Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Samon Elmier
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 25év

Külső leírás: Szőke haja rendezetlenül helyezkedik el a fején, jég zöld szemei élesen és gúnyosan villognak mindenkire aki alsóbbrendűnek találtatik a szemében. Magas termetű 187 centi és szálkás izomzatú. Jó kiállású, jóképű és hihetetlenül vonzó. Enyhén barna bőre tökéletesen kiegészíti az egész valóját. Imádja az ingeket és a zakókat általában azokban járkál. A kalapokat sem veti meg, inkább nyakkendő mint csokor nyakkendő ez a véleménye.

Jellem: Makacs, bármit megtesz azért amit kitűzött maga elé. Ha valamit megakar szerezni meg is szerezni. Nála nincs olyan, mi lesz ha nem... Mert nála minden biztos és minden tökéletesen sikerül. Precíz és pontos sosem hibázik, mindig a legnagyobb gonddal végez el mindent. Megbízható, ha megkérik tartja a száját szóval titoktartó jellem. Ha valakit közel enged magához a mellől nem tágít, védelmezi ha kell az élete árán is. Nem szereti ha az érzelmei irányítják munkája során kikapcsolja az érzelmeit és az eszére hallgat. Érzelemmentesen dolgozik ez teszi tökéletes bérgyilkossá. talpra esett mindig kitalál bármilyen módszert az életben maradásra még a leges legszorultabb helyzetből is kivágja magát. Jól bánik a szavakkal, választékosan beszél, ritkán káromkodik. Kifinomult lélek, szeret a legkevesebb mocsokkal dolgozni /a munkáit a legkevesebb vér kiontásával végzi/ nem azt kell rajta érteni, hogy nem akar ölni, hisz öl ő csak a legkevesebb vér kiontásával. Nem szereti ha lenézik, büszke férfi. Hajtja a tudás vágy és a kíváncsiság.

Élettörténet: Egy francia nemesi családban született, leglábbis úgy tudta. Mikor betöltötte a 16-ot eljöttek érte, mondván japán másik nagy hatalmú yakuza család feje az apja és eljött az ideje, hogy hazatérjen. Meg volt zavarodva, de csendben tűrt mindent. Megtudta ezek után ki is ő valójában. Japánban folytatta a tanulmányait és mindennap keményen edzett és hajtotta magát, hogy méltó lehessen apja helyére. Látogatásokat Franciaországba rendszeresen tett. Mint kiderült a család akinél volt az apja fő támogatói egyike. Szereti feszegetni a tűréshatárait. Az első munkáját 18évesen végezte kisebb horzsolásokkal megúszta, pedig nehéz melóról volt szó. Ezzel elismerést és tekintélyt szerzett magának. Rengeteg nővel volt dolga de egyszer volt szerelmes de akkor is elárulták azóta a nőkre játékokként tekint. Jelenleg ő a trónörökös így mindenben kikéri az apja az ő véleményét, és mindenki tiszteli.

Hobby: olvasás,zongorázás,edzés

Foglalkozás: yakuza főnök fia

Extrák: van egy háziállata egy hatalmas fekete párduc /odavan az egzotikus állatokért/ az állatka neve Toki.**imádja a pisztolyokat

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 28.

Módosítva: 2013. 01. 28. 21:01:11
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).