Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gaston
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: 25 éves

Külső leírás: Ő a leghelyesebb, legtökéletesebb férfi a világon, legalábbis szerinte, és a faluja szerint biztosan. Fekete, vállig érő haját általában elkötve tartja, de sokkal jobban néz ki, ha kiengedi, már ha lehet az ő dögösségét még fokozni. Mélykék, csodálatos szemeiben semmilyen könyörület, vagy kedvesség nem csillog, csakis hideg számítás, vagy néha intelligencia, de azt általában elrejti a nőcsábász, barom állat személyiség mögött. Markáns arcvonásai, és rettentően izmos teste van, ami szinte mindenkit elbájol. Főleg, ha befeszít, mivel szűk rucijai egyáltalán nem hagynak semmit sem a képzeletre: látszik, hogy mi milyen vastag rajta, és mondjuk úgy, hogy minden nagyon-nagyon-nagyon vastag és izmos rajta.

Jellem: Ő a csúcs, ő a király, ő mindenki vágyálma. Gaston egy igazi alfahím, aki csak, és kizárólag önmagába szerelmes, hiszen ő az egyedüli tökéletes, viszont egy kellően szép nőt – vagy férfit? – szívesen tudna maga mellett. Na, nem a szerelem miatt, egyszerűen csak azért, mert így, hogy nincs senkije, csettintenie kell, és választania a halom elé aléló ember között, úgy viszont, ha lenne mellette valaki, nem kellene még csak csettintenie sem, hiszen a párja ott várná már az ágyban, hogy használatba lehessen véve. Ugyanis igen, az embereket csakis a saját vágyainak kielégítéséül használja, a másik érzéseit csak nagyon-nagyon-nagyon ritkán veszi figyelembe, de persze nem példa nélküli, egyszerűen csak ő ilyen, így lett nevelve. A városban mindenki tiszteli őt, és felnéz rá, nagyon kevés, aki úgy látja őt, aki: egy narcisztikus, nagyképű baromnak, ami elég nagy baj, hiszen így, az évek alatt csak még jobban elkanászodik a jelleme. Ha valamit nagyon akar, azt egyből meg is szerzi, nem érdekli őt, hogy kin, vagy min kell ahhoz átgázolnia, bár nem mondhatni, hogy egy izomagy lenne, hiszen eléggé furmányos is tud lenni, de persze, csak akkor, ha valamit nem ér el csak simán a külsejével, vagy a nagy hangjával. Rettentően egoista, tudja, hogy minden ember hallgat rá, amit ki is használ, de nem éppen jóságosan. Szerinte az, hogy mindenki tisztelje, és elaléljon, aki csak ránéz, az jár neki, így soha, egy pillanatra sem gondolkozott még el azon, hogy lehet, nem kellene, hogy nála jóval idősebbek is feltétel nélkül bízzanak benne. Nem, szerinte ez teljesen természetes, és ha valaki nem hallgat rá, vagy nem ajnározza, az kapni fog. Eléggé hirtelen haragú, és sokszor kegyetlen is, de szerencsére a kegyetlenkedésre való hajlamát annyira nem szokta bemutatni, mert elfedi a jó kedélyű, alfahím jellemmel, akivel jó dolog sörözgetni, és aki mindig olyan okosakat mond.

Élettörténet: Nem sokat lehet tudni életéről, viszont valószínűleg egy igen gazdag család nagyhangú sarja, akit nem tanítottak meg sem a jó modorra, sem a többi ember tiszteletére. Apja a falu polgármestere volt, akit igazából anyja, egy gazdag kereskedő család legfiatalabb lánya irányított. Az asszony kényeztette el teljesen a fiút, aki már kiskorában is rá, nem pedig a papucs férjére hasonlított. Nem tudni, hogyan fejlődött volna tovább a jelleme, ha továbbra is a szülei taníttatták és nevelték volna, ám mikor olyan tizenhat éves lett, a szülei meghaltak egy viharban. Éppen hazafelé tartottak, mikor egy nagy vihar miatt beszakadt alattuk egy híd, és odavesztek. A fiúnak nem okozott túl nagy lelki törést a dolog, mert akkor már eléggé önközpontú volt, és igazából már kész lett volna arra, hogy polgármester lehessen belőle, viszont mivel túl fiatal volt, egy középkorú férfit választottak meg az emberek, aki azóta is polgármester. Ennek ellenére már azóta inkább ráhallgatnak az emberek, mert egyedül a kora miatt nem lehetett volna polgármester, viszont így még jó is neki: az emberek azt teszik, amit ő mond, ő a vezérül, és még csak nem is kell a panaszaikkal, és a papír üggyel dolgozni, mintha tényleg ő lenne a polgármester. Gaston a nők és férfiak titkos, és nem is olyan titkos vágyálma, aki végül szemet vetett Belle-re, a vén, bolond Morris lányára, aki viszont kegyetlenül visszautasította. Rettentően dühös lett rá, de nem azért, mert szerelmes lett volna belé, hanem azért, mert képes volt visszautasítani őt. ŐT, akit senki nem utasíthatja vissza!

Hobby: Lövészet, szex, sörözés

Foglalkozás: Falu bikája

Extrák: Könyv: Szépség és a szörnyeteg *** Naponta öt tucat nyers tojást iszik, ettől lesz erős, és egészséges. *** Jól tud célba lőni, de célba köpni is, ami egy igen jelentős képesség, és ami nincs meg túl sok embernek. *** Rettentően erős, föl tud emelni akár egy olyan padot is, amin rajta van három állandó fangirl-je, sőt, még többet is.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 01. 20.

Módosítva: 2015. 04. 22. 21:20:29
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).