Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gengo Atsuhiko
Kategória: Yaoi
Feltöltő: oosakinana

Kor: 21

Külső leírás: Sötét barna haja van, amit fel szokott enyhén zselézni, hogy ne zavarja meg férfias arcát és ne törje meg azt a csodát, ami az emberek elé tárul. Szemei a hajához hasonlóan sötétbarnán néznek a világra, amik melegséget és megbízhatóságot árulnak el gazdájáról. Teste nem egy kidolgozott izompacsirtáéhoz hasonlít, de nem is vékony. Vannak izmai, de azokat nem szereti nagyon mutogatni, mert a legtöbb hímnemű már így is féltékeny rá, amilyen arccal áldotta meg a sors. Öltözete hagyományosnak lehet mondani. Farmernadrág és fekete ing, amit leginkább rajta lehet látni, mert szereti a jó dolgokat az előnyére kovácsolni, hogy még sármosabban nézzen ki, még akkor is ha nem használja ki a lányokat.

Jellem: A szép fiús kinézete ellenére egyáltalán nem beképzelt. Tudja magáról, hogy mennyire jól néz ki, és hogy bomlanak utána a lányok, de nem szereti ezt kihasználni. Mondhatni, hogy igazi úriember. Először szereti megismerni a lányt, akit kiszemel, majd csak jó pár randi után hajlandó akár még ágyba is vinni. A szülei jó neveltetésben részesítették és ezért is tiszteli a nőket. Kedves és mosolygós jellem, ami még sármosabbá teszi, de általában, csak egy lány szemébe néz mélyen, az már akkor képes lenne elfolyni a látványtól. Ám, amit nem nézne ki belőle sok ember, hogy nagyon is kitartó. Jobb szereti azokat a lányokat, akikért meg kell harcolnia, mert úgy véli, hogy azok az igazi gyümölcsök és értük érdemes mindent megtenni, még ha sok kört is kell lefutnia addig.

Élettörténet: Nem mondhatni, hogy nagyon jómódú családból származik, de nem is mondhatni őket nagyon szegényeknek, csak kicsit összébb kell húzni a nadrágszíjat, ha valamit nagyon szeretnének. Atsuhiko az egyetlen gyermeke a családnak, ezért neki szeretnének mindent megadni a szülei, amit csak szeretne. Az egyetem első évében még nagyon szülei támaszkodott, de azóta már sikeresen vállal részmunkaidőt és ezért most próbál inkább ő segíteni a szüleink, hogy viszonozza, mind azt a kedvességet, amit eddig ők tettek érte. Nagyon szereti a családját és tartja velük folyamatosan a kapcsolatot. Sűrűn meglátogatja őket, még ha nem is egy városban élnek. Igyekszik minél sikeresebben elvégezni az egyetemet, hogy minél jobb állást kapjon és még többet tudjon segíteni szüleinek, mind a mellett, hogy keresi élete párját is, akit a kezein hordozhat és akitől ő szerelmet kap.

Hobby: ritkán bulizni jár

Foglalkozás: Egyetemista, de mellette részmunkaidőben dolgozik egy informatikai cégnél

Extrák: A szekrényében fekete ingen kívül nincs más felső. ~ Van egy kis Suzukija, amire még fizeti a törlesztőt, de azért vette, hogy bármikor meglátogathassa a szüleit. ~ Volt eddig 2 barátnője, akikkel két évig volt együtt. A többi lány csak le akart volna vele feküdni, de az ilyeneket nem szereti és inkább elküldte melegebb éghajlatra.

Képinfo: Nem saját kép, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 10.
2015. 05. 02.

Módosítva: 2015. 05. 01. 18:00:53
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).