Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dylena Roga
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Tifa

Kor: 21

Külső leírás: 165 centijével egyeltalán nem mondható magasnak, de a városban ezzel nem is tűnik ki. Selymes, fekete haja a feneke alá ér, szemei lilás színével pedig még inkább felhívja magára a figyelmet. Bár eme tulajdonsága legnagyobb hátránya is, ugyanis születésétől kezdve vak. Teste sok férfi számára tökéletes: combjai hosszúak, és vékonyak, csípője szélesebb, dereka vékony, szépen ívelő, mellei kemények, feszesek, és méretben sem utolsók. Nyaka vékony, vállaival együtt szinte bármelyik férfi fantáziáját képes beindítani. Arca olyan, akár egy porcelán babáé. Ajkai teltek, arcától elütő, sötétebb rózsaszín, orra pisze, majdnem egyenes, akárcsak szemöldökei. Minden ruhája a kék, és az ezüst árnyalataiban pompázik. Ékszereit ehhez mérten válogatja: szereti a vékony ezüst láncok érintését, a fehéres színű kövekkel, gyöngyökkel ékített ékszerek kiemelik szeme színét, bőre halványságát.

Jellem: Már feltalálták a vakság ellenszerét, így azon kivételesek közé tartozik, aki nem kérte, hogy meggyógyítsák. Kivételesnek érzi magát ettől. Fehér bot helyett egy kis gépet szereltek a karján lógó láncba építettek. Ez a szerkezet értesíti róla, ha bármi előtte van. Végtelen türelmének, és nyugalmának köszönheti, hogy a forgalmas városban még így is megtanulta a közlekedést. Vaksága miatt hallása, szaglása, és megérzései erősebbek. Szeret segíteni másokon, ezért is lett gyógyító. A gyógynövényeket szagról, és tapintásról megismeri, betegeinek minden gondját kitapogatja. Mindenkivel kedves, mindenkinek megadja a bizalmat még akkor is, ha nem érdemelné meg.

Élettörténet: Szülei - szokás szerint - 10 éves korában küldték el bentlakásos iskolába, ahol kitűnőre végzett vaksága ellenére. Ezután gyakorolni kezdte mesterségét, és hamar a város egyik leghíresebb gyógyítója lett. Lakása az üzlete mögött található. A hátsókertben gyógynövényeket termeszt, a tetőtérben vendégszobát tart fenn, hogy a rászorulókon segíteni tudjon.

Hobby: Szeret hímezni, és hangoskönyveket hallgatni.

Foglalkozás: Gyógyító/gyógyszerész.

Extrák: Fülében 6-6 fityegő lóg, mely mostanra a jelképévé vált.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 02. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).