Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zack Barnett
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Barack

Kor: 28 éves

Külső leírás: Rezidens korában nem vették komolyan a külseje miatt, inkább lókötőnek nézték, a fülbevalói és a felzselézett, vörös tincsei miatt, meg az öltözködési stílusa miatt. Egy maffiózónak nézi az ember, ha elsőre megpillantja, ugyanakkor pedig egy lázadó lelkű férfi. Ha köpenyt vesz fel, akkor is ferde szemmel néznek rá, pedig a munkáját próbálja végezni, ha már odamorran a betegre, akkor már komolyan veszik. Holló fekete hajába rendszeresen melíroztat tűzpiros tincseket, ugyanis ez a két szín amit imád. Bal fülében legalább fülbevaló található, amiket tinédzserként lövetett, ebben az időszakban tetováltatott magára egy vörös sárkányt. Édesapjától örökölte a magasságát, aki 190 cm-t taposta, fiának sikerült olyan géneket adni, amiben a legjobban rá hasonlít. Öltözködési stílusa hasonlít egy rockeréhez, hiszen elmaradhatatlan kellék az acélbetétes bakancs, a fekete, piros ruházat és a földig érő bőrkabát. A kiegészítőket is imádja, főként a nyakláncokat, gyűrűket, egyéb bőr kiegészítőket.

Jellem: Jellemre, nagyon édesapjára hasonlít, ugyanolyan makacs, kezelhetetlen néha, mert secc pecc alatt fel lehet vinni a vérnyomását. Nehezen nyugszik le, nem ver meg senkit, de jobb nem szólni hozzá, mert elküldi melegebb éghajlatra. Ha egyhelységben tartózkodik valakivel, megérzi az illető nyugtalanságát, idegességét, és ő is olyan lesz. Volt egy páciense, aki idegesen ment el hozzá, amint találkoztak, megkérte az urat, hogy előbb nyugodjon le és utána tárgyal csak vele, amin meglepődött a kisöreg. Imádja a furcsaságokat, ha valakinek különleges betegsége van, addig kutat, míg rá nem jön mi lehet az ok. Találkozott már olyan nővel aki beszélgetett a szellemekkel, gondolattal tudott irányítani dolgokat, és még sok paranormális dolgokkal.

Élettörténet: Barnett család sosem szűkölködött semmiben, minden támogatást megkaptak a rokonoktól. Szülei egy cukrászdát vezetnek, ahol saját kezűleg készítenek el minden egyes süteményt, mostanra egy nagyon jól menő vállalkozásuk van, ami mindig virágzik. Zack a másodszülött gyermekük, van egy bátyja, akit imádott, aztán megszületett a húga, akit nem tudott hova tenni. Kiskorában egy idegesítő játék babának nézte, aki nem hagyja abba a sírást sosem. Sajnos nem kapott annyi figyelmet, amennyit szeretett volna, ezért makacskodni és ellent mondott mindenre. Igazi kis lázadó lett már óvodás korában, néha azért visszavett az arcából, azért sokszor fortyogott mint egy kis vulkán. Középiskolában megvadult, elkezdte festeni a haját fülbevalót lövetett magának és a ráadás a tetoválás volt. A szülei el voltak keseredve, hogy miért lett ilyen. Középiskola harmadik évében járhatott, amikor megismerkedett egy lánnyal, egymásba szerettek, ekkor úgy látszott, hogy a lázadós korszakának lassan vége. A lány elköltözött, ekkor összezuhant, még a füvet is kipróbálta, hogy elfelejtse szerelmét. Végül csak az idő segített neki, nagy nehezen de rávette magát a tanulásra, annyira jól ment neki, hogy orvosi egyetemre jelentkezett a szülei betegnek hitték, amikor ezt bejelentette. Először utálta, a végén beleszeretett ebbe a szakba. Első diplomája utána egy professzori diplomát kezdett el, sajnos abba kellett hagynia, mert egy ígéretes állást kapott.

Hobby: Szeret sportolni, inni a régi cimboráival, meg koncertekre járni

Foglalkozás: Orvos

Extrák: *Chibinek készült* Nem dohányzik, amikor bevitték a korházba mert túl sokat ivott és kimosták a gyomrát, azóta mértékkel fogyasztja az alkoholt.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 19.
2018. 06. 25.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:30:44
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).