Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Chuma
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 20

Külső leírás: Megjelenése egyáltalán nem vall egy tipikus egyiptomira, de ennek több oka is van. Mégis igencsak megkapó látvány, kifejezetten örülhetünk, hogy nem kényszerítik a haja lenyírására, se parókára. Hagyhatja, hogy selymes, sötétbarna tincsei kissé mindig kócosan keretezzék arcát, melyen szinte állandó a kissé cinikus, vidám mosoly. Szinte sose látta még senki letörve, pedig nem kifejezetten irigylésre méltó módon került jelenlegi pozíciójába. Szemei is hajához hasonló árnyalattal ragyognak a környezetére, tekintete kifejezetten meleg, bár eléggé el is tud sötétedni, ha valaki felhúzza. Bőrszínéről nem igen lehetne megmondani, hogy a nap országában él, bár olyan sok időt nem is tölt a szabadban. Viszonylag magas, bár nem kiemelkedően, alkatát nézve pedig elmehetne harcosnak is. A gond csak az, hogy szálkás izmait a munkának, és nem az edzéseknek köszönheti, az íjon kívül nem tud más fegyverrel bánni. Bár a késeket egész jól forgatja, ha mumifikálásról, vagy sebellátásról van szó. Mivel gazdája előkelő helyet tölt be a fáraó udvarában, ő se flangálhat rongyokban. Fehér, derékra tekert kendőjét geometrikus mintákkal díszített öv tartja rajta, ezen kívül arany karperecek, nyakék és fülbevaló is mutatja, hogy bár nem nemes, vagy szabad, a gazdája fontos ember.

Jellem: Elég sokáig lehetett a maga ura, és nem is tudta levetkőzni akkor magára öltött jellemét. Szerencséjére ezt még nem büntették halállal, bár szókimondósága és nehéz alkalmazkodó képessége miatt, már verték meg párszor. Azonban intelligenciája, az orvoslásban való jártassága, és gyors felfogóképessége miatt hasznosnak ítélték, a fáraó se akarja megöletni. Chuma pedig továbbra is makacsul ragaszkodik önmagához, és váltig állítja, hogy csak azért engedelmeskedik a gazdájának, mert tiszteli, és tanulhat tőle. Bár ha gazdája nem lenne birkatürelemmel, és végtelen kedvességgel megáldva, lehet, hogy már elég nagy bajban lenne. Nehezen tudja visszafogni magát, ha sértegetik, vagy ferdén néznek rá. Önfejű, és fejjel rohan a falnak, ami pedig a szívén, az a száján. Nem burkolja a véleményét, de mázlijára olyan akcentussal beszél, ha nem figyel oda a kiejtésére, hogy mások nehezen értik meg. Nagyon jó érzéke van viszont a tudományokhoz, ha tanulásról van szó, lakatot tesz a szájára, és egészen addig csendben figyel, míg ki nem törnek belőle a kérdések. Csillapíthatatlan kíváncsisága van az élet minden területén, de ez leginkább az orvoslásban nyilvánul meg. Hiába a makacs, kissé cinikus kisugárzás, igencsak kedves, főleg a gyerekekkel és idősekkel szemben, így nem sok mindent lehet a szemére vetni, túlzott büszkeségével kell még valamit kezdenie.

Élettörténet: Nem tud semmit a családjáról, abban se biztos, hogy egyiptomi őslakosok voltak. Egy világtól elvonult, orvoslással foglalkozó férfi talált rá, mikor 3 év körül lehetett, és a sivatagban csatangolt. A férfi befogadta őt, és sajátjaként nevelte, de sose árulta el neki, hogy mi vitte rá a társadalomtól távol élésre. A Chuma nevet - mely egészséget jelent-, is tőle kapta, és megtanult írni, olvasni is. Az orvoslásba is alapos bepillantást nyerhetett, és főként az esze mentette meg, mikor a fáraó katonái egyszer csak rájuk törtek. Idősödő nevelőjét megölték, valamiféle árulás vádjával, őt pedig a fáraó elé hurcolták. Az akkor még csak 15 éves fiúból rabszolga lett, akit eleinte kétkezi munkákkal bíztak meg, építkezésen is dolgoztatták egy darabig, ahol mindig ösztönösen állt neki lekezelni társai sebeit. Erre figyelt fel az egyik felügyelő, és jelentette a dolgot a fáraónak, akit igencsak lenyűgözött a fiú tudása, mikor ismét elé vitték, és kikérdeztette az embereivel. Ekkor már rég betöltötte a 18-at, de semmit se felejtett a tanításokból, és ha örömtáncot nem is járt, viszonylag jól fogadta, mikor a fáraó az orvosának adta rabszolga és inasként. Chumat nem dobta fel, hogy most már valaki személyi rabszolgája, de kellemesen kellett csalódnia újdonsült gazdájában. A férfi nemcsak, hogy eltűri a legtöbb személyiségéből adódó szeszélyét, de tanítja is

Hobby: Felfedezi a várost, gyógynövények után kutatni, játszani a gyerekekkel, tanulás, orvostudomány, elterülni éjszakánként a hideg homokban, és bámulni a csillagokat.

Foglalkozás: Rabszolga, inas

Extrák: ** Egykori nevelője valószínűleg nem volt eredetileg egyiptomi, mert erős akcentussal beszélte a nyelvet, ez ragadt rá Chumara is, és ha felhúzzák, nem figyel a kiejtésére, szinte érthetetlenül beszél. Még mindig nem tudja mi volt nevelője bűne, akárhányszor tudakolná meg valakitől, elhallgattatják.** Történelmi játéksorozatunk első darabja; Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).