Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Iwasaki Hiroto
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Akira_chan

Kor: 29

Külső leírás: Tépett, fekete haját mintha mindég szél borzolná, puha tincsei arcába hullnak, rajtuk kékes ragyogással törnek meg a fények, igazán egyedivé téve az összhatást. A sötét pillák alatt türkiz ragyogással csillognak szemei, mint a legmélyebb óceán kékje. Magával ragadó és titokzatos pillantásaitól az ember szinte szédül, mint amikor egy örvény kavargó kékségét nézi. Arcának lágy vonásai igazán megnyerővé teszik, érzéki ajkain tündöklő mosolya pedig levesz a lábáról bárkit, aki nem elég cseles, hogy ellenálljon neki. A maga 180cm-ével szó szerint kimagaslik a tömegből, igazán feltűnő jelenséggé válva ezáltal. Azonban, ha ez még nem lenne elég, hogy felkeltse a körülötte lévők figyelmét, az összképhez még társul egy kifogástalan test is, amit nehéz nem megbámulni. Kidolgozott izmai kihívóan domborodnak a ruhák takarásában, hasfalának kockáin sakkozni lehetne, már ha akad olyan elvetemült alak, aki sakkozni kívánna egy hozzá hasonló félistennel. Bőrének napsütötte selymességén fekete nonfiguratív tetoválások kígyóznak, bal vállától egészen le a csípőig, optikailag karcsúsítva felsőtestét, és némileg eltakarva a halovány hegek vonalait. Testékszereitől már régen megvált, csak fülcimpáin láthatóak még a fülbevalók okozta kis lyukak, de azok is egyre halványabban. Nem kedveli a kiegészítőket, pedig karcsú, hosszú ujjain igazán jól állnak a gyűrűk, de elmondása szerint, a felesleges csicsa zavarja a munkájában. Ízlése az egyszerűség oltárán lett feláldozva, a farmer-ing kombináció tökéletesen kielégíti igényeit, ráadásul a munkája sem támogatná az öltönyviselést. Nyakkendőt csak és kizárólag akkor hajlandó felvenni, ha ügyféllel tárgyal, egyébként gyűlöli a fojtogató ruhadarabot, és úgy érzi, megfullad tőle.

Jellem: Végtelenül realista ember, két lábbal áll a földön, legyen szó bármiről. Azon kevesek egyike, aki nem dől be a szép szavaknak és a csillogásnak, ebből kifolyólag megvesztegetni sem lehet. Amit elhatároz, véghez is visz, amit megígér, be is tart, szava felér egy szerződéssel, soha nem szegi meg. Egyenes jellem, aki kimondja a véleményét, soha senkinek nem jó pofizott, és az igazáért makacsul kiáll, harcol, és általában győz is. Mégis, ő az a fajta ritka alak, aki képes elismerni, ha tévedett, de még ezt is emelt fővel viseli, hibáiból és tetteiből állandóan tanul, így válva egyre jobbá. Olykor nyers modora azonban nincs segítségére, ha barátkozásra adja a fejét, az emberek nehezen viselik az őszinteségét, főleg, hogy Hiroto meg sem próbálja cukormáz mögé rejteni szavait, hogy esetleg kevésbé fájjanak. Ebből kifolyólag kevés emberrel ápol jó viszonyt, de azokhoz viszont maximálisan hű és korrekt, barátaiért bármikor golyó elé ugrana, ha kéne. Nincs különösebb gondja a társadalommal, de jobb szeret a háttérből figyelni, mint a középpontban villogni, és ez munkája miatt is hasznos álláspont. Marconának tűnő természete ellenére egy végtelenül kedves és humoros figura, de ezt az énjét nem fedi fel akárkinek. Általában magányos farkasként éli világát, jó néhány csalódáson túl esve, lemondott a szerelemről és a társról, igényeit futó kalandok képében éli ki, és már nem vár semmit partnereitől.

Élettörténet: Egyke és félárva, a szürke lakótelep barátságtalan utcáit koptató kölyökként volt része mindenben, amit csak el lehet képzelni. Anyja, hogy nevelni tudja, két állásban dolgozott, teljesen magára hagyva őt, nem is csoda, ha hamar beleszaladt az alvilági bandák szívélyes ölelésébe. Alig múlt tíz éves, de már drogokat terjesztett az iskolák környékén, néha-néha maga is elszívott némi füvet, de a keményebb anyagokkal nem próbálkozott. Benne volt minden balhéban, adott és kapott pofonokat maga is, számtalanszor verték véresre, de minden egyes alkalom után egyre erősebbé vált. Bízott a mögötte álló bandában, elhitte, hogy személyükben családot kapott, mert csak ők törődtek vele valamelyest, csak hozzájuk menekülhetett a bajok elől. Az iskolában kicsapongó, neveletlen kölyöknek tartották, többet ült az igazgatói irodában, mint a tantermekben, számtalanszor felfüggesztették és végül kicsapással fenyegették. Anyja tehetetlen volt, a szép szó már nem hatott rá, ment a saját feje után, és ez lett a veszte. Egy rajtaütés alkalmával elkapták, és szerencse a szerencsétlenségben, csak némi füvet találtak nála a zsaruk. Még ezért is csúnyán megjárhatta volna, de az egyik rendőr meglátott benne valamit, és alkut kötöttek. Hiroto abbahagyja a bandázást, és befejezi az iskoláit, ő pedig kieszközöli, hogy csak közmunkára ítéljék nevelő intézet helyett. Ő persze azonnal kapott az ötleten, és a társait maga mögött hagyva – akik egyébként sem segítettek neki a szükségben – végül befejezte a tanulmányait. Régi életétől megválnia azonban nagyon nehéz volt, és mai napig sem sikerült neki teljesen, jó néhány alvilági figurával áll kapcsolatban, akikkel időnként információt is cserél. Miután sikeresen felvételizett és megküzdött a rendőr akadémiával, azonnal szolgálatba is állt. A szabályok, a kötött munkaidő és fegyelem azonban nem volt ínyére, ennek elviselésében legjobb barátja segített neki, akivel rendre végig poénkodták a műszakokat. Egy lövöldözésbe torkolló bankrabláskor azonban, társa súlyosan megsérült és nem sokkal később, el is hunyt. Hiroto ekkor akasztotta szögre az egyenruhát, na, nem félelmében a haláltól… Sokkal inkább társa elvesztését nem tudta feldolgozni, és soha többé nem akarta átélni a veszteséget. A belvárosban kibérelt egy irodát, és magánnyomozóként kezdett tevékenykedni, felhasználva mind a legális, mind az illegális kapcsolatait az ügyeinek felgöngyölítése érdekében.

Hobby: Lövészet, futás, videó-játék

Foglalkozás: Magánnyomozó

Extrák: *** Leszokó félben lévő dohányos, emiatt rendre tele van raggatva nikotin tapaszokkal, és hullámzó kedélyállapota is ennek a számlájára írható. *** Munkáját mindig felelősségteljesen és időre végzi el, még, ha ez azzal is jár, hogy éjszakázni kénytelen, illetve megvonni magától az evést és tisztálkodást rövid időszakokra. *** Szabadidejében elvetemült játék fan, órákon át képes videó játékokkal rombolni az agyát, ilyenkor csak energia italokat és rendelt kaját vesz magához, holott tud főzni, sőt, igazán kiváló szakács. *** Havonta egyszer, vasárnap, meglátogatja az édesanyját, akinek ő fizeti a lakását, próbálva meghálálni a türelmét és önfeláldozását irányában. *** Biszex, de, ha saját nemével kavar, nem adja le a seme státuszát, hiába kapott már nem egy ajánlatot a csini kis hátsójára. *** Oosakinana Sanosuke Hittokiri nevű karija mellé készült, egy kibogozhatóan romantische játékhoz. ***

Képinfo: - (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).