Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Chrisopher L´Ocenter
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 26év

Külső leírás: mandula szín szemei mindig mosolyognak a vele szembe nézőre. Sötétbarna haja rendezetlenül áll. Szereti az ingeket de a nyakkendőket utálja. Odavan a fagolyócskákból álló nyakláncokért karkötőkért. Van egy tetoválás a bal vállán hátul egy üvöltő farkas. Mániája feltűrni a pólóit télen pedig imád hosszú fekete vagy sötétbarna szövetkabátban mászkálni. Márkás cuccokban jár ad a kelsülyére, nem bírja elviselni ha szőrős. A csőszárú farmerokban érzi otthon magát és a tornacsukákban. 190 centi magas és izmos testalkatú.

Jellem: Makacs, a saját igazát hajtja. Mosolygós ugyan de konok és lassan enged magához bárkit is. Szeret keresztbe tenni másoknak de ugyanakkor segítőkész. Összetett jellem. Nehéz kiismerni de ha egyszer kiigazodik rajta az ember akkor nem tud tőle elszakadni mert annyira megkapó egyén. Imádja az állatokat. Megbízható ember és ő maga is bízik a szeretteiben. Akiket szeret azokat megvédi bármit megtesz értük.

Élettörténet: Egy francia családban született. Átlagos gyermekkora volt, de annyiban kitűnt 14éves korától kezdve az iskolában, hogy írói képessége messze felülmúlta bárkiét. Rajzban is nagyon tehetséges és a fantáziája sem utolsó. Mikor elvégezte a 12 osztályt és leérettségizett, szülei unszolására amerikába emnt egy film tanulmányi iskolába mert forgatókönyv író akart lenni valamint rendező. Sikeresen elvégezte az iskolákat. Már 2éve dolgozik és munkái nagyon híresek. Viszont az újoncokat akiket nem talál megfelelőnek átmenni a rostán kikészíti idegileg és így ők felmondanak a gyakornokság alól. Akit viszont kitartónak ítél a szárnyai alá fogad. Élete során egy nagy szerelme volt, az egyik filmében sezreplő főszereplő nő a neve Grace volt. De a nő összefeküdt a főszereplő sráccal ekkor jártak 2éve Chrissék. Nagyon csalódott volt. ezek után elzárkózott minden női közeledés felől tévedés ne essék nem homoszekszuális de a nőkben egy időre csalódott. De nem csak mint riporter és író fut hanem mint modell és színész is kisebb filmekben.

Hobby: zongorázás, éjszakai séták

Foglalkozás: író,forgatókönyvíró,producer,színész,modell

Extrák: van egy kutyája egy husky: Konello

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 28.

Módosítva: 2013. 01. 28. 09:19:37
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).