Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Chadwick Nazward
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 23 éves

Külső leírás: Első ránézésre bárki haja az égnek állhat tőle, sőt, az öreg nénikéket figyelmeztetni kell, hogy ne nézzenek rá, ha nem akarnak szívrohamot. Chad ugyanis már szinte sportot űz abból, hogyan legyen még feltűnőbb, még figyelemfelkeltőbb, még polgárpukkasztóbb. Eredetileg fekete haját teljesen leszívatta, és kihidrogéneztette, ami hófehér, kissé talán betegesen sápadt bőréhez eléggé jól megy, szinte nem is különülnek el. Gyönyörű, smaragdzöld szemeit, hogy még inkább kiemelje, macska pupilla alakú kontaktlencsét hord, illetve egy szemüveget is a távollátása miatt. Csinos, fiatal fiús arcát négy heg szeli át, amit egy autóbalesetben szerzett. Füleiben, szemöldökében, nyelvében, mellbimbóiban, és még férfiasságában is vannak piercingek, illetve két tetoválása is van, de azok nem látszódnak ki konzervatív öltözködése alól. Érdekes egyvelegét szokta alkotni a modern, lázadó fiúnak, és a régies öltözködési stílusú kis strébernek, de mit tehetne, ha ilyen az ízlése? Na jó, azért szereti a farmert is, szóval általában azt hord, valami kis laza inggel. Testalkata eléggé izmosnak mondható ahhoz képest, hogy szinte soha semmit nem sportol, csak a holttesteket emelgeti néha, viszont azért eléggé messze áll az egészséges fiatal férfi testétől. Inkább formás, nem pedig vékony, de azért még két-három kiló, és kilátszódnak majd a bordái.

Jellem: Eléggé érdekes személyiség, akitől sokan eléggé tartanak, és akit az osztálytársai régebben csak Dilinyósnak csúfoltak. Mindig is óriási felelősség tudata volt, tipikusan az a gyerek, akit mások strébernek csúfolnak, annyi kivétellel, hogy ő nem azért, hogy a tanárai kedvében járjon, vagy, hogy okoskodjon, egyszerűen csak mindig is utálta azt, ha valami nem úgy volt, ahogyan kellett volna, vagy ha valaki nem úgy csinált valamit, ahogy ő akart. Ezt a tulajdonságát mostanra sem nőtte ki, csak kicsit jobban el tudja nyomni önmagában. Nem bírta sohasem, ha uralkodni akartak felette, vagy ha korlátozni akarták, főleg nem azt, ha valaki úgy akarta, úgy akarja nevelni, aminek ő nem látja logikus értelmét. Utálja a kötött napirendet, kiskorában a falra tudott mászni attól, hogy megmondták neki, hányra kell bemennie az iskolába, és ott egy csöngő jelzett minden időpontot. Sokszor szabályosan rosszul volt, ahogyan a tanárok következetlenségétől, rosszindulatától, és az osztálytársai csúfolódásaitól. Sosem értette, hogy minek kell valakit csak azért csúfolni, mert más, nem olyan, mint a többiek, és a mai napig sem érti. Sem azt, hogy a mozgáskorlátozott osztálytársuk életét miért nehezítették meg a többiek, meg azt sem, hogy miért volt az baj, hogy nem tudta, hogyan kell kiolvasni egy-egy szót, vagy számot, és ez sokszor földühítette. Szerencsére hullák közt nem is kell értenie. Rendkívül intelligens, egyben remek a kreativitása, a művészi érzéke, mivel a jobb agyfélteke dominál nála. Kedves és érzékeny fiú, viszont a sok csalódás miatt, amit mind a felnőttek, mind a gyerekek okoztak számára, burkot növesztett a lelke mögé, hogy többet ne tudja megbántani senki, de sajnos ez nem igazán hatásos. Bár direkt öltözködik úgy, hogy épeszű ember inkább nem szeret a környékére menni, mégis, valahol ez bántja őt, de mondjuk nem annyira, mikor még mentek a közelébe emberek, és csak azért, mert mindig megtudta mondani, hogy milyen érzelmei vannak az adott embernek, a frászt kaptak tőle, és inkább elkerülték. Mindenki ki volt attól mindig is, hogy neki nem szabadott se hazudni, se ferdíteni, mert biztos, hogy meg tudja mondani, hogy ki mit érez, és nagy valószínűséggel azt, is, hogy ki mire gondol. Mindenki azt hitte, hogy csak jó emberismerő a gyerek, viszont ez nem teljesen igaz, mivel Chad látja az emberek auráját, abból olvassa ki az érzelmeket, és az emberek lelkét marcangoló dolgokat. Bár tény, hogy vannak, voltak olyan dolgai, amikor még fel nem tett kérdésekre válaszolt, de az csak nagyon kiskorában volt, mert megtanulta, sem előre válaszolni, sem az aurák színeit nem szabad senkinek sem említeni. Ez számára már kiskorában is eléggé sok(k) volt, így számára az, hogy holttestekkel kell foglalkoznia élő emberek helyett, óriási megkönnyebbülés és megnyugvás.

Élettörténet: Szülei teljesen normális emberek voltak, azzal az aprósággal kiegészítve, hogy apja patológus volt, anyja pedig egy hullaházat üzemeltetett, nővérével együtt. A kis Chad ebben a környezetben nőtt fel, de egész jó gyerekkora volt, mivel szülei hamar felismerték, hogy neki különleges nevelés kell, mivel ő egy indigó gyerek. Nevet jó pár évig nem tudtak adni annak, hogy miért más az ő gyermekük, mint a többi gyerek, egészen addig, amíg el nem vitték egy pszichológushoz, aki megmondta nekik, és tanácsokat is adott nekik, hogy hogyan neveljék különleges fiúkat. Mivel a kisfiút már akkor is jobban érdekelte az emberi test, és lélek, mint az autókázás, és homokozás, anyukája engedte, hogy eleinte kisebb, majd nagyobb dolgokban segítsen. Tudták, hogy az iskola nem túl jó gyermekük számára, főleg a disz-ei miatt, ám nem tudtak vele mit csinálni, mert bár Chad lelkiismeretesen tanult volna, magántanárokat nem tudtak neki szerezni, mivel mindegyiket elüldözte az első óra után, persze nem akarattal, de egy hét éves kisgyerek nem tudja, hogy nem szabad a titkokat bolygatni. Ezért kellett gimnázium végéig iskolába járnia, ahol folyton csúfolták, szörnyszülöttnek nevezték, és senki nem barátkozott vele. Anyja, nagynénje, unokatestvére, és a pszichológus, akihez kiskora óta járt, próbáltak segíteni neki, hiszen egy igazán szeretetreméltó, figyelmes, érzékeny és különleges fiú, a többi ember elutasításán mégsem tudnak változtatni. Anyja ezért is nem ellenkezett, mikor Chad, érettségi után kijelentette, hogy ő bizony nem fog egyetemre menni, hanem levelezőin teszi le a szükséges pszichológia vizsgákat, és anyja hullaházában marad, mint balzsamozó.

Hobby: Hullák, sorozatgyilkosok, gyilkosságok, kriminológia, kriminálpszichológia, festészet

Foglalkozás: Balzsamozó

Extrák: Imádja a pszichológiai dolgokat, főleg a kriminálpszichológiát. Ha éppen nem dolgozik, akkor krimi sorozatokat néz, sorozatgyilkosokról, vagy pszichológiáról olvas, kutakodik. *** Arcán levő sebesülését egy autóbalesetben szerezte, amiben apja belehalt, neki meg majdnem le kellett amputálni a lábát, de szerencsére mégsem kellett. *** Diszlexiája, és diszkalkuliája van, de mind a kettő csak enyhén, bár azért eléggé érezhetően. *** Indigóember: olyan gyerek, vagy felnőtt, aki látja az aurát, és igazából ő nem is kifejezetten a külsőt figyeli, hanem az embert körülvevő színeket. Rendkívül jó emberismerő, és a jobb agyfélteke dominál nála. *** Allergiás az ezüstre, a rizsre, és a selyemre is. *** Leginkább azért dolgozik balzsamozóként, azon kívül, mert kedveli a holttesteket (nem szexuális értelemben), mert azoknak nincsen aura színük, ugyanis az az aura, aminek színe van, a lélek eltávozása után egy-két órával elenyészik. *** Nem mondhatni, hogy élvezné a fájdalmat, de szereti, azért van egy halom piercingje, és egy kígyó alakú tetkója azon a vádlián, amelyet amputálni akartak, illetve egy angyal szárny a hátán.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 26.

Módosítva: 2015. 04. 22. 21:43:13
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).