Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hamish, Alastair fia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 18

Külső leírás: Felesleges tükörben nézegetnie magát, elég, ha ikertesói közül bármelyik szembejön vele, és máris tudja merre jár a felnőtté válás rögös útján. Persze tény, hogy bátyja manapság kicsit már eltér tőle, de öccsével a megszólalásig ugyan olyanok, szeplőiktől kezdve a kislábujjukig. Még selymes, vörös tincseiket is ugyan úgy hordják, bátyjuké viszont hosszabb az övéknél. Ami mégis segíthet megkülönböztetni őket, az az arcjátékuk. Hamish képtelen olyan ártatlan képet vágni, mint öccse, és idősebb ikre komolysága is hiányzik belőle. Rá jellemzőbbek a levakarhatatlan, széles mosolyok, vagy éppen a duzzogós fintorok, amikkel büntetései után testvérei tudja megörvendeztetni, ha már helyettük is megkapta. Kék szemei is szürkésebbek picit, mint a másik kettőé, de ugyan olyan csintalanul, semmi jót nem ígérve ragyognak a környezetére. Magassága megegyezik testvéreiével, de az állandó mászástól és mozgástól, inkább ruganyos, mint kötött izmokkal rendelkezik. Nagyon jól bánik a késekkel és tőrökkel, így azok szinte mindig vannak nála elrejtve. Gyakran öltözik ugyan úgy, mint testvérei, de ő jobban kedveli a nadrágot, mert az jobban védi a horzsolásoktól, zúzódásoktól, mint a szoknya.

Jellem: Amennyire ugyan olyanok testvéreivel külsőleg, olyannyira különböznek jellemileg, így természetesen Hamish is egészen egyedi személyiséggel büszkélkedhet. Persze ez nem érinti a csínytevéseket, azok ugyan úgy létszükségletek számára is. Bátyjával ellentétben azonban meg se próbál komolyabban viselkedni, és mivel képtelen olyan cukin és ártatlanul pillogni mint öccse, többnyire ő viszi el a balhékat. Kiválóan rá lehet kenni mindent, mert forrófejű és makacs viselkedése őt teszi a leggyanúsabbá, és ha már testvérei rá mutatnak, nincs is kire hárítani. Mondhatnánk, hogy ez csak azért lehetséges, mert lassú, de inkább fogjuk naivságára, aminek köszönhetően eszébe se jut másra kenni a dolgot, csak mikor ezt látja ikreitől, és már el is késett az ellenkezéssel. Lassúnak viszont egyáltalán nem lassú, nagyon is vág az esze, és szópárbajban szinte verhetetlen. Képtelen visszanyelni a véleményét, ami a szívén, az a száján, kéretlen őszintesége miatt kissé bunkónak is tűnhet, de a környezete már megszokta a nagy száját. Élénk és lelőhetetlen, képes még akkor is mocorogni, mozgolódni, kúszni és mászni, mikor már testvérei is dőlnének ki, pedig bennük sincs hiány energiából. Talán őt kötik le legkevésbé az ország ügyei, ahogy a tanulás is, hisz képtelen huzamosabb ideig nyugton maradni, vagy a könyvekre koncentrálni. A titkos átjárók és alagutak persze gond nélkül megragadnak a fejében, és az arcokat, neveket, helyeket is egy pillantással megjegyez, csak nem elég számító ahhoz, hogy kihasználja az információkat, amiket így szerez. Kivéve, ha csínytevésekről van szó, mert akkor kapásból tudja, hogy kinek melyik félelmét hogyan lehet alkalmazni. Mindennél jobban ragaszkodik testvéreihez, még azt is elviseli a kedvükért, hogy mindent rákennek.

Élettörténet: Igencsak fontos családba született ikertestvéreivel, nyolc évvel nővérük után, hisz az apjuk a Skót felföld uralkodó klánjának, a Merlegor klánnak volt a feje. Senki se számított fiú utódokra, erre hirtelen kaptak hármat is, mint később kiderült, legnagyobb bánatukra. A hercegek ugyanis nem tartoztak a könnyen kezelhető kategóriába, már egészen kiskoruktól kezdve imádtak borsot törni környezetük orra alá. Ráadásul szüleik inkább nővérükkel, a trónörökössel törődtek, dadájuk pedig képtelen volt egyedül féken tartani őket. Hamar kiismertek minden titkos átjárót és folyosót, hogy aztán profi szinten használják fel őket csínytevéseikhez. Hiába teltek az évek, a viselkedésük nem változott különösebben, annak ellenére se, hogy makacs nővérük elkezdett hallgatni az anyjukra, és így apjuknak már rájuk is jutott ideje. Bevezette őket a harcok és vadászat rejtelmeibe, igyekezett mindent megtanítani nekik, amit egy bátor férfinak tudni kell, de sajnálatos módon még azelőtt életét vesztette egy értelmetlen csatában, hogy fiai felnőttek volna. Anyjuk pedig bánatában hamarosan utána halt, és nővérük került a trónra, aki nagyon igyekszik megfelelni a kötelességeinek, de azért még látszik, hogy fiatal és tapasztalatlan királynő. Az ikrek persze támogatják, mindannyian a maguk módján. Hamish főként csak lélekben tudja, előszeretettel oltja le a nagyszájú klán tagokat, akik szorult helyzetbe hoznák a királynőt, és nem igen érdekli, hogy ezzel kihúzza náluk a gyufát. Úgyse nőtt még be a feje lágya, a csínytevések ugyan ritkultak, de nem tűntek el teljesen, az ikrek még mindig tevékenykednek, és öccsével bármikor képesek rávenni bátyjukat a dologra, még ha ő próbál is komolyan, felelősségteljesen viselkedni. Valljuk be, a hercegek még távol állnak tőle, hogy rendíthetetlen támaszai legyenek nővérüknek.

Hobby: Testvéreivel lenni, csínytevések, felfedezések, mászás, kutatás, kémkedés mások titkai, gyengéi után.

Foglalkozás: Herceg

Extrák: ** Ő a legélénkebb testvérei közül, szinte mindig fel, vagy lemászik valahová, és még akkor is képes a leglehetetlenebb pózokat felvenni, ha egy széken kéne nyugton ülnie. Arra azonban mindig ügyel, hogy még felfedezései során se kerüljön messze testvéreitől, akik a világot jelentik számára. Mindig megérzi, ha valamelyikükkel történik valami, ahogy egy vállrándításból is megértik egymást.** Még mielőtt meghalt, apjuk úgy döntött, beavatja fiait a női testek rejtelmeibe, és megszervezte, hogy egy lánnyal töltsék az éjszakát. Mivel nem beszélnek róla, nem tudja testvéreivel mi történt akkor. Ő szépen rádöbbent, hogy képtelen bánni a nőkkel, ha nem is fél tőlük, de olyan zavarba jön a közelükben, hogy még megmukkanni is alig képes, ami máskor nagy száját, és határozottságát tekintve, nem kis szó. Így hát megpróbálta ugyan, amit az apja elvárt tőle, de elég kellemetlen volt számára a dolog, és nem jutott sehová. Testvéreivel ezt az egy dolgot sose beszélték meg, és mivel állandóan mellettük van, vagy legalábbis ismerős lányok közelében, nem derült még ki a nőktől való „félelme”.** Édes ikreimnek

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).