Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aladdin-Yasser Basim
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 20 éves

Külső leírás: Feltűnően jóképű, fiatal férfi, aki, ha nem látszana külsején, hogy utcagyerek, akár úgy is nézne ki, mint egy herceg. Csodálatosan kék, különleges szemei a tavaszi égboltot idézik, megdobogtatva ezzel sokak szívét. Nem tudni, hogy hogyan lett kék szeme, de valószínű, apja oldaláról örökölte, aki egy messzi országból érkezett kereskedő volt. Sötétbarna haját, mely a gesztenye színére hasonlít, általában kékeslilás, piros csíkos turbánnal szokta elfedni, bár mikor nem akar föltűnő lenni, csak sima barnát visel. Ezt a színűt leginkább azért szokta viselni, mert apjáról maradt rá, és anyja szereti rajta látni, mert olyankor teljesen a szerelmére emlékezteti a fia. Jóképű, ám a sok éhezéstől eléggé vékony arcán általában több napos borosta szokott látszani, de szereti, mikor sima az arca, mert még gyermek akar maradni, ha már a lelke is gyermeki. Teste inkább inas, és ruganyos, mint izmos, de ha harcra kerül a sor, nem csak gyorsan tud futni, de képes a harcot is fölvenni. Könnyű kis laza ruhát szokott viselni, általában barnát, ami nem nagyon üt el a bőre színétől, bár van, mikor inkább a fehéret részesíti előnyben.

Jellem: Egyáltalán nem átlagos, de nem is az a tipikus, minden nő álma típus, sőt. Egyszerű utcagyerek, akinek már gyerekkorában meg kellett tanulnia, hogyan járjon túl mindenkinek, de legfőképpen a katonáknak, és a piaci kofáknak az eszén. Rettentően furfangos fiú, és vagány is. Örökké nyughatatlan, képtelen megülni a fenekén, folyton kalandozik, lelőhetetlenül és elkaphatatlanul ugrándozik egyik háztetőről a másikra. Egyáltalán nem veti meg, sőt, keresi, hajszolja a kalandokat és az új élményeket, de annyira, hogy még egy utcagyerekhez képest is lázadónak számít, nem hogy egy olyan herceghez képest, amilyen álmaiban lenni akar. Ami a leginkább jellemző rá, az a spontaneitás. Sosem tervez semmit, mindent abban a pillanatban ötleteli ki magából, és úgy, ahogy a helyzet megkívánja. Nem retten meg semmitől, ha száz, meg száz kard is szegeződik rá, ő soha meg nem hátrál, ha kell, a csillagokat is lehazudja az égről azért, hogy megmenekülhessen. Amúgy nem szokott hazudni, de nem egy szent ember, ha a szükség úgy hozza, hát lelkiismeretlenül hazudik ő össze-vissza. Azért, ha teheti, kerüli, de ki ne tenne meg bármit azért, hogy ne kerüljön jobb esetben börtönbe, rosszabb esetben pedig bitófára, nem igaz? Eléggé nagy benne a küzdő szellem, amivel bármit elérhetne, amit csak akarna, ha nem kis dolgokban gondolkozna, mint például a napi betevő falat megszerzése. Romantikus alkat, ő tipikusan az a típus, aki naphosszat képes ülni a tetőn, és csak álmodozni. Vagyis csak tipikusan ez a típus lenne, ha egy maximum fél óránál többet képes lenne ücsörögni. Távolról sem tökéletes férfi, de talán épp ez benne a jó, hogy nem tökéletes. Hisz az ember mégis mit kezdene egy tökéletes, és jól nevelt fickóval, nem igaz?

Élettörténet: Szegény agrabai családba született, mint egyetlen gyermek. Apja még születése előtt meghalt, így anyja nevelte őt. Sajnos eléggé szegények voltak, anyja munkájából nem tudtak megélni, ezért Aladdin már elég fiatal korában arra kényszerült, hogy lopjon. Elég sokszor majdnem elfogták a katonák, de mindig sikerült meglógnia előlük, hiába állítottak neki csapdát, könnyedén kikerülte azokat. A környékbéli gyerekekkel mindig is jó viszonyban volt, egymást segítették mindenben, bár leginkább ő segített nekik abban, hogy ne haljanak éhen szerencsétlenek a nagy éhezésben. A kofák nem igazán kedvelik, mivel ugye az ételért általában nem fizet, az örömlányok viszont annál inkább, mivel bár nem fizet nekik, meg nem is fekszik le velük, viszont mindig flörtöl, és udvarol nekik, ami azért elég jól esik még a bordélyház vezérasszonyának is. Ők szokták általában kimenekíteni a necces helyzetekből, amiért fizetségül bármikor hívhatják őt, ha valaki nagyon rájuk szállna, mivel szívesen megmenti őket bárkitől. Mindig is arról álmodozott, hogy egyszer egy gazdag herceg lesz belőle, de tudja, hogy ez egy elérhetetlen álom, így inkább, legtöbbször csak elhessegeti ezt az álomképet.

Hobby: Kalandozás, álmodozás, tolvajlás, menekülés

Foglalkozás: Tolvaj

Extrák: Van egy papagálya, aki igen okos, és tud is beszélni, nem csak visszamondja a dolgokat. Eléggé jól be van tanítva mindenre, sokszor ő figyelmezteti Aladdint, hogy jönnek a katonák, vagy éppen ő viszi el az adott almát, vagy kenyeret a kofák standjáról. *** Oninak

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).