette saját stílusára átalakított, átfestett, átszabott darabokkal tiszteli meg a diákokat és a tanárokat, s mivel tanulmányaiban kiváló, az iskola felhagyott az ellene indított “keresztes háborúval”. Cipői tekintetében a bakancsok híve. Még nyáron is, főleg, mert a strandot zsigerből utálja.

Jellem: Határozott és magabiztos lány, túlfejlett kritikai érzékkel, és még erőteljesebb egóval. Bárkinek bármilyen körülmények között megmondja a frankót. Kifejezetten kemény csajszi, aki beszól tekintet nélkül a másik társadalmi rangjára, nemére, korára, de még izomzatára is. Sokszor - bár maga korrektnek és őszintének véli magát - hajlamos túlzásokba esni, ugyanakkor nem tűri, ha mások ok nélkül cseszegetnek valakit, és olyankor tuti ott terem. Kifejezetten balhés, és nem veti meg a verekedést se. Viszont tuti halál fia vagy lánya az, aki az arcában kárt tesz bármilyen formában. Ránézésre nem túl szociális fajta, de ez nem igaz, szeret beszélgetni, de csak értelmes emberekkel, illetve akik elbírják sokszor cseppet sem kedves stílusát. Tud hangos, bunkó és kifejezetten otromba is lenni, de akkor általában totál elszállt az agya valami miatt, és olyan ideges, hogy nemcsak fel tudna robbanni, fel is robban. Túlzott egoizmusa és agresszióra való hajlama ellenére kifejezetten tud gondoskodó is lenni, s odafigyeléssel, törődéssel halmozni el az arra érdemeseket, de ezt is kissé furán, a maga stílusában teszi, és sokszor bizony ilyen tekintetben is inkább fiúsnak tűnik. Gyűlöl ölelkezni, hányingere van a puszival való köszönéstől, és eltöri annak a kezét, aki hozzá mer érni csak úgy, mert ő haverkodni kíván. Nem csoda, ha a barátai java fiú, vagy hozzá hasonlóan keménynek látszó csaj. A sztereotípiákkal ellentétben Reika nem másban kiütköző kisebbségi érzését akarja ezzel leplezni, mivel a tanulmányaiban kiváló, a suli élvonalába tartozik - s emiatt nyugodtan tarthatná bárki strébernek, ha merne ilyet akár csak gondolni is -, sportokban is megállja a helyét, és kicsit hülyén hangzik, de szertornában országos versenyekre is jár annak ellenére, hogy a kötelező délutáni foglalkozásokon túl nem öl bele túlzottan sok energiát. S bár a tanári karral való összetűzései miatt a diákönkormányzathoz semmi köze, sokszor segít be a szervezésbe, s elviselhetetlen stílusa ellenére egyfajta “idol” saját sulijában, sok távoli rajongója van, aki tiszteli egyéni, erőteljes stílusát.

Élettörténet: Átlagos családba született, ám mikor öt éves volt, az anyja meglépett egy férfival és azóta sem hallottak róla. Apja ma is egyedülálló. Kissé szerencsétlen és bohókás, valamint roppant naiv és becsapható egy figura, így anyja távozása után Reika hamar felnőtt, és megtanulta, hogy a megtört lelkű, de mosolyogni próbáló apjára neki kell vigyáznia. Talán ennek is köszönheti, hogy már alsó-középiskolában megvolt a maihoz hasonló, határozott jelleme, amelynek lételeme az irányítás, bár lázadó stílusa csak később, felső-középiskolába lépve jelentkezett, de olyan hirtelen, hogy még alsó-középben viszonylag visszafogott, átlagos, épp csak roppant akaratos lányzó volt, addig mikor betette a lábát a felső-középbe, már a mai, fiúsan vagány és nagyszájú Reika volt. Ennek is megvan az oka, ami igen egyszerű, míg az elemit és az alsó-közepet otthonához közel járta ki, fejlődve, és érve, és mindenki ismerte már korábbról, addig felső-középiskolába messzebb jelentkezett, ahol a teljesen új közegben végre kibontakoztathatta a mélyen benne nyugvó önmagát. Bár jó tanuló, nem kíván egyetemre menni, célja, hogy minél jobban megtanulhasson angolul és németül, hogy ezek segítségével elhelyezkedhessen tolmácsként vagy fordítóként. Apjával a mai napig jó viszonyt ápol, kettejük kapcsolata erős és stabil, amely mindkettejük számára erőt nyújt a hétköznapokkal való megbirkózáshoz, és pont emiatt apja mindennél fontosabb számára, és még az sem zavarja, ha jelentősen rombolja kemény és rideg imidzsét, hogy mindent hátrahagyva siet haza, ha megígérte az apjának, hogy hamar hazaér, vagy megcsinál neki valamit, esetleg együtt mennek valahova. Mondhatni, ő az egyetlen igaz barátja is egyben, akinek tényleg bármiről képes beszélni, néha még komoly zavarba is hozva vele a férfit. Szintén az apja az egyetlen, akitől szívesen fogadja az ölelést, sőt, kifejezetten igényli - mintha ilyenkor előbújna belőle a gyenge kislány, aki szintén ugyanúgy igényli a szeretetet, mint mások -, s bár apjától is nyálasnak tartja a pusziszkodást, ünnepekkor hajlandó cuppanóst nyomni örege arcára, felvidítva.

Hobby: gördeszkázás, graffitizés

Foglalkozás: tanulás

Extrák: gyakran jár el az utcabeli kölyökbandával gördeszkázni * utál főzni, ez alól egyedül a marcipánnal bevonható sütemények készítése képez kivételt, mert valamiért imádja gyurkászni, formálni a gyurmaszerű marcipánt. * borzasztó hangja van, ennek ellenére imád kornyikálni - főleg, ha már kissé részeg - és nem tolerálja, ha közlik vele, hogy “olyan bár hangja van” * versenyszerűen szertornázik * dohányzik, de nem azért, mert az menő, számára ez művészet, s éppen ezért csak akkor gyújt rá, ha egyedül van, és ilyenkor különféle formákat igyekszik fújni a füstből * fél a víztől egy gyerekkori, majdnem fulladással végződő balesete miatt, értelemszerűen úszni sem tud, és az iskola uszodai testnevelés foglalkozásai alól is fel van mentve *senpai Hairato Kiriko nevű karakteréhez

Képinfo: vízjel! (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 14.
2023. 01. 29.

Módosítva: 2023. 01. 29. 15:15:56
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).