Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lumiere
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: A tipikus komornyik kinézet mellé még jön egy kis plusz: talán a tartásában, vagy az arcában van, de mindig egyfajta huncutságot áraszt magából. Hófehér haja nem a kortól ilyen színű, egyszerűen csak korán őszül a haja. Mindig a legutolsó francia divat szerint hordta, amikor még volt haja, és nem csak egy gyertya csonkja. Arca mindig is helyes volt, felsőrendűséget hirdetett, de nem nagyképűséget. Gyönyörű, ónix szín szemei, akár egy feneketlen mély kút, úgy beléjük lehet esni, hogy aztán már nem is szabadul az ember. Dumájának, szemeinek és sármjának köszönhetően képes annyi hölgyet elcsábítani, még gyertyatartó képében is. Izmos testalkata mindig eléggé fölhívta magára a figyelmet, főleg, mikor a legújabb divat szerint varrt ruhákban, egyenes, délceg tartással közlekedett. Azóta már csak a gyönyörűre fényesített, aranyozott gyertyatartó karjaival tudja elkápráztatni a többi használati tárgyat, de még ez sem tudja kedvét szegni.

Jellem: Ha az embernek egy elvarázsolt kastély gyertyatartójaként kellene leélnie élete elég nagy részét, az vajon milyen is lehet? Begyöpösödött? Depressziós? Gyászos hangulatú? Hát, lehetséges, hogy egy ember ilyen lenne, de nem Lumière! Mindenki kedvenc komornyikja egyáltalán nem ilyen, sőt! Mindent megpróbál kihozni életéből, persze egyes dolgokat nehezebben, mint másokat. Kis franciás pökhendisége nem túlságosan idegesítő, viszont ha ennél is nagyképűbb volna, nem lenne hely senki más számára ezen a világon. Igazi nőcsábász, rettenetesen szereti a gyengébbik nem képviselőit szédíteni. Épp ezért, kicsit ironikus dolog volt a tündértől pont gyertyatartóvá átváltoztatni, ám ez sem szegi kedvét, éppen ugyanolyan lelkesedéssel veti bele magát a flörtölésbe, mint fénykorában, sőt! Így még inkább, mert drága ellenfele, Tik-tak úr számára az, hogy Lumière ily módon is képes kihasználni az átváltoztatásukat, mindennél bosszantóbb. Na jó, számára valószínűleg Lumière léténél semmi sem bosszantóbb. Viszont, Lumière számára ez az egész egy nagy játék, amiből, bár szeretne szabadulni, mégis, úgy érzi, mindent ki kell használni, nem érdemes szomorkodni, bár azért néha rá is rájön a szomorúság. Ilyenkor kicsit flörtölget, jó alaposan fölbosszantja Tik-takot, és máris helyre állt a világ rendje. Szereti fölbosszantani Tik-takot, szereti nézni, amikor majd’ megpukkad mérgében a férfi, hiszen ők ketten annyira különbözőek, mégis, annyira egyformák. Számára a legjobb szórakozás, mikor Tik-takkal veszekedhet, vitatkozhat, olyankor olyan közel érzi magához, mert amúgy a másik férfi még csak le sem ejti. Éppen ezért próbál minél pökhendibb, idegesítőbb, irritálóbb lenni, mert olyankor kedvenc kis órája leüvölti a fejét, és láthatja őt minél idegesebben. Na, meg éppen ezért nőzik folyton, hogy láthassa az irigységet órácskája szemében, bár nagy sajnálatára, sosem a nőkre irigykedik, hogy miért ők vannak karjaiban, hanem rá, hogy Lumière miért nőzhet, ő pedig miért nem. Amúgy Lumière segítőkész, igaz, kissé nagyképű is, mégis, a legtöbb emberrel szemben jóindulatú, kivéve, ha valaki nagyon földühíti.

Élettörténet: Egy régi-régi komornyik családba született, akik Erik családjának szolgálatában álltak mindig is. Mikor megszületett, már egyből úgy lett nevelve, hogy az ifjú herceg komornyikja lesz, ugyanúgy, ahogyan a vele majdnem egy időben született másik komornyik fiú is. Már kiskoruk óta folyton veszekednek, vitatkoznak mindennel kapcsolatban. Valószínűleg, ha ennyi éven keresztül nem sikerült, ezek után sem fogják tudni kinőni, de nem is baj, veszekedéseik mindig kis életet visznek az ódon falak közé, főleg, mióta megtörtént az a szörnyűség velük. Egy karácsony éjjelen egy öreg asszony kért bebocsájtást a kastélyba, de az elkényeztetett ifjú úr nem engedte be az idős anyókát, aki emiatt visszaváltozott gyönyörűséges tündérré. Az ifjú úr ezek után hiába könyörgött, hiába rimánkodott, a tündér megátkozta az egész kastélyt, és annak minden egyes lakóját: az emberekből használati tárgyak lettek, míg a hercegből egy igazi szörnyeteg. Azóta csak arra várnak a kastély lakói, hogy végre egy olyan személy érkezzen a kastélyukba, aki még azelőtt beleszeret a gazdájukba, még mielőtt lehullana az utolsó rózsaszirom is. Addig viszont élik unalmas, egyhangú, tárgyként eltöltött életüket, és reménykednek.

Hobby: Nőzés, Tik-tak idegesítése

Foglalkozás: Komornyik

Extrák: Könyv: szépség és a szörnyeteg *** Eredeti kép: http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/348/9/3/93d5cd7e6b6d9a6130238769a5ba09ff-d1x1yt4.jpg *** Gyertyatartó, Tik-tak mellé

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 27.

Módosítva: 2015. 04. 22. 21:45:31
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).