Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Portgas D. Ace/Lángöklű Ace
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 21

Külső leírás: 185 centiméter magas, izmos fiatalember, aki pólót sose visel, mert hiányában büszkén tudja mutatni a tengerészeknek, valamint más kalózoknak is a hátán lévő hatalmas tetoválását, a fehérbajusz kalózok jelét. Kisebb tetoválása a karján található, saját nevét varratta izmaiba. Ezt a tetováló művész látszólag elszúrta, mert varrt bele egy áthúzott s betűt is, azonban a betűnek megvan a maga szimbolikus, fehérbajuszhoz köthető jelentősége. Általában öves rövidnadrágok hord, kócos sötétbarna tincseit pedig kalap fedi. Ezt szinte mindig vigyorral húzza le huncutul csillogó barna szemeiig. Szeplői, és nyaklánca csak még lazábbá teszik megjelenését, tőrje se hiányozhat soha az oldaláról.

Jellem: *vigyázat innentől spoilert is tartalmaz* Nemtörődömnek tűnhet, hiszen a következményekkel kicsit sem számolva beszélget tengerésztisztekkel, vagy mászik fel más kalózok hajóira amellett, hogy szinte mindig vigyorral az arcán, nameg persze fizetés nélkül távozik egy-egy étteremből. Lökött egy kicsit igen, de azzal is tisztában van, hogy hatalmas ereje, valamint kapitánya hírneve miatt nem sokan mernek vele szembeszállni. Evésben is eddig még csak öccse, Luffy tudta vele felvenni a versenyt. Ace különös hóbortjai mellett egy gondos báty, aki mindig nagyon ügyelt fogadott öccseire. Értük szó szerint tűzbe tette volna, Luffyért tenné a mai napig is a kezeit. Habár… Amióta Alabastai kalandjaik során egy ideig együtt utazott testvérével, és megismerhette bajtársait, akik vigyáznak rá, kevesebbet aggódik miatta. Büszkesége mellett a kötelességtudata is hatalmas, ezért indult feketeszakáll nyomába. Saját kezűleg akarja elkapni, és megölni az árulót.

Élettörténet: Gol D. Roger fia. Ezzel tisztában van, mégis az anyja nevét viseli az apjáé helyett egyfajta dacként. Két fogadott testvérével, Luffyval, és Saboval együtt hegyi banditák nevelték addig, amíg ki nem hajózott a tengerre. Lázadó tűz égett benne, már a láng gyümölcs megevése előtt is, hamar társakat talált maga mellé, és megalapította a Spade-Pikk kalózbandát. Csapata azonban hamar szétesett, fehérbajusz legyőzte őket. Ekkor állt át a kalóz oldalára. De… Először csakis azért, hogy bosszút álljon rajta, és véget vethessen az életének. Később, több vereséggel végződő küzdelmük után döntött úgy, hogy inkább feladja a hiábavaló harcok, és kalózkirályt csinál az öregből. Fehérbajusz a 2. osztaga kapitányává tette Acet, aki büszkén, és engedelmesen követi a mai napig is utasításait. Csak azért kelt közben útra, mert az egyik beosztottja, Feketeszakáll megölte egy másik fehérbajusz osztag kapitányát, és elmenekült. Jelenleg őt igyekszik megtalálni.

Hobby: evés, és alvás, ezt a két tevékenységet összehangolva is tudja végezni

Foglalkozás: kalóz, a fehérbajusz kalózok második osztagának parancsnoka

Extrák: Anime: One Piece. * Vérdíja 550 millió beri * Fehérbajusz kalózok második osztagának a parancsnoka * miután elhagyta Dawn-szigetét ette meg a láng gyümölcsöt. Luffy bevallása szerint már előtte is elég erős volt… * megkérték magas vérdíja miatt, hogy csatlakozzon a shichi bukaihoz, de erre nemet mondott

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 21.
2013. 01. 21.

Módosítva: 2013. 01. 21. 18:13:13
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).