Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daryl Dixon
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: Pontos kora ismeretlen.

Külső leírás: 178 centiméterével nem mondható egy igazi, magas férfinek, ám magassága ellenére előszeretettel köt bele a nálánál sokkal nagyobb férfiakba. Izomzata kidolgozott, látszik rajt, hogy nem a szteroidok által lett tökéletes a testalkata. Apró hegei arra engednek következtetni, viharos életet élt. Haja középbarna, bár néhol pár ősz hajszál is tarkítja. Világos bajsza és borostája igen férfias megjelenést kölcsönöz neki, amit szigorú szemei is megerősítenek. Általában laza ruhákat hord. Gyűlöli, ha ráfeszülnek a cuccai, hiszen ez akadályozza a mozgásban. Általában cafatokban lóg a szerelése, hiszen nem riad vissza a harctól. Szinte mindig koszos, porlepte a ruházata, ám ez nem mondható el a számszeríjáról, amit mindig magánál tart. A fegyvereit mindig tisztán tartja, kínosan ügyel arra, hogy pisztolyai, puskái, egyéb fegyverei sose bűzölögjenek a vértől, agyvelőtől.

Jellem: Mogorva, bunkó alak, egy igazi tapló. Egy kedves szava sincs szinte, főleg azokkal mogorváskodik, akik keresztbe tettek neki. Furcsamód barátkozó figura, ám ezt a világért sem mutatná ki senkinek. Akit kedvel, azokkal hajlandó beszélni is, ám nagytöltetű monológokat felesleges várni tőle. Nem a szavak embere. Hidegvérű, ha gyilkolásról van szó, félelmet nem ismer. Ha járkálót lát, sosem fél attól, hogy közel kerüljön hozzá, és puszta kézzel küldje át végleg a másvilágra. Remek harcos, szereti képezni magát. Figyelmét szinte semmi sem kerületi el, múltja miatt remek nyomolvasó. Könnyen rakja össze a dolgokat, gyors észjárása miatt lehetetlen átverni. Remek emberismerő, első látásra megítéli, ki jó, illetve rossz ember. Csendessége ellenére mindig figyel, pontosan tudja, kivel mi történik az adott pillanatban. Mivel nem szószátyár, nehéz vele beszélgetni, ám akit megkedvel, ahhoz még pár kedves szava is van. Nem gonosz, csupán rossz körülmények között nevelkedett, nincs rendesen szocializálva. Ezt onnan tudni, hogy a szíve mindig a helyén van, hiszen nem fél kockáztatni az életét, ha másokat kell megmenteni. A halál mondhatni cimborája, nem retten meg tőle, ha valakit meg kell ölni, bár nem szívesen teszi. Kevés dolog hatja meg, legfőképp a szerelem. Úgy vallja, vészterhes időkben felesleges kötődni bárkihez is. Emiatt a felfogás miatt barátságokat sem igazán köt, és nem is bízik senkiben, csak magában.

Élettörténet: Gyermekkoráról nem sokat tudni, hiszen alig mesél róla. Apja iszákos volt, anyjáról nem beszél. Bátyja, Merle sokszor volt nevelőintézetben, aminek Daryl sínylette meg következményeit. Előfordult, hogy 9 napra is eltűnt, amit még csak észre sem vettek. Mivel a bátyja javítóban volt, az apja pedig részegen pincérnőkkel hetyegett, csak magára volt utalva. Megtanult lőni, nyomokat olvasni, túlélni. Sokszor élt a saját maga által elejtett állatok húsán, ezért nem válogatós. Akár nyersen is képes megenni egy mókust.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Sok ősi történetet ismer, szeret is ezekről mesélni. *** Rokonszenvezik a gyerekekkel, ám sosem vallaná be, hogy imádja őket. *** Robert Kirkman - The Walking Deadjéből készült

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 02. 01.

Módosítva: 2013. 02. 01. 13:14:32
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).